IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    Викаш да не се занимаваме с глупости и да си гледаме фарма хартиите.
    Другаде я има ръст, я не...

Това за петрола как го реши ?
    Имат по 5-6 нефтеняка и в 2-та листа.
    А това че викат за 20$ олио - вече ми е достатъчно потвърждение че не сме далеч от дъното.
    Иначе и аз докъм 1 година не съм особено оптимистичен за някакъв голям възход на петрола, ала от 2017 натам - доста съм по булиш.
    В късата страна са петролни компании на които им трябва по-висока стойност на петрола. В дългата страна петролни компании които ще се оправят добре и при настоящата цена на петрола.

Според мен 20 долара си е напълно възможно. Иран още не е почнал да изкарва петрол все пак. А Иран е огромен производител. Бюджетите на почти всички производители на петрол - без САЩ и от части Канада зависят силно от приходите от петрол. Така че ако цената стои ниска те имат силни стимули да продължават да помпат колкото се може повече. Т.е. дисбалансите съвсем да се повишават

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Всеки един списък за купуване или продаване се основава на някакви допускания за различни пазари. Отиграване на някакви теми.

Като им гледам техния списък те очакват че американската икономика ще се забави, но потреблението ще е добро. Че смартфоните ще продължат да растят, но не и десктоп компютрите. Че инфлацията ще се запази ниска, че лихвите няма да се вдигат, че петрола ще се движи в нисък рейнди, но със сигурност няма да расте и че СП ще върви настрани или дори надолу. Че растежът в света като цяло ще се забави и няма смисъл да се търси международна експозиция.

С тези допускания банките няма смисъл да се купуват.
      Викаш да не се занимаваме с глупости и да си гледаме фарма хартиите.
      Другаде я има ръст, я не...

Това за петрола как го реши ?
      Имат по 5-6 нефтеняка и в 2-та листа.
      А това че викат за 20$ олио - вече ми е достатъчно потвърждение че не сме далеч от дъното.
      Иначе и аз докъм 1 година не съм особено оптимистичен за някакъв голям възход на петрола, ала от 2017 натам - доста съм по булиш.

Коментар

Toтално се излагат тоя път.
        Обичайно в сел листа им има хубави идеи за купуване, сега не мога нищо такова да видя.
        От бай листа и аз съм съгласен с тях за 3-4 позиции.
        И никъде не мернах банки....
        Всеки един списък за купуване или продаване се основава на някакви допускания за различни пазари. Отиграване на някакви теми.

Като им гледам техния списък те очакват че американската икономика ще се забави, но потреблението ще е добро. Че смартфоните ще продължат да растят, но не и десктоп компютрите. Че инфлацията ще се запази ниска, че лихвите няма да се вдигат, че петрола ще се движи в нисък рейнди, но със сигурност няма да расте и че СП ще върви настрани или дори надолу. Че растежът в света като цяло ще се забави и няма смисъл да се търси международна експозиция.

С тези допускания банките няма смисъл да се купуват.

Коментар

Обичайно в сел листа им има хубави идеи за купуване, сега не мога нищо такова да видя.
          Значи банките са hold :-). Аз залагам на банките, но те едва ли ще скочат чак толкова драматично. Мисля, че е трудно да се шортят в дадения момент, а покачването им е много вероятно, но не е съвсем ясно кога. Федът трябва да удари едно рамо и да вдигне лихвите. Но Федът се страхува от призрака на 1937...

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
            Голдман: 40 акции за купуване, 40 акции за продаване:

http://www.bloomberg.com/news/articl...ou-should-sell

Коментар

• Голдман

Голдман: 40 акции за купуване, 40 акции за продаване:

http://www.bloomberg.com/news/articl...ou-should-sell

Коментар

• Красива зелена сесия,особено при моите позиции Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от benasipro Разгледай мнение
                  Той казва, че сгромолясването започва от днес, и е не само за ЕС, но и САЩ.
                  Кога точно, не знае, но ще започне скоро.

Защо, пенсионните фондове в САЩ по-добре ли са ????
                  Викам си, един насочен фалит на Дойче Банк ще удари в сърцето и ЕС и Русия.(май скриха данните от crash теста и)
                  Не се управлява добре този великан, нисък ливеридж, много деривати.
                  И накрая пристига чичо Сам да помага.
                  Няма да е края на света, просто умните пари ще напазаруват на смарт цени, както след Лемън Брадърс.
                  Значи,сгромолясване може да има когато има кютек за пари и стоки!!!Такова нещо не се вижда!!!Тоест,няма инфлация!!!Всички движения в момента са си в рамките на играта!!!Изучавайте правилата на играта и няма да ви учудва нищо!!!Това е!!!

Коментар

• Равен, дойде им реда и на банките ли...

Пу пу още 2-3 такива дни и да ходим на шопинг...

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                      Не се напъвайте. Всичко свърши.

http://www.blitz.bg/news/article/364834
                      Той казва, че сгромолясването започва от днес, и е не само за ЕС, но и САЩ.
                      Кога точно, не знае, но ще започне скоро.

Защо, пенсионните фондове в САЩ по-добре ли са ????
                      Викам си, един насочен фалит на Дойче Банк ще удари в сърцето и ЕС и Русия.(май скриха данните от crash теста и)
                      Не се управлява добре този великан, нисък ливеридж, много деривати.
                      И накрая пристига чичо Сам да помага.
                      Няма да е края на света, просто умните пари ще напазаруват на смарт цени, както след Лемън Брадърс.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                        Не се напъвайте. Всичко свърши.

И Аз имам модел,но няма да ви го кажа!!!

Коментар

• Не се напъвайте. Всичко свърши.

Коментар

• Тест на 1900 задължителен.

Иначе - скука...

ПС Реших да видя къде сме и сметнах средното за една що годе предствителна извадка ( моя си ) за пазара по сектори.
                            Ев/ебитда 5.2
                            Надули сме сe като плондери амааа...

GILD, AAPL, LPL, LUV, MGA, GM, MMM, VLO, TGA, NSU
                            Last edited by pipbel; 01.10.2015, 19:56.

Коментар

• Вопли след вопли. Вече и Световната банка:

WORLD BANK PRESIDENT JIM YONG KIM TO CNBC

FED RATE RISE THIS YEAR WILL HAVE VERY SERIOUS NEGATIVE EFFECTS FOR EMERGING MARKETS

ANY OF OIL AND GAS PRODUCERS ARE ALREADY IN A TERRIBLE SITUATION

FED SHOULD WAIT TO RAISE UNTIL NEXT YEAR, NEED THE LEVERS, ALL ECONOMIES INTERCONNECTED

Дано ФЕД устискат на натиска.

Коментар

• Първоначално изпратено от benasipro Разгледай мнение
                                Commodity Giant Trafigura Founder, Top Shareholder Claude Dauphin Has Died.......при странни обстоятелства на 64г. в Колумбия, работил е за Марк Рич преди, и фирмата има заеми само за 25 млрд, спрямо 30 млрд на Гленкор.
                                http://www.redicecreations.com/article.php?id=4967

А и Кралят на СА е нещо много болен
                                темата е много далга, пове4ето от от4етите не се публикуват, имам ваzможност да ги аналиzирам като 4аст от работата от седем години. така 4е теzи 4исла беz контекст не могат да се талкуват. отделно ти като инвеститор требва да раzабарес две неста

а) zасто компаниа като Гленкор е публи4на
                                б) какво е наи важно zа една trading house

ако zнеасй отговорите, сте zнаесх zасто бех от месеци short, но онzи ден просто ми раzбиха о4акваниата

Коментар

Working...
                                X