IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• +1

Последният изненада доста приятно и почти не се отрази на борсата, но негативните новини в момента са с по - голямо влияние.

Поддържам си мнението, както пише и Money, до създаване на ваксина, лекарство или пък затихване като в Китай, пътят е надолу. Има възможност да бъде пуснато и одобрено сравнително бързо, но все пак тестовете отнемат време, най - бързо до есента, реалистично около година, така че изолацията и ограничаване на пътуванията със задължителна карантина на всеки, който пристига в България е единственото правилно и работещо решение, за да можем да се върнем до месец към някакъв нормален ритъм.

В САЩ по - добре сега да се обяви карантина, да не се губи време, понеже след 2 седмици може да е много по - тежко положението, а отделно вече бизнесът страда и там.
    Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• The Next Jobs Report Will Be Bloody

Коментар

• НЯМА ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАШ МИШЕ. АЗ ГО ХВАНАХ АМА ГО ИЗЛЕКУВАХ С РАКИЯ. ТАВА Е ВАКСИНАТА

ЧИИИРЗ

Коментар

• Станах доста песимистичен за този вирус. Не виждам как ще го преборим докато не се открие ваксина или лекарство, а това ще отнеме доста време.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
            В общи линии SVXY продават следващите два фючърса на викс за 50% от нава си и ребалансират ежедневно, преди бяха по-агресивни/100%/, но в началото преди две години изядоха голям бой и свалиха бетата на -0,5.
            Обаче това го нямам като опция за търгуване

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Eй Мишо, засърбява ли те...
              Всичко скача днес като лудо покрай индексите, а туй твойто де го промотираше почти не мърда бре, блещи се на дъното на таблицата ми.
              Да

Остава сега да го държиш по- за дълго. Все някога ще скокне.
              Last edited by Money; 18.03.2020, 03:42.

Коментар

Ма пък взех експреса на 85, ще ти дърпам ушите ако се срине много повече
                ..
                Eй Мишо, засърбява ли те...
                Всичко скача днес като лудо покрай индексите, а туй твойто де го промотираше почти не мърда бре, блещи се на дъното на таблицата ми.

Коментар

Относно дъната - мисля сега сме кацнали точно на един такъв съпорт - линията от дек18 нивата, следва друга на 2050-100 която може ликвидира всичкия профит насам от избирането на ДТ, и накрая една ( за мен слабо вероятна) на малко над 1800 - нивата от дъната 2014-15-16г.
                  По ниско определено не ми се вярва да ходи, то и това не е малко, 45% спих.
                  Бухнал съм ги грубо горните, не съм техничар, да не ми се смее някой такъв...
                  А иначе наистина може да си останем в определен рейндж доста месеци....поне докато не се проясни малко картинката, и медицинската и икономическата.
                  Пазара подмина една камара ключови нива, така че не мисля да влизам на юнашко доверие. От друга страна сентимента е направо в киреча и е твърде възможно да видим (поне временно) дъно тази седмица.

Търся индивидуални акции и почти нищо не ми хваща окото. Оставил съм само една отворена позиция (KR) която се държи направо невероятно на фона на мазеляка от последните седмици. Гледам някои участници се опитват да хващат падащи ножове, дано им провърви

Коментар

• Първоначално изпратено от arbeitmachtfrei Разгледай мнение
                    long abbv 70.08
                    ++
                    A стига бе, уредил си се 24 цента по ефтино от меня
                    Усредних ги на 67 точно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение

Борсата не е за инвестиции, а за трейдинг и спекула.
                      Едно нещо което няма съмнение е че в дългосрочен период ще има инфлация.
                      Проблема е че ако инвестираш в отделни компании не знаеш след 10 години ще ги има ли няма ли да ги има, и ако ги има къде ще са, понеже много неща могат да се променият за 10 години.
                      Хахоу. Къде се загуби . Бул маркет ъхед бул маркет ъхед , ама най накрая моето движение надолу се оказа по силно от твоето движение нагоре . Кое от двете движения ще се помни по дълго . Я кажи ти Хахо професионалисте . Хи хи хи

това е нелепото на бичетата

Коментар

• long abbv 70.08

Коментар

• 20000
                          cheers!

Коментар

• Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение
                            Пичове, две наблюдения да споделя:
                            1/ Въпреки цялата ликвидност и мерки предприемани от централните банки пазара подминава съпорт нивата като бързия влак малка гара. Това само по себе си е доста показателно!
                            2/ В краткосрочен план сентимент индикаторите са на екстремни нива и си мисля че тази седмица трябва да видим дъно. Да видим

В по-дългосрочен план си мисля че месец Февруари 2020 ще е официално пика на бичия пазар от 2009г. Най-малкото ще имаме продължителен период на странично движение.
                            Относно дъната - мисля сега сме кацнали точно на един такъв съпорт - линията от дек18 нивата, следва друга на 2050-100 която може ликвидира всичкия профит насам от избирането на ДТ, и накрая една ( за мен слабо вероятна) на малко над 1800 - нивата от дъната 2014-15-16г.
                            По ниско определено не ми се вярва да ходи, то и това не е малко, 45% спих.
                            Бухнал съм ги грубо горните, не съм техничар, да не ми се смее някой такъв...
                            А иначе наистина може да си останем в определен рейндж доста месеци....поне докато не се проясни малко картинката, и медицинската и икономическата.

Коментар

• Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение
                              Пичове, две наблюдения да споделя:
                              1/ Въпреки цялата ликвидност и мерки предприемани от централните банки пазара подминава съпорт нивата като бързия влак малка гара. Това само по себе си е доста показателно!
                              2/ В краткосрочен план сентимент индикаторите са на екстремни нива и си мисля че тази седмица трябва да видим дъно. Да видим

В по-дългосрочен план си мисля че месец Февруари 2020 ще е официално пика на бичия пазар от 2009г. Най-малкото ще имаме продължителен период на странично движение.
                              Французите удариха спирачки на шортването на large caps!
                              https://www.amf-france.org/fr/actual...s-actions-pour

ако регулаторите продължат да скачат, да може би дъното е близо!

ESMA и те пипат, но с кадифенета ръкавица (за момента)
                              https://www.esma.europa.eu/press-new...s-01-and-above

Коментар

• Пичове, две наблюдения да споделя:

Коментар

Working...
                                X