Първоначално изпратено от Mike Florida
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
-
Изпратено от Ravnovesie на 13.11.2015 (който сега изведнъж предвижда спад на печалбите и приходите - мнение 2 месеца по-рано)
И аз какво ти казах - че печалбите падат само заради енергията и материалите - че като ги махнеш тези два сектора и печалбите растят.
Да виждаш някъде да бъркам - не виждам защо трябва да съм скромен след като съм много по-добър Да смятах че поне се доближавате до нивото ми да проявявам скромност, ама като ви гледам колко сте зле всякаква скромност от моя страна бих я приемал като самоунижение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеМи хубаво тогава! Сега ще ти ги изровя и ще ги постна в темата за NYSE, та дори и хората, които не са следели темата за златото да могат да се "възползват" от прогнозите ти, та барем, направят някой лев!
Много ми е интересно с какъв акъл претендираш да разбираш от злато при положение че не можеш да хванеш тренд от вече една петилетка - то четвъртокласник като му покажеш графиката на златото и го питаш това ще пада ли или ще се вдига и ще ти каже че ще пада
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИзобщо не си спомням какво съм си говорил с теб. Всъщност не си спомням когато и да е било да съм водил какъвто и да било смислен разговор с теб И това че печалбите ще падат не правят златото по привлекателно - то си е същата безсмислена тенекия на безумна цена
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеКак така ще са зле?
Не помниш ли преди 2 месеца какво ми обесняваше в темата за златото. Не помниш ли какви "докладчета" за приходите и печалбите постваше, когато аз ти казвах, че нещата ситематично ще се влошават!
Как така сега изведнъж обърна палачинката? Нали ми викаше, че съм куха лейка, а ти респективно разбирач, подкрепян от "курифея" dddd!
Следващия път преди да пишеш нещо, по-добре си виж "писанията" от близко време, че иначе ства малко смешно!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеЩом за 2016 се очакват 8% растеж на печалбите на СП500 при forward p/e под средното за последните 15 години, що пък някой и да не купува, особено ако този някой не смята, че тревогата е фалшива.
Още малко да поспадне и ще се замисля и аз.
Всяка година очакват 7% -8% растеж в началото на годината. И след това ревизират надолу. За 2015 например ще направят само 1% растеж, като очакванията за сега ча четвъртото и за първото на 2016 вече са за спад на печалбите на акция - и след това по магичен начин да направят такъв ръст че пак да удари 7 и нещо %
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеЩом за 2016 се очакват 8% растеж на печалбите на СП500 при forward p/e под средното за последните 15 години, що пък някой и да не купува, особено ако този някой не смята, че тревогата е фалшива.
И като захапете всички това forward p/e, започвам да се чудя някой гледа ли по-далеч от следващата седмица. Откакто всички решиха, че простичкото и несъвършенно TTM P/E е отживелица и единствено светлото бъдещето е важно, сме на път да пукаме третия балон за последните 15 години.
Да, същите 15 години, чието средно ПЕ било по-високо от сегашното.
Хммм...
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеСякаш не познаваш тукашните специалисти
Като скочи пазара с няколко процента - "Добре, че купих онзи ден от паникьорите. Пазарът ще е нагоре, компаниите са силно подценени...."
Като пропадне в някой въздушен джоб - "Май ще пада доста още. Добре, че скъсих вчера. Ситуацията не е розова, печалбите падат, вървим към рецесия..."
Да държиш без да са те питали, да обясниш на другите, колко са "тъпи" всъщност, е съвсем друга работа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеСякаш не познаваш тукашните специалисти
Като скочи пазара с няколко процента - "Добре, че купих онзи ден от паникьорите. Пазарът ще е нагоре, компаниите са силно подценени...."
Като пропадне в някой въздушен джоб - "Май ще пада доста още. Добре, че скъсих вчера. Ситуацията не е розова, печалбите падат, вървим към рецесия..."
за мене палажението в момента е доста грозно докат тва не се качи над 2050 тогава ще е уж по-добре .....
нит гледам подценени надценени глупости на квадратура гледам само чарта и тва е ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеКак така ще са зле?
Не помниш ли преди 2 месеца какво ми обесняваше в темата за златото. Не помниш ли какви "докладчета" за приходите и печалбите постваше, когато аз ти казвах, че нещата ситематично ще се влошават!
Как така сега изведнъж обърна палачинката? Нали ми викаше, че съм куха лейка, а ти респективно разбирач, подкрепян от "курифея" dddd!
Следващия път преди да пишеш нещо, по-добре си виж "писанията" от близко време, че иначе ства малко смешно!
Коментар
-
Това е една доста "консервативна" прогноза!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСП и Насдак ми се струва че оформят вече двоен връх и ще се изсипят мощно следващите седмици - или пък няма да го направят - кой знае Печалбите на компаниите ще са зле, приходите още по-зле - а сезонът на отчетите отваря след седмица.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Както и да е - има достатъчно причини пазара в САЩ да пада. А няма причини да се качва - така че по-вероятно е да пада. Пък който иска да залага че ако САЩ пада нещо на друго място ще расте винаги е добре дошъл - все някой трябва и да купува
Коментар
Коментар