Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Дх4 - как точно Орбанов съсипва Унгария - като не допуска там да влизат талибански изверги, които да изнасилват унгарките по улиците ли? - Това е смел националноотговорен политик, истински родолюбец, който брани страната си от попълзновенията на толерастите и техните недресирани маймуняци.
Иначе между Полша и между Русия - като поле за инвестиции - аз предпочитам Русия - и нашата фондмениджърка, управляваща фондът, инвестиращ в ЦИЕ, тоже предпочита Русия. Поляците са пияници и пропадняци.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеМного съм доволен от FSLR.
...
Сега влезе в Полша, но там се случиха кофти неща на политическият пейзаж. Опасявам се, че новите ще съсипят една просперираща държава, както Орбан съсипа Унгария.
Аз бих използвал ъпгрейда от GS за кеширане на профита ( те вероятно и затова го правят смарт мъни да излязат) и да си ги възстановя доста по ниско при маркет корекция. Ма ти си знаеш....
Каква съсипана Унгария
Ти унгарската борса гледал ли си я скоро, намбър уан е отвсякъде
И бвп-то им за 5г при Орбан расте повече отколкото при нас под мъдрото тиквено ръководство, въпреки доста по ниската ни база.
Нека да плюят либерастите с вси сили по полша че да напълня колкото може по ниско та да се заформи хубава позиция, сега ми е само 0.8% дела при тях.
Полша, Унгария, Чехия, Словакия, а и Румъния се управляват от добри, прозорливи и националноотговорни политици.
Само може да мечтаем за такива тук.
Дори и западняците ги харесват, поогледай се малко по чуждите форуми.
Мисля че залитането ти по Сорос ( в полит план) ти яде от трезвата преценка за нещата. Този е еврофоб.
Коментар
-
Много съм доволен от FSLR.
Понеже обсъждате Бразилия и аз си мисля, че е време човек да започне да се оглежда много избирателно. Според мен в този момент да се купува пазара им е малко прибързано, но много плахи и неуверени покупки при всеки спад на избрани акции звучи разбираемо. В края на краищата процеса на влизане не е еднократен а продължава 2-3 години. Според мен пазара им ще става за купуване, когато приключи възходящият цикъл на покачване лихвите при ФЕД и на курса на долара. До тогава пазара им си остава за познавачи, но вече не бих пищял срещу Бразилия така както преди години. Надявам се pipbel да не се е обидил от предните ми критики за Бразилия. Сега влезе в Полша, но там се случиха кофти неща на политическият пейзаж. Опасявам се, че новите ще съсипят една просперираща държава, както Орбан съсипа Унгария.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Преди малко гледах че 60% от сип е в мечи маркет, под сма 200, половината са над 20% под върха.
Засега задържа на психарските 2K, да видим докога.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеПо какви критерии пълниш ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеВзех Gerdau SA на 1,10 набелязал съм още 4-5 бразилски акции, ако имате някакви предложения.....
Коментар
-
За САЩ си мисля загуби за индексите между 0.5 и 0.8% за деня, при първоначален плюс до към 0,30%!
Доста гадателска прогноза, но тя се основава на невъзможността за задържане на ръстове и от друга страна пасивността към евентуални резки понижения, които видяхме, че вчера не се случиха! Пазара е в някаква степен "пас", позиция STANDBY!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИма - народа се страхува да влиза в Бразилия. То и аз го правя доста внимателно и за дълъг период, още не съм заредил и 10% от това което мисля да взема. Но до края на годината мисля да имам едни 10% в Бразилия.
Допреди 2-3 месеца имах по позитивно виждане за Бразилия. Мислех че веднъж като изритат Дилма - и ще е ок.
Но по него време четох една статия...системата им е такава, с толкова неефективен социализъм че преспокойно може да се нарече латинска Гърция, пенсии на 50-55, дотации, мързеливи орки на държавна хранилка бол, повсеместна корупция и т.н.
Това няма лесно оправяне.
Гърция поне цял ЕС ги дундурка, при тия няма откъде...големи трусове тепърва ще има там, ще им се стъжни доста самбата...
Коментар
Коментар