Първоначално изпратено от HY Spread
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
-1
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеSOFIX, двадесет години правим едно и също нещо очаквайки различен резултат. Просто трябва да въведем правилата на развитите борси и ще се появят и емитенти и играчи на пазара.
Коментар
-
Не става така бе, хора! От 16-17 години съм на пазара всеки ден и съм се нагледал на всякакви неща. Просто с гол оптимизъм нищо не става! Просто с десетина качествени компании няма как да направиш пазар. Борса имаме, но нямаме пазар. Това всеки може да го види със собствените си очи, като наблюдава търговията няколко дни. Много големи надежди имаше че с индексния фонд нещата ще се оправят, но нещо не се случва точно така. Много компании се отписаха а на тяхно място не се качиха други и това уби търговията. Въпреки всичко аз все още съм оптимист.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнениеSell SOFIX buy KSE 100)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеНаправо съм изумен и аз от единомислието в резултатите от анкетата. Мога да коментирам няколко неща 1 масово не се ползва леверидж, 2 повечето са напълнили порфейлите и кеш нема, повечето очакват по-добри отчети, повечето посочват, че е време за покупки, повечето смятат, че най на далавера са акции с потенциал за разтеж. Интересен е и броя акции в портфелите, клоним към минимална дивесификация, това означава, че има няколко читави компании, които си заслужават на БФБ и толкова. А и това чакано ИПО всъщност явно никой не го чака и нищо нема да раздвижи, освен ако пенсионните не решат, че трева да влизат некъде.
Извод: нагласите са нагоре, инвестициите са за акции, фреш кеш няма и циклим.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Пепино, това в червеното упрек ли е към колегите ?
Пък и защо да ползвам след като ми излиза 6-7 пъти по солено отколкото навън ?
Още повече че за подчертаното има почти пълен консенсус че си е така.Last edited by pepe1234; 14.03.2018, 17:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениемасово не се ползва леверидж, ... клоним към минимална дивесификация, това означава, че има няколко читави компании, които си заслужават на БФБ и толкова.
Пък и защо да ползвам след като ми излиза 6-7 пъти по солено отколкото навън ?
Още повече че за подчертаното има почти пълен консенсус че си е така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеде е бфб според тази картинка???
Има 3 точки, които ще обърнат графиката на БФБ стремително нагоре:
- успешният край на нашето Европредседателство
- приемането ни в Шенген
- приемането ни в ERM-2.
Ще поживеем и ще видим. Но дотогава - докато не се случат тези събития и не видя с очите си резултата от тях - не продавам!Last edited by Спящият бик; 14.03.2018, 17:09.
- 1 like
Коментар
-
Da, и аз пълних само една анкета, не видях вторатаДнес съм и нараб ота
Нооо след малко пускам кепенците
и затварям сергията
Ne sa 300 хил. в спекулантите, повече са, явно това с кинтите е в непопълнената анкета. Но докато не мине градус-ipo... май да чакваме зелен индекс!?!?,... все пак играчите са няколко автосбуса, ... как да станe !??!?
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Печалбата ми е 20%, няма как да ги прежаля, прибирам си ги, без да ми мигне окото. Като тръгне нагоре (дано) най-лесното нещо е да вляза отново.
Да, бих пропуснал вероятно 2-3% движение нагоре, но заради тях няма да омажа 20% изработена печалба. С една дума, кеширах... Нещо ме притеснява ситуацията. Дори не съм застанал в ниското. Това ослушване и надлъгване не ми харесва. Мача е много по-спокоен, с паричките в джобчето. Повтарям, най-лесното нещо е да купиш отново..успех
Коментар
Коментар