IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Dow Jones и той най-после да направи едно движение, както трябва. Ама има много да гони Nasdaq-a

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Прочетох го и всъщност има някакво основание. В протмонето ми повечето са подценени. Щом ESG-то е вече напълно общоприето, що да не турнат и тази метрика. Ще докара още някое работно место за анализатор.
      Има няма, без значение. Няма особено значение дори как крета реалната икономика, ние не сме в нея, по важното е нирваната на пазара да продължи колкото може повече, нъл тъй

Да си припомним пак дедо...

I don’t think we can continue to have these variables in this relationship. Now if we can, then stocks are ridiculously cheap… It looks like Nirvana; it looks like we’ve found the promised land where essentially money doesn’t cost anything and you can print lots of money and no inflation…

Коментар

• Днес ми е най-успешния ден от цялото трейдване (най-вероятно и не само на мен де). Завърших деня на +3,38%. Много се радвам и знам, че утре ще ме е яд, че не съм кеширала. Но поне до тогава да се порадвам - и аз съм човек.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          Хе хе, според иновативно измислено оценяване наречено OGA P/E пазара бил най евтин сега от 40г насам, оле...олеле пай се.

https://www.marketwatch.com/story/th...st-11598295650
          Прочетох го и всъщност има някакво основание. В протмонето ми повечето са подценени. Щом ESG-то е вече напълно общоприето, що да не турнат и тази метрика. Ще докара още някое работно место за анализатор.

Коментар

• Хе хе, според иновативно измислено оценяване наречено OGA P/E пазара бил най евтин сега от 40г насам, оле...олеле пай се.

https://www.marketwatch.com/story/th...st-11598295650

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
              Както и предполагах SRNE падна с 21 % до тук.Като го гледам сега си викам що не го шортнах с повече бройки,но важна е дисциплината щото лакомо дупе кръв с.....Доволен съм с резултата до тук.Наред е сега TOPS.
              Ти си жива врачка. Възхищавам се на шортерите - аз нямам психика за short. Единствено с нафтата бих се пробвала ама не ми се подлага на стрес. Днеска всичко ми е на плюс с изключение на Intel и AMD. А там разбира се най-много съм наляла. Май трябваше да продам днес ама ми е трудно и утре ще ме яд, както винаги.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение

А, това е за Ивето. Аз не се занимавам с тези неща
                Защо какво те притеснява?Играта е ок.

Коментар

• Както и предполагах SRNE падна с 21 % до тук.Като го гледам сега си викам що не го шортнах с повече бройки,но важна е дисциплината щото лакомо дупе кръв с.....Доволен съм с резултата до тук.Наред е сега TOPS.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Сега ще ти кажа една артия която я наблюдаваме с един приятел от доста време и и измъкнахме добри печалби. XELA - прави движения от 15 до 50% в период 2-4 седкици.Понякога доста често дори заиграва в рейндж 0.50 -0.53. Тогава всеки ден може да превърташ десетина хиляди акции и да излезеш накрая на деня на кеш . Наблюдавай я.Не казвам,че е някаква незаминима акция.Просто ми харесва за спекула.
                    А, това е за Ивето. Аз не се занимавам с тези неща

Коментар

• Tesla чат пат пропада ама ябълката е вечна. На какво се дължи днешния борсов патос?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

На мен ПФВ ми показва двойно на това, към 5% годишно.
                        Зависи от дела на всеки инструмент и разглеждания период, но като цяло един балансиран портфейл (с включено злато) би изпреварил инфлацията дори и в по-турболентни времена. Но както казват - past results are not indicative for future performance

Коментар

• TOPS са също за шорт сел.Нищо чудно днес да забие под 1.3 $

Коментар

• SRNE е за шорт сел.Ще пада.Така ми мирише на премаркета.
                            Last edited by Ташунко със сапа; 24.08.2020, 16:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                              Казвай ги тия работи предварително, Ташунко. Че да могат и нашите трейдъри тука да се облажат. Недей така следварително да казваш и само да ги дразниш
                              Сега ще ти кажа една артия която я наблюдаваме с един приятел от доста време и и измъкнахме добри печалби. XELA - прави движения от 15 до 50% в период 2-4 седкици.Понякога доста често дори заиграва в рейндж 0.50 -0.53. Тогава всеки ден може да превърташ десетина хиляди акции и да излезеш накрая на деня на кеш . Наблюдавай я.Не казвам,че е някаква незаминима акция.Просто ми харесва за спекула.

Коментар

• Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение

От 72 - 79та при 100% в американски акции обезценката е 2% годишно.
                                При по-балансиран портфейл с бондове и злато си на плюс след инфлацията с 2-3% годишно.
                                На мен ПФВ ми показва двойно на това, към 5% годишно.

Коментар

Working...
                                X