If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
An estimated 2%–3% of the world's population is living with hepatitis C virus (HCV) infection
300 милиона в Сащ + 500 милиона в ес + канада и други развити държави и 1 милиард. 2% от един милиард 20 милиона
Болните от хепатит С са адски много. Като всъщност тези 2-3% са тези които са диагностицирани. Реално може да са двойно на това тъй като доста от тях са реално от маргинални групи. Затворници, наркомани и така нататък. Но в развитите държави и за тях се грижат
Цял следобед чета анализи и мнения относно тези биотехи. Хем съм алчен да участвам в прогреса, хем дедо бъфет непрекъснато ми се явява и ми маха с пръстче да не се занимавам с неща от които не разбирам. Еми мъча се да разбера ама докторските работи са ми тъмна индия. Да не говорим, че дори и от биология си нямам хал хабер. Толкова много неизвестни в уравнението ме плашат. Не само за гилд. За целият сектор на лекарствата. Кой как ще се уреди да лекува болните и т.н Коя здравна каса кое лекарство ще предпочете и въобще дали ще одобри лечението да минава от бюджета. Според мен играта е по-скоро там. Много сложно ми става. Според мен досега всеки платежоспособен болен си е платил и сега брбата ще е за неплатежоспособните. Трудно ми е да си представя, човек болен от хепатит Ц, който има парите да се излекува и досега да не го е направил. Другият вариант е човек да си купи всичките в пакет и да не го бърка кой как ще се уреди и какво ще открие. Тогава пък Р/Е -то не ми излиза Трябва да разчитам че биотехите ще изместят тотално класическите лекарства. Нешинъл хелт по-си ме кефят, понеже всичко ми е просто и ясно. Имат си там една верига хосписи и си подържат добра заетост и печалба. Каквото и да стане все ще си изкарват някой лев
Не съм затворил FCX. Бих обяснил когато стане по-спокойно.
Никога не съм имал PBR, или която и да е компания, която лъже и мами.
Не и откакто едва не фалирах през първите си 3 месеца трейдърство заради една компания произвеждаща SSD.
Имам малка позиция във Vale на цена 5.09. По същите причини, поради които имам и FCX.
Върти ми се едно есе из главата и се мъчи да се роди.
А това, че закриваме поредното 3-месечие няма нищо общо.
Дали ще се намери някой, който е професионален трейдър (работещ в корпоративна структура) и да обясни този феномен?
Върти ми се едно есе из главата и се мъчи да се роди.
А това, че закриваме поредното 3-месечие няма нищо общо.
Дали ще се намери някой, който е професионален трейдър (работещ в корпоративна структура) и да обясни този феномен?
Коментар