IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Почна разпродажбата и на ковид глупотевините. APT прави маски и играе доста предвидимо. Ако падне под 12, е за ДЪЛБОКО влизане.

---

Ама освен цигарите и STAG не ще да пада и това си е. Показателно, че истински срив няма.

---

Как да е. Нямам време да следя повече и сложих поръчка за BTI на 33,50. Квото стане
    Last edited by terziеv; 21.09.2020, 18:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Виде ли защо има стопове...

За купуване е, ама откак написах кое е за вземане, малко избягаха нагоре промоциите.
      ама за кво ми е стоп като съм си тук перманентно и мога сама да си продам. Но не го правя щото не знам до кога ще потъват

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
        Ад под небето. А аз пак стоя и гледам безпомощно докато народът продава. Продавате ли или и вие като мен?
        Виде ли защо има стопове...

За купуване е, ама откак написах кое е за вземане, малко избягаха нагоре промоциите.

Коментар

• Същински ад!
          Като се замисля, бих могъл да разделя тикърите си в 3 групи:
          Източници на глоби, Нон-профит организации и програми за трудова заетост.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
            Ад под небето. А аз пак стоя и гледам безпомощно докато народът продава. Продавате ли или и вие като мен?
            избиха ми едно стопче, доста агресивни разпродажби. а и с това завръщане на вируса... ще трябва да заповядат хеликоптерите, за да се успокоят нещата.

Коментар

• Ад под небето. А аз пак стоя и гледам безпомощно докато народът продава. Продавате ли или и вие като мен?

Коментар

• А TALO, SPR и SONN, забрави ли ги

Хора, обезателно си напазарувайте и от тях. Такива намаления не е имало никога. Opportunities of a lifetime са това

Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                Много добра ситуация за хора с пари настрана. Дори част от стабилните са увлечени надолу. Ако днес не почнеш да пълниш PM, MO или BTI, няма да има много други шансове.

Коментар

• Много добра ситуация за хора с пари настрана. Дори част от стабилните са увлечени надолу. Ако днес не почнеш да пълниш PM, MO или BTI, няма да има много други шансове.

Коментар

• Сладка мамина Никола как приятно ме изненада в 6 сутринта.Покрих шорта с 10.48 $ разлика.Хихи да живее спекулата .

Коментар

• Колеги търговци, какво да очакваме от идващата седмица (39-а седмица от календара). Считате ли че вече спада трябва да се преустанови или ще продължава още до изборите за щатския президент ?

Коментар

• jori, домързя те да прочетеш, а?
                        Да, мисля, че и опциите са без.

Коментар

• И опциите ли се търгуват без комисионна в Robin Hood?
                          Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение

Попаднах на една статия във Форбс (от 19.08.2020 г.), в която основно пишат за Робинхуд, но и добре е обяснено как и защо е възможно някои брокери да предлагат нулеви комисионни.
                          Сравнително дълга е, но си струва четенето.
                          Тук е: https://www.forbes.com/sites/jeffkau.../#406ef787268d

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                            Епъла и Тесла, най-много падат, ташунко пак ще ги вземе под 111 и ще ги изстреля в морето, със поне 1 $ печалба. Това е хубаво, но не ми става ясно каква е тази платформа(брокер) където се търгува абсолютно без комисионна. Нека някои от знаещите по този въпрос, да обясни.
                            Попаднах на една статия във Форбс (от 19.08.2020 г.), в която основно пишат за Робинхуд, но и добре е обяснено как и защо е възможно някои брокери да предлагат нулеви комисионни.
                            Сравнително дълга е, но си струва четенето.
                            Тук е: https://www.forbes.com/sites/jeffkau.../#406ef787268d

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                              Ташунко, а трябва ли да си местен за Сащ, или могат да отворят акаунт и чужди граждани (нерезиденти) , за е*траде
                              Тия бонуси мисля са само за граждани на САЩ.За останалите изглежда има комисиони.Вързват банковата ти сметка към акаунта на Etrade.Първо те проверяват няколко дена и чак тогава те одобрвват за търговия на борсата.Може по всяко време на редовната сесия да вкараш пари от банковия си акаунт към платформата и парите са видими и могат даьсе използват веднага.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                                Едва ли е необходимо да отбелязвам, че няма значение толкова компанията, а цената за вход. При Интел под 48 и АМД над 80 - Интел е безспорен победител. Лично мнение, картинка за доказателство нямам. При толкова промоции на NYSE обаче и двете не са ми приоритет.
                                Както споменах преди време всеки си има неговите причини за участие на пазара. Твоите явно не са финансови!

А иначе за пояснение - при чудене коя компания да избереш, при равни други условия избираш тази, която се представя по-добре. От картинката по-долу ясно се вижда коя е за предпочитане.
                                Относно трейда на AMD е видно каква е цената на влизане и на излизане. Показах ти го само за да разбереш че позитивни резултати (при това не толкова трудно) се постигат ако си с тренда, а не ако пикаеш срещу вятъра, каквито щения демонстрираш.

п.с. и още един безплатен съвет - цената за вход е може би на последно място от важните фактори, които определят дали си успешен или губещ. много по-важни са управлението на риска, стратегията за излизане и т.н.
                                Last edited by ED; 18.09.2020, 11:51.

Коментар

Working...
                                X