If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ама добре пусни сега дълги за 2100 аз вече съм ги пуснал .....
Че аз съм си на 100% дълъг, за какво ми е да пускам още Като стигне 2100 - 2150 и усетя слабост в пазара и ще пусна къси. И от 100% дълъг ще стана 80% или 60%
Това е към края на годината - то до тогава ще има много волатилност. И смятам за доста вероятно пак да тества предходните си върхове. А данните за заетостта бяха просто отлични. Очевидно американската икономика върви доста добре, няма все ощ енатиск върху заплатите, значи и все още свиването на профит маржините не е проблем. Така че няма никаква причина сега пак да не тръгне нагоре.
Като стигне 2100 - 2150 пак ще пусна къси. Ама за какво да го правя от 1950
ама добре пусни сега дълги за 2100 аз вече съм ги пуснал .....
Да но на СП има едни 60 пункта потенциал за късите, дето я ги направи я не. А ако тръгне нагоре потенциала е 150 пункта. Към момента просто не си заслужава да се пускат къси.
ми пускай ей другата седмица е само за къси като върне малко ......
Иначе съгласен, къси за пускане къмто 2050 някъде по си заслужава..
Това е към края на годината - то до тогава ще има много волатилност. И смятам за доста вероятно пак да тества предходните си върхове. А данните за заетостта бяха просто отлични. Очевидно американската икономика върви доста добре, няма все ощ енатиск върху заплатите, значи и все още свиването на профит маржините не е проблем. Така че няма никаква причина сега пак да не тръгне нагоре.
Като стигне 2100 - 2150 пак ще пусна къси. Ама за какво да го правя от 1950
Да но на СП има едни 60 пункта потенциал за късите, дето я ги направи я не. А ако тръгне нагоре потенциала е 150 пункта. Към момента просто не си заслужава да се пускат къси.
E нали 1750 го изчисляваше...баш 200 май са си...
Иначе съгласен, къси за пускане къмто 2050 някъде по си заслужава..
Преди нова година. Сега нямам къси. Според мен пазара ще е нагоре. Нямам идея защо сега пада, но не виждам логика в този спад и не мисля да се забивам в него.
Ако нямаш топки и нерви да издържиш подобно движение, застраховай се навреме. Не знам дали мечият пазар ще се случи, но през последната една година вероятността за него нарастна многократно.
Успех и по-малко нерви!
+++
Само да добавим че тоя 7годишен бик е вече въздърт пъпърдак, почти пенсионер.
За последните 90г има 13 рецесии, та средното е баш 7годин.
Дали ще е китай, дали ще е друг черен лебед, било икономически или геополитически - се нещо ще излезе, дали едния месец или след 3г...няма кой да ти каже.
Трябва да си е нащрек и подготвен човек....
кога пусна късите на Нова Година точно нали ?? и сигур имаш и къси в точния момент под ръка .....
Преди нова година. Сега нямам къси. Според мен пазара ще е нагоре. Нямам идея защо сега пада, но не виждам логика в този спад и не мисля да се забивам в него.
Коментар