Агрия-4,0%, АТЕРА-4,0%, Елана Агрокредит-4,1%, Емка-1,3%, Монбат-1,9%, Неохим-2,4%, Свилоза-2,8%, Софарма Имоти-1,3%, БРЕФ-1,4%, Гагарин-2,3%. Останалото е облигации и малко кеш.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
http://www.investing.com/equities/allianz-ag
5 евро надолуdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
� -
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
Акции - много
Кеш - малко
Вино - много
Луканки - достатъчно
Ракия - ще стигне
Туршия - ще стигне
Стойност на портфейла - много голяма
А на мен твоя портфейл най ми харесва! То и моя е подобен само се притеснявам, че ракията няма да ми стигне
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНовобранците - браво на вас, Биков драги - при теб Мишокът е малко тежичък - поизчерпан е вече като потенциал.
При мен нищо особено ново - нова позиция - само Ford, понарастна малко тежестта на Allianz и HSBC, за сметка на Бръзият мишок и 1-2 малки позиции.
https://www.google.com/finance?q=ETR...JtHCsAGiqZCgAw
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеИмп. Това не мишокът това са земеделските кредити, това с тежестта се изменя все още рязко всеки месец според както дойде....още се формира протфейлътМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНовобранците - браво на вас, Биков драги - при теб Мишокът е малко тежичък - поизчерпан е вече като потенциал.
При мен нищо особено ново - нова позиция - само Ford, понарастна малко тежестта на Allianz и HSBC, за сметка на Бръзият мишок и 1-2 малки позиции.
Коментар
� -
Новобранците - браво на вас, Биков драги - при теб Мишокът е малко тежичък - поизчерпан е вече като потенциал.
При мен нищо особено ново - нова позиция - само Ford, понарастна малко тежестта на Allianz и HSBC, за сметка на Бръзият мишок и 1-2 малки позиции.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Всичко си е почти същото
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАкции - много
Кеш - малко
Вино - много
Луканки - достатъчно
Ракия - ще стигне
Туршия - ще стигне
Стойност на портфейла - много голяма
Коментар
� -
Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнениеBREF - 42.8%
ATERA - 41.19%
SFI - 12%
SFTRD - 4%
туй съм аз (само от 3 седмици на БФБ съм) за момента и очаквам новите прив. на СОФКОМ
Успех.
Аз към момента:
Атера 51%
Бреф 25
Гагарин 15
Свилоза 5
Хим /п/ 4
Коментар
� -
извърташ ми думите и не си вникнал в смисъла им - споко, нормално е, чукча не читател чукча писател. но съм достатъчно разумен да поддържам едно ниво и да не падам под него така че разговорът спира до тук.
радвам се за всички вас с по 100-200-300 000, 000 ,000 ,000 ,0000 .... акции и левове, живи и здрави, но защо толкова кисели? хмм....
истински богатите са богати не само на пари, но и на други ценности и от тях има какво да се научи
Коментар
� -
Айде и протфейла на новобранеца
1.CCB 9,94%
2.ATERA 10,55%
3.SFI 13,08%
4.SOFCOM 10,92%
5.0EA 23,94%
КЕШ 31,57%
дотук минус 0,85% за 5 месецаLast edited by Novaka_Bull; 18.02.2016, 16:59.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеАми дразня се щото тук размера има зачение според мен . Сложил чичо 500 лв и цял ден ми пише колко процента и т.н.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
� -
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеАми дразня се щото тук размера има зачение според мен . Сложил чичо 500 лв и цял ден ми пише колко процента и т.н.
по- ми е важно да видя къде имат доверие хората, а колко са вкарали си е тяхна работа...
успехи в търгуването на всички независимо от целите и възможностите
Коментар
�
Коментар