Според мене има не малка вероятност да се върне на около 2380 и доста по-малка за ново дъно.
Изобщо нацелването на дъното е доста трудна работа. Въпреки, че наградата е голяма.
Ако нещо падне 10% (примерно от 100 на 90) и го вземеш на -10%, после ако възстанови до предишното ниво правиш едни 11.1%.
Ако падне с 20% правиш 25% нагоре.
Ако падне с 30% правиш 42% нагоре.
Ако падне с 35% правиш 54% нагоре.
Ако падне с 40% правиш 66% нагоре.
Ако падне с 45% правиш 81% нагоре.
Ако падне с 47% правиш 88% нагоре.
Ако падне с 48% правиш 92% нагоре.
Ако падне с 50% правиш +100%.
Ако падне с 55% правиш +122%.
Ако падне с 60% правиш +150%.
Ако падне с 65% правиш +186%.
Така че колкото повече пада, толкова повече всеки процент надолу носи по-голяма възвръщамост. Сиреч дънният риболов е много привлекателен и съвсем не се свежда само до чисто психологичското: "да не се мина да взема сега, че има и малко по-надолу".
Обаче е толкова трудно да се хване и веднъж като се изпусне е още по-трудно да се влезе, чисто психологически, защото е изтървана някаква теоретична възможност. Затова аз просто взех някакви неща, които ми се вижда да са на сметка и без това.
Изобщо нацелването на дъното е доста трудна работа. Въпреки, че наградата е голяма.
Ако нещо падне 10% (примерно от 100 на 90) и го вземеш на -10%, после ако възстанови до предишното ниво правиш едни 11.1%.
Ако падне с 20% правиш 25% нагоре.
Ако падне с 30% правиш 42% нагоре.
Ако падне с 35% правиш 54% нагоре.
Ако падне с 40% правиш 66% нагоре.
Ако падне с 45% правиш 81% нагоре.
Ако падне с 47% правиш 88% нагоре.
Ако падне с 48% правиш 92% нагоре.
Ако падне с 50% правиш +100%.
Ако падне с 55% правиш +122%.
Ако падне с 60% правиш +150%.
Ако падне с 65% правиш +186%.
Така че колкото повече пада, толкова повече всеки процент надолу носи по-голяма възвръщамост. Сиреч дънният риболов е много привлекателен и съвсем не се свежда само до чисто психологичското: "да не се мина да взема сега, че има и малко по-надолу".
Обаче е толкова трудно да се хване и веднъж като се изпусне е още по-трудно да се влезе, чисто психологически, защото е изтървана някаква теоретична възможност. Затова аз просто взех някакви неща, които ми се вижда да са на сметка и без това.
Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Коментар