Монти, защо според теб Горанов е зле за капиталовия пазар? Караиванова дойде от ноговото министерство, а балансирания бюджет си е предпоставка за ръст на борсата?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеНе виждам никъде такива заглавия, ама днес май затворихме на ново най-високо ниво за последните 2 години и 10 месеца
И малко остава за нов 8 годишен връх.
А във форума е тихо, за мен това е по-скоро добър сигнал
Играта изглежда така...
нисък оборот ,скок ,нисък оборот рейндж , нисък оборот скок , висок оборот малък спад,след него нисък оборот скок ....
Или Две напред,една страни и една назад,после пак две напред.......
Но понеже няма достатъчни акции за продажба ,най малкото търсене генерира скок...
До кога ли до когато не се яви голям продавач....или Василев направи дъмпинг в Лондон да има скок с огромен оборот...
Според мен това ще бъде или поне опит през м. май за прибиране на част от печалбите ,но дали ще е тогава ...
Зависи от новото правителство , стратегията за БФБ и нейната продажба и доверието в мин.финасите ,също от межд. маркети и дали има доверие от чуждите инвеститори...
Това милионче е добъл предвестник......
Ако е Горанов...не ми се мисли...
Не е препоръка...
Ша купуваме Череши в Кюстендил....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
За броя сделки ще кажеш ли нещо? А за оборота?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
С какво да ни натисне освен да спрат сървъра на Херта
Предполагам разбираш ,че при евентуални нарушения мисия Лондон е забравяме а за чужди инвеститори и дума да не ставамисля че няма да има кой знае какъв ефект. Капитал много пъти са писали за кои и колко става дума така че могат да се ограничат тези игри и дори тези пари да се насочат към други дружества и фондове. Те и без това пари не вкарват в експат!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
За броя сделки ще кажеш ли нещо? А за оборота?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеНе виждам никъде такива заглавия, ама днес май затворихме на ново най-високо ниво за последните 2 години и 10 месеца
И малко остава за нов 8 годишен връх.
А във форума е тихо, за мен това е по-скоро добър сигналСъбитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
щом трябва някои да натиска за да се разкрият общо извесни факти, няма какво да го мислим
системата е стабилна до следващото събитие тип ктб
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
С какво да ни натисне освен да спрат сървъра на Херта
Предполагам разбираш ,че при евентуални нарушения мисия Лондон е забравяме а за чужди инвеститори и дума да не става
системата е стабилна до следващото събитие тип ктб“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеКФН: Фокусът при новите проверки ще са свързаните лица
Дали този път ЕС няма да ни натисне достатъчно да видим истинска проверка?
http://www.capital.bg/politika_i_iko...urzanite_lica/
Предполагам разбираш ,че при евентуални нарушения мисия Лондон е забравяме а за чужди инвеститори и дума да не ставаLast edited by lobos; 27.02.2017, 20:15.
Коментар
-
КФН: Фокусът при новите проверки ще са свързаните лица
Дали този път ЕС няма да ни натисне достатъчно да видим истинска проверка?
http://www.capital.bg/politika_i_iko...urzanite_lica/
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Не че разбрах нещо... заради мен КФН ти се смее, ми добре..
Просто отново не пропусна, да споменеш Хика-та..
Няма ли тема Хика?
Не мога да приема за нормално , покупките по близо 87 бр в Неохим , 1200 ССВ , 740 в ИХБГ а в Трейс груп нищо ,холдинг Варна нищо...
Мога ли да правя заключение че се мъчи да се манипулира Софикс ...
Примерно купува се ИХБГ който е пълен във фонда с качване на цената и целта е да остане във Софикс вместо Треис груп който няма никакви акции във фонда и защо няма , не се купува холдинг Варна ....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИ като как акциите , които ти имаш са най изгодни и най подценени за да ги хвалиш постоянно..Нито е случайно нито е вярно..Нищо няма да спечелиш от тези глупости , но много можеш да загубиш при санкция..
Просто става досаден и олеква във форума, това е
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар