IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
    Ако не го изберат....ще се кандидатира независим.

Аз не я знам с детайли американската система за номинации да уточня. За гласуването знам някой неща но не ми е силната страна.

Не трябва да се подценяват американците обаче. Обикновенните американци също виждат нещата които се случват в политиката..и вътрешната и външната и не са съгласни. Има голямо недоволство и затова и Тръмп е фаворит. Дори и при демократите Сандърс има толкова много гласове който е социалист...това в нормална ситуация не може да се случи в Америка. Когато народа е чак толкова недоволен че да се замисля за социалист президент...прави сметка. Не мисля че точно в изборите могат да изманипулират до такава степен резултатите - това не е България все пак.

А Хилари, при всичките кинти които и наляха ако се изправи директно срещу Тръмп ( народното недоволство ) няма шанс.
    Още повече с лайната които непрекъснато излизат в емайлите и....хората не са глупави. Хилраи е марионетка...и няма американец който да не го осъзнава. И не на бизнеса е марионетка....а на мошениците от уолл стриит и военното лоби.
    Туй аз искам да го видя - на публичен диспут. Цялата и жалкост и безличност и тъпота ще лъснат до бляскавият и остроумен Доналд - и клинтънова ще бъде опозорена завинаги. (258 сардонически човечета - тука няма такива)
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• И Рейгън

Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
      Дали само се прави?
      И Рейгън беше актьор и не му даваха шансове...но беше много успешен президент.

Стила на Тръмп е да е клоун...няма значение дали е такъв или се прави...по важното е каква политика ще води. И както исторята показва едно е какво говориш на изборите и друго какво правиш след тях. И за добро и за лошо е така.

Винаги съм уважавал и съм се възхищавал на всеки който има способността да се самоиронизира. Според мен това е невероятно качество и зад външната обвивка на клоун стои човек с много малко комплекси, самоуверен и устояващ принципите си....а тези качества се срещат много рядко. Освен това Тръмп не му пука...незавсим е .... и е свикнал да взима тежки решения.

Аз не съм Американец...но смятам че света ще е по добо място за живеене ако САЩ спрат така агресивно да се месят във вътрешната политка на всяка една страна от света...просто това ми е омръзнало...разбираш ли...омръзнала ми е непрестанната далавера...не мога да приема че трябва всички да се строим и да козируваме на Америка....всичките простотии в света ги правят те...ако оставят света на мира всички ще бъдат по добре.
      Не мислиш ли?

Коментар

• Ясно че ГС

Първоначално изпратено от iri6 Разгледай мнение
        Аз не съм съгласен.
        Тръмп се прави на клоун с което спечели американците от ниската класа.

Средната и особено вишата класа ще гласуват изцяло за Клинън. Това, че GS плащат стотици хиляди на Клинтън е напълно законно и ясно на всички в щатите и не смятам, че е проблем.
        До голяма степен надценяваш гражданите, като личните ми впечатления са, че те се манипулират изключително лесно. Тръмп няма тези финансови възможности и връзки, които стоят зад Клинтън. Дори партията зад Тръмп се разцепи, защото им е ясно, че ще загубят ако го издигнат. Проблема е, че нямат друг кандидат, но въпреки това очаквам след евентуалната му кандидатура половината да излязат и заяввят, че не го подкрепят. Вчера Тръмп не спечели в Тексас !!!

Клинтън е харесвана изключително от традиционните американци и въпреки, че Тръмп в момента се радва на популярност, не виждам как ще спечели срещу Клинтън.
        Ясно че ГС и плащат законно,....не само те...всички банки и плащат и не само банките.

Разбира се че се манипулират гражданите но моето усещане е че недоволството е по силно от колкото си мислиш...и подценяваш Тръмп и клоуниадата му. Тръмп може и да е клоун...но не забравяй че медиите имат значителна роля в изграждането на този образ разбира се не случайно. Неогвата партия се "разцепи" според мен не защото Тръмп е неизбираем...а защото е НЕКОНТРОЛЕРУЕМ. Тя между другото неговата парития никога релано не е била съвсем негова....Тръмп в нея беше ексзотика отколкото статукво.
        А точно това че Тръмп както казваш няма връзките и парите на Клинтън....това според мен е определящото този път за успеха му. Той започна с това...и пожъна успех...с факта че не взима пари от никой...и хората харесват това най малкото щото не са го виждали в близките деситилетия.

За мен индикатора за победата на Тръмп е успеха на Сандърс ...който за мен е абсолютно неочакван....

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Доналдът е шоумен, което не означава, че не е безкомпромисен лидер... в същото време: диалогичен. Ного е разнолик, но това е по-добре от безличната Клинтънова, проклетадае. Нека не забравяме КОЙ (т.е. КОЯ) заповяда на палячото бойкоборисов да спре строителството на АЕЦ Белене и така ни загроби с милиарди - тая безполезна сатана с фуста, дето с един тромпетист не може да се справи, ама напира да оправя Америка и целият свят.
          Добре и сипа!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Коментар

• Ако не го изберат....

Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
            Съгласен съм и аз смятам да направя така. Дори и да спечели Клинтън ралито няма да е кой знае какво ...
            Но относно сигурния избор на Тръмп трябва да се уточни следното :
            - дали републиканците ще изберат Тръмп на конгреса ? Доколкото знам дори мнозинство от негови делегати не му гарантира номинацията.
            - дали ще има честен двубой ? Имаше смешен избор с ръчно преброяване на бюлетини ...
            Ако не го изберат....ще се кандидатира независим.

Аз не я знам с детайли американската система за номинации да уточня. За гласуването знам някой неща но не ми е силната страна.

Не трябва да се подценяват американците обаче. Обикновенните американци също виждат нещата които се случват в политиката..и вътрешната и външната и не са съгласни. Има голямо недоволство и затова и Тръмп е фаворит. Дори и при демократите Сандърс има толкова много гласове който е социалист...това в нормална ситуация не може да се случи в Америка. Когато народа е чак толкова недоволен че да се замисля за социалист президент...прави сметка. Не мисля че точно в изборите могат да изманипулират до такава степен резултатите - това не е България все пак.

А Хилари, при всичките кинти които и наляха ако се изправи директно срещу Тръмп ( народното недоволство ) няма шанс. Още повече с лайната които непрекъснато излизат в емайлите и....хората не са глупави. Хилраи е марионетка...и няма американец който да не го осъзнава. И не на бизнеса е марионетка....а на мошениците от уолл стриит и военното лоби.

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
              Дали само се прави?
              Доналдът е шоумен, което не означава, че не е безкомпромисен лидер... в същото време: диалогичен. Ного е разнолик, но това е по-добре от безличната Клинтънова, проклетадае. Нека не забравяме КОЙ (т.е. КОЯ) заповяда на палячото бойкоборисов да спре строителството на АЕЦ Белене и така ни загроби с милиарди - тая безполезна сатана с фуста, дето с един тромпетист не може да се справи, ама напира да оправя Америка и целият свят.

Коментар

• Първоначално изпратено от iri6 Разгледай мнение
                Боклуците и утайката на америката са главно зад Клинтъновица.

Коментар

• Първоначално изпратено от iri6 Разгледай мнение
                  Дали само се прави?

Коментар

• Ив-макс - браво за анализът - а че този могъщ старец ще е следващият президент - аз го казах още когато се кандидатира - и обяснявах и на клиентите ми, че това дългосрочно ще е огромен стимул за.

Ири6 - напротив - Доналдът ще получи подкрепа от средната класа, защото той се бори за нея - той е човек-предприемач - а не "социален" който защитава подаянията на паразитите.

Коментар

Следващия президент ще е Тръмп ( освен ако не застреля някого публично )
                      Аз не съм съгласен.

Средната и особено вишата класа ще гласуват изцяло за Клинън. Това, че GS плащат стотици хиляди на Клинтън е напълно законно и ясно на всички в щатите и не смятам, че е проблем.
                      До голяма степен надценяваш гражданите, като личните ми впечатления са, че те се манипулират изключително лесно. Тръмп няма тези финансови възможности и връзки, които стоят зад Клинтън. Дори партията зад Тръмп се разцепи, защото им е ясно, че ще загубят ако го издигнат. Проблема е, че нямат друг кандидат, но въпреки това очаквам след евентуалната му кандидатура половината да излязат и заяввят, че не го подкрепят. Вчера Тръмп не спечели в Тексас !!!

Клинтън е харесвана изключително от традиционните американци и въпреки, че Тръмп в момента се радва на популярност, не виждам как ще спечели срещу Клинтън.

Коментар

Очакват ни интересни времена.

Ако тази корекция се състои....която е 100 % при Тръмп президент....можете тогава спокойно да си купите каквото искате...и пак да почивате без да продавате нищо поне 2 години.

.
                        Съгласен съм и аз смятам да направя така. Дори и да спечели Клинтън ралито няма да е кой знае какво ...
                        Но относно сигурния избор на Тръмп трябва да се уточни следното :
                        - дали републиканците ще изберат Тръмп на конгреса ? Доколкото знам дори мнозинство от негови делегати не му гарантира номинацията.
                        - дали ще има честен двубой ? Имаше смешен избор с ръчно преброяване на бюлетини ...
                        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Следващия президент ще е Тръмп

Очакват ни интересни времена.

Като начало, в момента в който това стане ясно ще има една много яка, здравословна, НЕ - Фундаментална и доходна корекция на всичко - значително под 180, а пазара има шанс да се въстанови отчасти към края на годината - евентуално а може и да не се въстанови.
                          След тази корекция ще бъдете възнаградени с възможността да купите уникални неща на уникална цена. Този шанс ще е веднъж в живота.
                          Под властта на Тръмп - може би догодина , очаквам едно много яко и готино отслабване на световните проблеми и съответно въстановяваща се икономика, базриано на отслабване на политическото влияние на Щатите в полза на целия останален свят. Особенно в Европа !!! и от там в Русия. Това ще доведе до едно базирано вече на много истински и реален фундамент рали - особенно в Щатите и Европа но спокойно можем да добавим Япония...което няма как да бъде избегнато. Това рали има всички предпоставки да бъде дългосрочно и ще бъде уникален шанс за влизане на пазара с цел ПЕНСИОНИРАНЕ.

Така че ако питате мен...гледайте да не губите пари...а да спестявате и каквото можете да продавате когато можете.
                          Хич да не ви пука дали пазара ще отиде на нов връх или не....който няма гащи да шортва като му дойде времето....тази година е най добре да си вземе отпуска независимо какво казват медиите и хич и да не го е яд ако изпусне някакви смешни 5-7 процента рали дори сега.......( а ако стигне до 206 ще са абсолютно нищожни тези изпуснати проценти вече в порядъка на 2-3 максимум ) . Стойте си в кеш...и не слушайте глупости. Ще дойде времето за удара на живота ви. И който е продал....ще си стои спокойно и ще гледа театър а няма да трепери...ще има ли марджин колл или няма да има. Спокойствието - цена няма.
                          Риска да заложиш на рали, не си заслужава....колкото кинти сте направили до сега...стойте с тях...те ще са безценни.
                          Аз смятам да направя така. Ще продам всичко при моя таргет и няма и да погледна този пазар до като не видя под 180. Освен това съм си изпълнил задачата за печалба тази година до момента но и да не бях я изпълнил пак ще направя така.

Ако тази корекция се състои....която е 100 % при Тръмп президент....можете тогава спокойно да си купите каквото искате...и пак да почивате без да продавате нищо поне 2 години.

Тези неща не се случват често в живота на един човек и са уникални. Но за това трябва търпение. Риска да продаваш и купуваш като луд....за да не изпуснеш нещо си има име - а то е Алчност. А Алчността никога не е водила до нещо добро.

Както каза Едуард Сноудън...Америка избира или Тръп или Голдмън Сакс.

Мисля че всички шансове от позицията на средния американец са за Тръмп.

Коментар

Но с теб се познаваме нали?..)) Сетих се...познаваме се))
                            Познаваме се Знаеш с какво се занимавам

Коментар

• А, още нагоре има... нивата от миналата пролет са още далече.

Скоро в ного сектори ще се усети (във фундаментът) ефектът от евтината слуз.

Разбира се - пропадания надолу са възможни и преди това, със сигурност ще ги има и след това... може да съм още лаик на външни пазари, ама мисля, че ни чакат интересни времена (еврейско проклятие ).

От опции не разбирам - това е тънка и рискована игра - затуй нямам и желание да навлизам в нея. За мен въпросът е кога да се инвестира дългосрочно в качествени активи... нещо Щатите пак стават скъпички.

Коментар

• И за друго познах

Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                Вий се карате, ама май вчера Ив-макс позна - ако не се лъжа, каза - че днес се инвестират парички по (401) и затуй е твърде възможно Щатите да направят: Яхо-о-о-о.

Не съм против, де. Но е вероятно да върне малко докъм края на седмицата - някак твърде рязко дръпна. Иначе Европа има още бая да наваксва, да не говорим азиатците колко са назад.
                                И за друго познах, вчера по моята теория имаше страхотно голяма необичайна активност на опции около 195.

Като казах кой как прави кинти...какво казах? Казах че се продават скъпи опции и се водят индексите там където тези опции няма да излязат.
                                Това наблюдаваме сега...вчера изкуствено индексите в края на деня паднаха за да могат 195 пут опциите ( и съответните на другите индекси ) да станат скъпи...и да уплашат тъпата тълпа че 195 е надолу а не нагоре за да може някой да си купи скъпи опции които нашите момчета са приготвили за продажба....

Един заблуждаващ ход и стотици милиони в джоба....и днеска им ебаха майката на всички с 2-3 % нагоре.
                                Днес особенно пазара се късаше от фундамент по всички шевове....измамници....който се върже да този пазар ще му разкажат играта.

Коментар

Working...
                                X