IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
    ама добре пусни сега дълги за 2100 аз вече съм ги пуснал .....
    Че аз съм си на 100% дълъг, за какво ми е да пускам още Като стигне 2100 - 2150 и усетя слабост в пазара и ще пусна къси. И от 100% дълъг ще стана 80% или 60%

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Това е към края на годината - то до тогава ще има много волатилност. И смятам за доста вероятно пак да тества предходните си върхове. А данните за заетостта бяха просто отлични. Очевидно американската икономика върви доста добре, няма все ощ енатиск върху заплатите, значи и все още свиването на профит маржините не е проблем. Така че няма никаква причина сега пак да не тръгне нагоре.

Като стигне 2100 - 2150 пак ще пусна къси. Ама за какво да го правя от 1950
      ама добре пусни сега дълги за 2100 аз вече съм ги пуснал .....

Коментар

Да но на СП има едни 60 пункта потенциал за късите, дето я ги направи я не. А ако тръгне нагоре потенциала е 150 пункта. Към момента просто не си заслужава да се пускат къси.
        ми пускай ей другата седмица е само за къси като върне малко ......

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          E нали 1750 го изчисляваше...баш 200 май са си...

Иначе съгласен, къси за пускане къмто 2050 някъде по си заслужава..
          Това е към края на годината - то до тогава ще има много волатилност. И смятам за доста вероятно пак да тества предходните си върхове. А данните за заетостта бяха просто отлични. Очевидно американската икономика върви доста добре, няма все ощ енатиск върху заплатите, значи и все още свиването на профит маржините не е проблем. Така че няма никаква причина сега пак да не тръгне нагоре.

Като стигне 2100 - 2150 пак ще пусна къси. Ама за какво да го правя от 1950

Коментар

Да но на СП има едни 60 пункта потенциал за късите, дето я ги направи я не. А ако тръгне нагоре потенциала е 150 пункта. Към момента просто не си заслужава да се пускат къси.
            E нали 1750 го изчисляваше...баш 200 май са си...

Иначе съгласен, къси за пускане къмто 2050 някъде по си заслужава..

Коментар

ми от чисто техническа гледна точка пада ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
                Петролът пак пада. Ексън и Шеврон натежават на Дау.
                петрола пада поради съвсем друга причина, а тя е политическа и нарочно се прави и това е очеизвадно, но техен проблем ...

Коментар

• SPX and NYA Updates: Bulls Running Out of Real Estate

3rd red wave (intermediate) Target for SP500: 1770+/-, could easily stretch as low as 1620
                  "the trend is your friend until the end..."

Коментар

Петролът пак пада. Ексън и Шеврон натежават на Дау.

Коментар

Преди нова година. Сега нямам къси. Според мен пазара ще е нагоре. Нямам идея защо сега пада, но не виждам логика в този спад и не мисля да се забивам в него.

Коментар

• Е как ще съм отгоре ако ги пусна по-ниско, отколкото съм ги извадил, като междувременно съм изял и боя от дългите?

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                          Ако нямаш топки и нерви да издържиш подобно движение, застраховай се навреме. Не знам дали мечият пазар ще се случи, но през последната една година вероятността за него нарастна многократно.
                          Успех и по-малко нерви!
                          +++

Само да добавим че тоя 7годишен бик е вече въздърт пъпърдак, почти пенсионер.
                          За последните 90г има 13 рецесии, та средното е баш 7годин.
                          Дали ще е китай, дали ще е друг черен лебед, било икономически или геополитически - се нещо ще излезе, дали едния месец или след 3г...няма кой да ти каже.
                          Трябва да си е нащрек и подготвен човек....

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                            Що, такива работи са си в реда на нещата, и аз извадих повечето къси, но като гледам пак ще се наложи да ги пускам
                            аз за вас не се и съмнявам ... само аз и императора сме преебаните тука в тая къща останалите сте отгоре включая и смешниците на БФБ .....

Коментар

кога пусна късите на Нова Година точно нали ?? и сигур имаш и къси в точния момент под ръка .....
                              Преди нова година. Сега нямам къси. Според мен пазара ще е нагоре. Нямам идея защо сега пада, но не виждам логика в този спад и не мисля да се забивам в него.

Коментар

кога пусна късите на Нова Година точно нали ?? и сигур имаш и къси в точния момент под ръка .....
                                Що, такива работи са си в реда на нещата, и аз извадих повечето къси, но като гледам пак ще се наложи да ги пускам

Коментар

Working...
                                X