Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Аз ударих кьоравото с WES. Купих на 3.30, а и дивидент лапнаф. 8.9 e сега; направо ми е наудобно от печалбата. Така се получи, че повече от половината ми акции вече са в пренос на газ и нафта (AM, ET, MPLX). За рейтове не можах да се вредя, много скокнаха вчера, а нямах свободен кеш.
Чудя се дали да държа BABA-то, където средната цена ми идва 212 (купих ги декември). По принцип вярвам напълно на компанията, но ако цената се задържи под 220 се трупат пропуснати ползи, защото това ми е втората позиция по стойност.
Коментар
-
Maлии какви готини скуизове при авиокомпаниите и круизите..
Сдобих се с минорна позиция в stor. Е попрочел съм едно друго за него, ама главно влязох по ТА причини, макар рядко да са ми водещи, ала такова категорично тройно дъно нарисувано не ми се изпускаше. A и нивото е доста по сгодно от тия де е купувал дедо Бъф.
Същото количество и къси на 2950 пуснах, имам някакви спомени че преди време доста се мотахме на тия нива преди накрая да се покори 3та..та възможно е да се окаже силна съпротива.
Иначе като си гледам секцията с картони голяма красота е днес 5%+
И значителни промени са настъпили в челните ми акции - валерката след лудото рали разкарало ябълката и джедаите и заело 2то място след бабата, а джейди дори изместено на 5 място с едни гърди от пандизчииите на сивич.Last edited by pipbel; 29.04.2020, 23:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениевсичко изпродадох, в днешния ден и ако пазара продължи нагоре, ще съм само зрител. успехМнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение[/B]
Айде, ножа е гумен, само 3% останаха в $ до нов атн, в левчета още 1% отгоре.
Ако бях малко по храбър по на ниското можеше и емен емен вече да съм ги стигнал, ма каквото-такова, важно е да се чувства комфортно човек.
Към момента ( заедно с бфбто) - в акции/индекси 52%, жълто 18, TLT 8.8, кеш 17.5 (2.5 типс) и къси 3.7%.
Интересни 3 дни с отчети идат...да видим.
- 1 like
Коментар
-
Крак спреда отскочи от под 10 до почти 16$ и рафайнърите веднага реагираха, валерката вече ми е на близо 8% плюс гледам, а филипса 38.
А някои никога не пипат падащи ножове...когато са качествени - може и още как, как щях иначе да усредня валерото на 51 ако не бях по храбър между 30 и 40, при положение че тайминга на 1та ми взятка не бе никак добър...
Същата работа и с вентаса, сега на 31.1 средна...докъм възрастта на прокурорска щерка бе паднала.
ПС Да е жив и здрав големия синковец ( ИТ) че ми направи бърз линк за калкулации за спреда, преди губех по минута 2 всеки път да го калкулирам на ръка, сега става за секунди.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
А, елементарно си е. Хал хабер съм си имал аз че я има от 4 години...
Просто като почнаха спадовете заради вируса и се затърсих тогава за производители на маски, дезинфектанти и т.н., вкл. и за телемедицина ми дойде на акъла, търсачката рече че тия са единствените листнати...та така.
Помня я споменах тука форума преди 2 месеца, дори имаше корекция малко след това та допълвах...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
А, елементарно си е. Хал хабер съм си имал аз че я има от 4 години...
Просто като почнаха спадовете заради вируса и се затърсих тогава за производители на маски, дезинфектанти и т.н., вкл. и за телемедицина ми дойде на акъла, търсачката рече че тия са единствените листнати...та така.
Помня я споменах тука форума преди 2 месеца, дори имаше корекция малко след това та допълвах...
Турнах си една аларма, да я дебна ок. 150.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеpipbel, браво, чудесна компания си открил(Teladoc Health). Аз дори се чудя, как ги откриваш тия бисери. Ми тя е била на 15-20 $ само преди 4 год. Ръстовете са над 10 пъти. Това е чудесно. Придържането към големите фирми, включените по големите индекси, макар и по безрисково не може да докара такъв доход.
- 2 Харесвания
Коментар
-
pipbel, браво, чудесна компания си открил(Teladoc Health). Аз дори се чудя, как ги откриваш тия бисери. Ми тя е била на 15-20 $ само преди 4 год. Ръстовете са над 10 пъти. Това е чудесно. Придържането към големите фирми, включените по големите индекси, макар и по безрисково не може да докара такъв доход.
- 1 like
Коментар
Коментар