Dow Jones и той най-после да направи едно движение, както трябва. Ама има много да гони Nasdaq-a
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Прочетох го и всъщност има някакво основание. В протмонето ми повечето са подценени. Щом ESG-то е вече напълно общоприето, що да не турнат и тази метрика. Ще докара още някое работно место за анализатор.
Да си припомним пак дедо...
I don’t think we can continue to have these variables in this relationship. Now if we can, then stocks are ridiculously cheap… It looks like Nirvana; it looks like we’ve found the promised land where essentially money doesn’t cost anything and you can print lots of money and no inflation…
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеХе хе, според иновативно измислено оценяване наречено OGA P/E пазара бил най евтин сега от 40г насам, оле...олеле пай се.
https://www.marketwatch.com/story/th...st-11598295650
Коментар
-
Хе хе, според иновативно измислено оценяване наречено OGA P/E пазара бил най евтин сега от 40г насам, оле...олеле пай се.
https://www.marketwatch.com/story/th...st-11598295650
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКакто и предполагах SRNE падна с 21 % до тук.Като го гледам сега си викам що не го шортнах с повече бройки,но важна е дисциплината щото лакомо дупе кръв с.....Доволен съм с резултата до тук.Наред е сега TOPS.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
А, това е за Ивето. Аз не се занимавам с тези неща
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Сега ще ти кажа една артия която я наблюдаваме с един приятел от доста време и и измъкнахме добри печалби. XELA - прави движения от 15 до 50% в период 2-4 седкици.Понякога доста често дори заиграва в рейндж 0.50 -0.53. Тогава всеки ден може да превърташ десетина хиляди акции и да излезеш накрая на деня на кеш. Наблюдавай я.Не казвам,че е някаква незаминима акция.Просто ми харесва за спекула.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
На мен ПФВ ми показва двойно на това, към 5% годишно.
Коментар
-
SRNE е за шорт сел.Ще пада.Така ми мирише на премаркета.Last edited by Ташунко със сапа; 24.08.2020, 16:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеКазвай ги тия работи предварително, Ташунко. Че да могат и нашите трейдъри тука да се облажат. Недей така следварително да казваш и само да ги дразниш. Наблюдавай я.Не казвам,че е някаква незаминима акция.Просто ми харесва за спекула.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение
От 72 - 79та при 100% в американски акции обезценката е 2% годишно.
При по-балансиран портфейл с бондове и злато си на плюс след инфлацията с 2-3% годишно.
Коментар
Коментар