IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
    Изпратено от Ravnovesie на 13.11.2015 (който сега изведнъж предвижда спад на печалбите и приходите - мнение 2 месеца по-рано)

И аз какво ти казах - че печалбите падат само заради енергията и материалите - че като ги махнеш тези два сектора и печалбите растят.

Да виждаш някъде да бъркам - не виждам защо трябва да съм скромен след като съм много по-добър Да смятах че поне се доближавате до нивото ми да проявявам скромност, ама като ви гледам колко сте зле всякаква скромност от моя страна бих я приемал като самоунижение.
    Е те заради това падат. Само че вече към тези два сектора се добяват и индустрията и потребителските стоки. Телекомите, финансовия сектор, фармацията, цикличните потребителски и технологиите ще имат най-вероятно ръст на печалбите. Просто спада при енергията и материалите е значително по-висок от ръста при другите.

Коментар

• Изпратено от Ravnovesie на 13.11.2015 (който сега изведнъж предвижда спад на печалбите и приходите - мнение 2 месеца по-рано)

И аз какво ти казах - че печалбите падат само заради енергията и материалите - че като ги махнеш тези два сектора и печалбите растят.

Да виждаш някъде да бъркам - не виждам защо трябва да съм скромен след като съм много по-добър Да смятах че поне се доближавате до нивото ми да проявявам скромност, ама като ви гледам колко сте зле всякаква скромност от моя страна бих я приемал като самоунижение.

Коментар

• тц тц тц тц "шортел го само от години" и "прав за посоката" (мале тва нито един трейдър не съм чул да каже такова нещо, че е прав за посоката)...... ще избушат тея и там ше си намериш Ватерлоото та да млъкнеш малко ....
        Аз пък съм наопаки купувам го само ....

Коментар

Ми хубаво тогава! Сега ще ти ги изровя и ще ги постна в темата за NYSE, та дори и хората, които не са следели темата за златото да могат да се "възползват" от прогнозите ти, та барем, направят някой лев!
          Ми дай ги - аз златото само го шортя от години вече - и като гледам съм все прав за посоката му. Ти си все дълъг и единственото което правиш е да гълташ вода

Много ми е интересно с какъв акъл претендираш да разбираш от злато при положение че не можеш да хванеш тренд от вече една петилетка - то четвъртокласник като му покажеш графиката на златото и го питаш това ще пада ли или ще се вдига и ще ти каже че ще пада

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Изобщо не си спомням какво съм си говорил с теб. Всъщност не си спомням когато и да е било да съм водил какъвто и да било смислен разговор с теб И това че печалбите ще падат не правят златото по привлекателно - то си е същата безсмислена тенекия на безумна цена
            Ми хубаво тогава! Сега ще ти ги изровя и ще ги постна в темата за NYSE, та дори и хората, които не са следели темата за златото да могат да се "възползват" от прогнозите ти, та барем, направят някой лев!

Коментар

Как така ще са зле?

Не помниш ли преди 2 месеца какво ми обесняваше в темата за златото. Не помниш ли какви "докладчета" за приходите и печалбите постваше, когато аз ти казвах, че нещата ситематично ще се влошават!

Как така сега изведнъж обърна палачинката? Нали ми викаше, че съм куха лейка, а ти респективно разбирач, подкрепян от "курифея" dddd!

Следващия път преди да пишеш нещо, по-добре си виж "писанията" от близко време, че иначе ства малко смешно!
              Изобщо не си спомням какво съм си говорил с теб. Всъщност не си спомням когато и да е било да съм водил какъвто и да било смислен разговор с теб И това че печалбите ще падат не правят златото по привлекателно - то си е същата безсмислена тенекия на безумна цена

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
                Щом за 2016 се очакват 8% растеж на печалбите на СП500 при forward p/e под средното за последните 15 години, що пък някой и да не купува, особено ако този някой не смята, че тревогата е фалшива.

Още малко да поспадне и ще се замисля и аз.

Всяка година очакват 7% -8% растеж в началото на годината. И след това ревизират надолу. За 2015 например ще направят само 1% растеж, като очакванията за сега ча четвъртото и за първото на 2016 вече са за спад на печалбите на акция - и след това по магичен начин да направят такъв ръст че пак да удари 7 и нещо %

Коментар

Щом за 2016 се очакват 8% растеж на печалбите на СП500 при forward p/e под средното за последните 15 години, що пък някой и да не купува, особено ако този някой не смята, че тревогата е фалшива.

В началото на 2015-та медианните очаквания бяха за ръст от над 20 на сто в печалбата на СП500 компаниите. Засега се очертава спад от около 9% според данни за TTM до юни месец. Вероятно спадът ще бъде и по-голям, тъй като откакто удариха връх през есента на 2014, печалбите на СП500 са в силно низходящ тренд.

И като захапете всички това forward p/e, започвам да се чудя някой гледа ли по-далеч от следващата седмица. Откакто всички решиха, че простичкото и несъвършенно TTM P/E е отживелица и единствено светлото бъдещето е важно, сме на път да пукаме третия балон за последните 15 години.
                  Да, същите 15 години, чието средно ПЕ било по-високо от сегашното.
                  Хммм...

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                    Сякаш не познаваш тукашните специалисти
                    Като скочи пазара с няколко процента - "Добре, че купих онзи ден от паникьорите. Пазарът ще е нагоре, компаниите са силно подценени...."

Като пропадне в някой въздушен джоб - "Май ще пада доста още. Добре, че скъсих вчера. Ситуацията не е розова, печалбите падат, вървим към рецесия..."

Да си преписваш "точки" колко си голям играч! Не дразни, то по скоро е смешно!

Да държиш без да са те питали, да обясниш на другите, колко са "тъпи" всъщност, е съвсем друга работа!

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                      Като скочи пазара с няколко процента - "Добре, че купих онзи ден от паникьорите. Пазарът ще е нагоре, компаниите са силно подценени...."

Като пропадне в някой въздушен джоб - "Май ще пада доста още. Добре, че скъсих вчера. Ситуацията не е розова, печалбите падат, вървим към рецесия..."

що бе мене вчера ме гърбиха замалко да потъне кораба аз иам дълги от Октомври и не мога да излезна от тях е са кво да напраа като е такова и съм на загуба, а на къде ше ходи еба ли го мисля нагоре тва показва индикатора а дали там ше ходи ......
                      за мене палажението в момента е доста грозно докат тва не се качи над 2050 тогава ще е уж по-добре .....
                      нит гледам подценени надценени глупости на квадратура гледам само чарта и тва е ...

Коментар

Как така ще са зле?

Не помниш ли преди 2 месеца какво ми обесняваше в темата за златото. Не помниш ли какви "докладчета" за приходите и печалбите постваше, когато аз ти казвах, че нещата ситематично ще се влошават!

Как така сега изведнъж обърна палачинката? Нали ми викаше, че съм куха лейка, а ти респективно разбирач, подкрепян от "курифея" dddd!

Следващия път преди да пишеш нещо, по-добре си виж "писанията" от близко време, че иначе ства малко смешно!

Коментар

8% растеж на печалбите???

Това е една доста "консервативна" прогноза!

Коментар

СП и Насдак ми се струва че оформят вече двоен връх и ще се изсипят мощно следващите седмици - или пък няма да го направят - кой знае Печалбите на компаниите ще са зле, приходите още по-зле - а сезонът на отчетите отваря след седмица.
                            Как така ще са зле?

Коментар

колко да падне още добре а ако не падне а си тръгне нагоре ....
                              Attached Files

Коментар

Както и да е - има достатъчно причини пазара в САЩ да пада. А няма причини да се качва - така че по-вероятно е да пада. Пък който иска да залага че ако САЩ пада нещо на друго място ще расте винаги е добре дошъл - все някой трябва и да купува

Коментар

Working...
                                X