Първоначално изпратено от Protokol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеТези изкупувания при Химимпорт и ежедневното намаляване на броя акционери там говори за мен че има доста инвеститори освободили кеш който ще влагат по други позиции.
Да пожелаем и успех на Експат в Германия!
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеТези изкупувания при Химимпорт и ежедневното намаляване на броя акционери там говори за мен че има доста инвеститори освободили кеш който ще влагат по други позиции.
Да пожелаем и успех на Експат в Германия!
Коментар
-
Помощ, вие ми се свят!...Край мен валят пари, пари, пари...
Last edited by Спящият бик; 10.01.2018, 16:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petergos Разгледай мнениеЩо така днес няма търговия?Вече тръгна...
Last edited by tony1975; 09.01.2018, 11:12.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petergos Разгледай мнениеЩо така днес няма търговия?The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеКеширалите многознайковци, как е положението!
Питам и отговор не ща.
От Пътна полиция отчитат регистрация на 12 чисто нови електромобила "Тесла", 6 ферарита, четири бентлита, три ламборгинита, два ролс-ройса и по един "Астън Мартин", "Макларън" и "Лотос". Поршетата са 118.
Към 1 януари тази година луксозният автопарк на България включва 3070 поршета, 180 бентлита, 72 ферарита, 61 тесли, 53 ролс-ройса, 26 ламборгинита и 23 астън мартина.Last edited by Minka; 09.01.2018, 09:46.
Коментар
-
Кеширалите многознайковци, как е положението!
Питам и отговор не ща.Last edited by Три без коз; 09.01.2018, 00:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Направило ми е впечатление, че Пандичката е доста компетентен по тези теми. Обърни се към него, ако няма нищо против, разбира се.
Коментар
Коментар