Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениети от какво точно падаш? Аз до 10-20% не го броя за падане, това за БФБ си е направо маджин по някои позиции
Да, бих пропуснал вероятно 2-3% движение нагоре, но заради тях няма да омажа 20% изработена печалба. С една дума, кеширах... Нещо ме притеснява ситуацията. Дори не съм застанал в ниското. Това ослушване и надлъгване не ми харесва. Мача е много по-спокоен, с паричките в джобчето. Повтарям, най-лесното нещо е да купиш отново..The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеНаправо съм изумен и аз от единомислието в резултатите от анкетата. Мога да коментирам няколко неща 1 масово не се ползва леверидж, 2 повечето са напълнили порфейлите и кеш нема, повечето очакват по-добри отчети, повечето посочват, че е време за покупки, повечето смятат, че най на далавера са акции с потенциал за разтеж. Интересен е и броя акции в портфелите, клоним към минимална дивесификация, това означава, че има няколко читави компании, които си заслужават на БФБ и толкова. А и това чакано ИПО всъщност явно никой не го чака и нищо нема да раздвижи, освен ако пенсионните не решат, че трева да влизат некъде.
Извод: нагласите са нагоре, инвестициите са за акции, фреш кеш няма и циклим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениенаправо съм изумен и аз от резултатите от анкетата. Мога да коментирам няколко неща 1 масово не се ползва леверидж, 2 повечето са напълнили порфейлите и кеш нема, всички очакват по добри отчети, всички осочват че е време за покупки всички, смятат че най на далавера са акции с потенциал за разтеж. Интересен е и броя акции в портфелите, клоним към минимална дивесификация, това означава че има няколко читави компании, които си заслужават на БФБ и толкова. А и това чакано ИПО всъщност явно никой не го чака и нищо нема да раздвижи, освен ако пенсионните не решат, че трева да влизат некъде.
Извод: нагласите са нагоре, инвестициите са за акции, фреш кеш няма и циклим.
Коментар
-
Направо съм изумен и аз от единомислието в резултатите от анкетата. Мога да коментирам няколко неща 1 масово не се ползва леверидж, 2 повечето са напълнили порфейлите и кеш нема, повечето очакват по-добри отчети, повечето посочват, че е време за покупки, повечето смятат, че най на далавера са акции с потенциал за разтеж. Интересен е и броя акции в портфелите, клоним към минимална дивесификация, това означава, че има няколко читави компании, които си заслужават на БФБ и толкова. А и това чакано ИПО всъщност явно никой не го чака и нищо нема да раздвижи, освен ако пенсионните не решат, че трева да влизат некъде.
Извод: нагласите са нагоре, инвестициите са за акции, фреш кеш няма и циклим.Last edited by pepe1234; 14.03.2018, 15:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
-
https://www.investor.bg/biudjet-i-fi...-kapan-257470/
Хм, не на 100%, ама пак доста истини има тук....Last edited by pipbel; 14.03.2018, 13:41.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеХайде да видим колко сме останали. Оптимистите. Песимистите. Въобще, тези които търгуват акции на БФБ
Очаквания за основните български акции 1Q 2018
Пазарен ветропоказател 1Q 2018
Точно сега най-добре се вижда колко сме - спекуланти за има няма 300 000 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДа..Наистина стратегията е една, но тя не е на играчите , а на БХ, Шиши и Черешко..Стратегията е липса на интерес да се развива БФБ съчетано с корупция , безправие и прогонване на чуждите инвеститори..- справка ЧЕЗ..Играчите са жертви на лошото управление и безхаберието..
Коментар
Коментар