IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Защо по дяволите падат Уолт Дисни и Ябълчичката?

Това не е честно.
    Защото Импе ти казах миналия път, че има още едно надолу за потвърждение на дъното и незнаем колко ще ни завлече за тва пада .....

Коментар

• Поляците и унгарците през ETF-и ли ги играете или отделни компании?

Импе, и аз съм метнал око на братушките, ама има още път надолу преди да са сносни за влАзЯне.

Коментар

• Някой търгували ли петрола през ETF ?
        Популярния UCO изглежда да е голямо дърво за търговия, съпоставен с XLE
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• тоже предпочита Русия. Поляците са пияници и пропадняци.
          стига се излага, ... руснаците са прогресивни и трезвеници???
          а , и колко поляци познаваш?
          "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Дх4 - как точно Орбанов съсипва Унгария - като не допуска там да влизат талибански изверги, които да изнасилват унгарките по улиците ли? - Това е смел националноотговорен политик, истински родолюбец, който брани страната си от попълзновенията на толерастите и техните недресирани маймуняци.

Иначе между Полша и между Русия - като поле за инвестиции - аз предпочитам Русия - и нашата фондмениджърка, управляваща фондът, инвестиращ в ЦИЕ, тоже предпочита Русия. Поляците са пияници и пропадняци.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
              Много съм доволен от FSLR.
              ...
              Сега влезе в Полша, но там се случиха кофти неща на политическият пейзаж. Опасявам се, че новите ще съсипят една просперираща държава, както Орбан съсипа Унгария.
              Поздравления за солара.
              Аз бих използвал ъпгрейда от GS за кеширане на профита ( те вероятно и затова го правят смарт мъни да излязат) и да си ги възстановя доста по ниско при маркет корекция. Ма ти си знаеш....

Каква съсипана Унгария
              Ти унгарската борса гледал ли си я скоро, намбър уан е отвсякъде
              И бвп-то им за 5г при Орбан расте повече отколкото при нас под мъдрото тиквено ръководство, въпреки доста по ниската ни база.
              Нека да плюят либерастите с вси сили по полша че да напълня колкото може по ниско та да се заформи хубава позиция, сега ми е само 0.8% дела при тях.

Полша, Унгария, Чехия, Словакия, а и Румъния се управляват от добри, прозорливи и националноотговорни политици.
              Само може да мечтаем за такива тук.
              Дори и западняците ги харесват, поогледай се малко по чуждите форуми.

Мисля че залитането ти по Сорос ( в полит план) ти яде от трезвата преценка за нещата. Този е еврофоб.

Коментар

• Много съм доволен от FSLR.
                Понеже обсъждате Бразилия и аз си мисля, че е време човек да започне да се оглежда много избирателно. Според мен в този момент да се купува пазара им е малко прибързано, но много плахи и неуверени покупки при всеки спад на избрани акции звучи разбираемо. В края на краищата процеса на влизане не е еднократен а продължава 2-3 години. Според мен пазара им ще става за купуване, когато приключи възходящият цикъл на покачване лихвите при ФЕД и на курса на долара. До тогава пазара им си остава за познавачи, но вече не бих пищял срещу Бразилия така както преди години. Надявам се pipbel да не се е обидил от предните ми критики за Бразилия. Сега влезе в Полша, но там се случиха кофти неща на политическият пейзаж. Опасявам се, че новите ще съсипят една просперираща държава, както Орбан съсипа Унгария.

Коментар

• Защо по дяволите падат Уолт Дисни и Ябълчичката?

Това не е честно.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Има май нещо такова...
                    Преди малко гледах че 60% от сип е в мечи маркет, под сма 200, половината са над 20% под върха.
                    Засега задържа на психарските 2K, да видим докога.

Коментар

• http://www.cnbc.com/2016/01/04/buy-t...M|sell-rallies

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                        По какви критерии пълниш ?
                        История, собственик, счетоводна стойност, приходи/текущи пасиви, фундамент и др.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                          Взех Gerdau SA на 1,10 набелязал съм още 4-5 бразилски акции, ако имате някакви предложения.....
                          По какви критерии пълниш ?

Коментар

• Взех Gerdau SA на 1,10 набелязал съм още 4-5 бразилски акции, ако имате някакви предложения.....

Коментар

• За САЩ си мисля загуби за индексите между 0.5 и 0.8% за деня, при първоначален плюс до към 0,30%!
                              Доста гадателска прогноза, но тя се основава на невъзможността за задържане на ръстове и от друга страна пасивността към евентуални резки понижения, които видяхме, че вчера не се случиха! Пазара е в някаква степен "пас", позиция STANDBY!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Има - народа се страхува да влиза в Бразилия. То и аз го правя доста внимателно и за дълъг период, още не съм заредил и 10% от това което мисля да взема. Но до края на годината мисля да имам едни 10% в Бразилия.
                                A aз Виетнам.

Допреди 2-3 месеца имах по позитивно виждане за Бразилия. Мислех че веднъж като изритат Дилма - и ще е ок.
                                Но по него време четох една статия...системата им е такава, с толкова неефективен социализъм че преспокойно може да се нарече латинска Гърция, пенсии на 50-55, дотации, мързеливи орки на държавна хранилка бол, повсеместна корупция и т.н.
                                Това няма лесно оправяне.
                                Гърция поне цял ЕС ги дундурка, при тия няма откъде...големи трусове тепърва ще има там, ще им се стъжни доста самбата...

Коментар

Working...
                                X