IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Спирам, че много оцапахме темата.. Успех на всички инвеститори, независимо от раса, пол и възраст!! Хубав ден на всички!

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
      Ми аз Ивелина няма да я пратя в кухнята, освен ако тя сама не иска да се вихри там, но статистиката за това как се справят любителите дей трейдъри е хубаво да се погледне и да се помисли щом е така дали си заслужава още един да се опита.

      Ивелина, казваш, че нищо не разбираш, но проблемът е, че дори и много да разбираш резултатите може да не се подобрятмного.
      Дай я тази статистика да я видим. Щото аз четох постове на американка, която твърди, че от години живее от day trading. И още е жива.

      Коментар


      • Ми аз Ивелина няма да я пратя в кухнята, освен ако тя сама не иска да се вихри там, но статистиката за това как се справят любителите дей трейдъри е хубаво да се погледне и да се помисли щом е така дали си заслужава още един да се опита.

        Ивелина, казваш, че нищо не разбираш, но проблемът е, че дори и много да разбираш резултатите може да не се подобрят особено много.

        Коментар


        • Споко Най-мразим да дойде некой Ганьо и да ми обяснява какво да правя с парите си..
          Па и да си и секси и послушна?!! Брех, да не си му любовница.. Само от любовницата си може да иска да е секси и послушна, ама съмнявам се да има такава с тия сексистки приказки..

          Коментар


          • Първоначално изпратено от male4ko Разгледай мнение
            Ивелинче, не обръщай внимание на 'балканските гении' и не се оправдавай На никого не си длъжна да даваш обяснения. Това е отворен форум и всеки може да сподели мнение и да поиска съвет. Прави каквото искаш/умееш и както го разбираш.. Грешките са най-добрият учител.. Успех!
            Не че се оправдавам - по-скоро се опитвам да чета с разбиране и безпристрастно и да анализирам. Кое си е така - така си е - не се сърдя. От печката и на Луната да ида, няма да избягам - женска орисия. Убедих се, че ценните книжа само чакат аз да купя нещо и моментално да падне след това. Не се чудете че олиото днес тръгна стремглаво надолу. Вече ще съобщавам какво съм купила за да го имате предвид

            Коментар


            • Ивелинче, не обръщай внимание на 'балканските гении' и не се оправдавай На никого не си длъжна да даваш обяснения. Това е отворен форум и всеки може да сподели мнение и да поиска съвет. Прави каквото искаш/умееш и както го разбираш.. Грешките са най-добрият учител.. Успех!

              Коментар


              • Terziev беше прав.. ) Веднага се появиха 'балкански гении' да поучават жените че тяхното място е само и единствено до котлона и печката.. Затова жената е избягала чак в Дания, за да не я поучават че трябва само да готви и пере гащите на мъжа си..

                Коментар


                • Първоначално изпратено от representjah

                  Миличка, пак ще ти напиша - остави на детето влога и отиди в кухнята да се научиш да готвиш. Мисленето и четенето не са ти силните страни, гледай да си послушна и секси. Да не се чудиш после защо 99.9% от "инвеститорите" губят пари.
                  Не ме мисли - аз и в кухнята се вихря - смогвам с всичко. Но за едно си прав - трябва да спра да пипам където не разбирам докато не вляза в час. До сега беше Късмета на начинаещия. Но от тук натам няма да има милост - ако не съм добра ученичка Че ме бОли глАва

                  Коментар


                  • В Дания данъка за печалбата от акции е 42%. За американски акции сигурно има двойно облагане ама пак ще го докарат до тия 42% си мисля. Нищо не разбирам от тия неща де, приказвам наизуст. Ама трябва да науча как се облагат дивидентите от щатите. От датски и шведски фирми гледам онлаин банката си удържа данъка на момента

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

                      А при третата и четвъртата вълна?
                      За тези вълни още по-малко се притеснявам

                      Коментар


                      • Дивидента на 29-ти. Бъркаш за данъка, много по-нисък е. Иначе затова харесвам дейтрейдинга или каквото се казва, когато е повече от един ден. Ама не се притеснявай, след малко може да дойдат неколцина да ти обяснят как няма да ти се получи и да се откажеш.

                        ***

                        Пич, гледай Ръсел-а. Не е само Фейсбук борсата. Kaто цяло е малък обемът днес. Ще видим преди затваряне какво ще натворят фондовете. Според мен рязък скок - те така на интуиция.
                        Last edited by terziеv; 21.05.2020, 21:17.

                        Коментар


                        • Може и грешка да е било че бързах да продам WELL, ама до сега никоя акция не ми е давала толкова голям плюс за 1 седмица. Поне 2000 лв намазах със дивидента, който се надявам скоро да получа (е ще им платя 42% данък ама да не мислим за неприятните подробности). Такава радост, чак заведох децата и мъжа ми на ресторант от радост

                          Коментар


                          • Както изглежда - ахъ да излезе на зелено до края на една тегава сесия

                            Коментар


                            • Според мен днес беше времето за едно от последните замятания с въдицата. Аз дръпнах CXW на 11.24, ама бая се дърпаше пущината. Утре ако не падне, посоката е само нагоре. Никой няма да иска да се мине и цените ще летят.

                              ALK засега се представя най-добре от портфейла ми. STOR също не е зле, бая по-добре от O. Имаше едни реклами по youtube за Стив и Дейв. https://www.youtube.com/watch?v=cMavJiCdS4E
                              Last edited by terziеv; 21.05.2020, 19:35.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

                                Аз го взех на 38,9. Ako и ти на толкова, то 46,7 е супер резултат. Аз в момента гледам да купя, а WELL ще го държа. Не съм мо сложил стоп. Моите обеми са много по-малко от твоите - имам 40 дяла.

                                Moже да опиташ с HRL за дейтрейдинг. Падна след отчета, но според мен ще скочи до края на деня.
                                WELL го бях взела на 38,53. И купих веднага нефтени ама тръгнаха надолу всичките

                                Коментар

                                Working...
                                X