Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеСигурно има защо..;затуй и продължават да падат.
Обади се като стане ре 2
Всъщност ако консенсуса е прав - 1 фибрия може да се вземе и сега, с форърд ре 2.5 и >8% дивидент.
Ма се надявам още да се скине де ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз си харесвам отделни компании, които се търгуват на ПЕ 4
Обади се като стане ре 2
Всъщност ако консенсуса е прав - 1 фибрия може да се вземе и сега, с форърд ре 2.5 и >8% дивидент.
Ма се надявам още да се скине де ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеTo хубаво да се правиш на контрарник, ма тепърва се разразява рецесията там...и хич май няма да е плитка и кратка.
И не по маловажно - пазара като цяло хич не ми изглежда особено подценен.
Например търгува се на 8 и нещо ебитда, което е над двойно повече от руските 3.6 и почти както Виетнам, само дето последните растат яко и още повече ще занапред след като има безспорен консенсус че ще са най печелившите от TPP.
RОЕ е също двойно по зле от руското и 4 пъти от виетконгците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКолкото повече чувам как трябва да се стои далеч от Бразилия толкова повече се надъхвам да купувам там
И не по маловажно - пазара като цяло хич не ми изглежда особено подценен.
Например търгува се на 8 и нещо ебитда, което е над двойно повече от руските 3.6 и почти както Виетнам, само дето последните растат яко и още повече ще занапред след като има безспорен консенсус че ще са най печелившите от TPP.
RОЕ е също двойно по зле от руското и 4 пъти от виетконгците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеЗа днес е много вероятно китайското правителство да е подкрепяло пазара, за това спадовете са овладяни! В идните дни, може да имаме обаче нови спадове от по над 3-4%.
Европа и САЩ ще правят плъзгане с малки изменения преди корпоративните отчети!
Следващите спадове от по 3% може да дойдат именно от САЩ, в дни с привидно спокойна търговия.
Ако при китайците имаме нови пропадания в близките дни DAX изглежда много по-податлив за спадове от индексите в САЩ.
И без тва ми е лошо само кат глеам минуси от лани .... нека малко да се поуспокоят нещо това онова 2100 па после ако ще и на хилка да слизат .....
Коментар
-
За днес е много вероятно китайското правителство да е подкрепяло пазара, за това спадовете са овладяни! В идните дни, може да имаме обаче нови спадове от по над 3-4%.
Европа и САЩ ще правят плъзгане с малки изменения преди корпоративните отчети!
Следващите спадове от по 3% може да дойдат именно от САЩ, в дни с привидно спокойна търговия.
Ако при китайците имаме нови пропадания в близките дни DAX изглежда много по-податлив за спадове от индексите в САЩ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениес колко отваряш позиция там с 2лв. и всеки път кат "изчакаш малко" го "затваряш на печалба" тъй ли
да ти приличам на некой тинейджър с тетрадки на Азис който виси по цел ден у фейсбоклука ммм ?!? Аз верно иам 3 клас до обяд ама тея ... "отварям чакам малко и затварям винаги на печалби" ги разпраай у Супершоу Невада на русите парясници с оня 1.50см джнинджифърляка дет беше там ......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеТой много хубаво го е казал:
"Да виждаш някъде да бъркам - не виждам защо трябва да съм скромен след като съм много по-добър Да смятах че поне се доближавате до нивото ми да проявявам скромност, ама като ви гледам колко сте зле всякаква скромност от моя страна бих я приемал като самоунижение."
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениес колко отваряш позиция там с 2лв. и всеки път кат "изчакаш малко" го "затваряш на печалба" тъй ли
да ти приличам на некой тинейджър с тетрадки на Азис който виси по цел ден у фейсбоклука ммм ?!? Аз верно иам 3 клас до обяд ама тея ... "отварям чакам малко и затварям винаги на печалби" ги разпраай у Супершоу Невада на русите парясници с оня 1.50см джнинджифърляка дет беше там ......
Той много хубаво го е казал:
"Да виждаш някъде да бъркам - не виждам защо трябва да съм скромен след като съм много по-добър Да смятах че поне се доближавате до нивото ми да проявявам скромност, ама като ви гледам колко сте зле всякаква скромност от моя страна бих я приемал като самоунижение."
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМуахаха - златото даже не го гледам като го шортя, толкова малка част от портфейла ми е че не си заслужава да си губя времето даже да го следя. Просто по някое време отварям къса чакам известно време и затварям на печалба
Коментар
-
13.11.2015, 08:26
Начално
Цитат:
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
Пазара е не само надценен, а супер надценен. Не знам къде си ги видял тези печалби, но според водещите анализатори тази година ще имаме спад от около 3% в годишните корпоративни печалби!
През последните 5-6 години компаниите правиха вътрешно преструктуриране и това подкрепяше печалбите, но сега този ефект е в голямата си степен изчерпан. От друга страна натискът на инвеститорите накара много компании да поддържат обратно изкупуване, което допълнително, по изкуствен начин повишаваше цената на пазара!
Отговор Ravnovesie
Ъхъ и целия спад на печалбата е само в два сектора петрол и материали - на всичко друго печалбите растят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениетц тц тц тц "шортел го само от години" и "прав за посоката" (мале тва нито един трейдър не съм чул да каже такова нещо, че е прав за посоката)...... ще избушат тея и там ше си намериш Ватерлоото та да млъкнеш малко ....
Аз пък съм наопаки купувам го само ....
Коментар
-
13.11.2015, 09:21
Начално
Цитат:
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
Смешник, ще ти дам, но се вижда, че си пълен въздухар, който говори само на изуст и тука ми се правиш на много умен, само с общи приказки! Златото щяло това щяло онова, можело да е 200 долара можело 300. Какво сънува тая вечер, имаме ли нова прогноза а?
Wells Fargo Lending Margin Falls Below 3% as Profit Declines
http://www.bloomberg.com/news/articl...rtgage-lending
L-3 Communications Profit Falls as Sales Decline at All Segments
http://www.wsj.com/articles/l-3-comm...nts-1430398443
U.S. Companies Warn of Slowing Economy
http://www.wsj.com/articles/u-s-comp...omy-1445818298
п.п.
Бях чел някъде и обобщен анализ, наистина по сектори, но сега не мога да го намеря ЦЯЛОСТЕН! Представената информация и източника са красноречиви обаче!
И тоя тръгнал вчера да поучава другите къде да инвестираме, моля ти се! Ходи търси някакви "риби" дето да им обясняваш колко си велик и разбиращ!
Отговор Ravnovesie
Смешник - в СП са 500 компании в САЩ се търгуват няколко хиляди - ти измъкваш няколко на брой и айде всичко значи пада
Ето ти линка за общото състояние
http://www.factset.com/websitefiles/...nsight_11.6.15
he blended earnings growth rate for the S&P 500 (e
x-Energy) for Q3 2015 is 4.5%.
Сега ако кажеш че фактсет не стават за нищо и освен да ти кажа да ходиш да пасеш овце не знам какво друго
Коментар
Коментар