IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
    ти с половин акция там за НИЕ ли говориш???
    доста самочувствие и набрал

що сте го погнали императора , верно влезна в най лошия момент на ДАХ , но ако е спекулант ще изкара добри пари там....мисля че индексите на запад ще имат още едно яко качване преди да се срутят....и банките и застрахователите ще бъдат най печеливши...
    Какво да пишем за нашата борса....като за банките или хубаво или нищо .....та отиваме на нищото....
    Портфейлът ти е строго консервативен ,като държавни книжа...
    Дали си купил земя или адсиц е все едно....и чакаш какво ще правят...скоро умното ни Буци ще реши да допълни хазната и ще пипне там където още има кеш...
    Това не е борса....

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
      Императоре, примери за голям бизнес който се е самозабравил има много, и не само в Германия. Карай го внимателно и по-спокойно с инвестициите в застрахователи, все пак обстановката в момента не е като да се е успокоила (войните тепърва ще ескалират), а и не знаеш какви са им портфейлите на Алианц.
      Има, но не забравяй, че повече или по-малко съм вътре в нещата. Не е като да не зная какви портфейли на Allianz - и да не зная как диверсифицирано се управляват. Войни и така нататък винаги може да има - ама ти пък чувал ли си за форсмажорни обстоятелства и изключени рискове? Примерно поражението от Бомба е изключен риск...
      Факт, че това е една от най-най-могъщите компании на светът - с най-диверсифициран и непоклатим бизнес - а застраховането е ного сигурен бизнес, ако се управлява мъдро.

Форти - говоря: "НИЕ" и като служител на, и като акционер в. Мисля имам туй право.

А тебе като те чете човекът, ще си рече, че грозденцето е кисело - все едно нещо ти пречи да се присъединиш към нас: инвестиращите и навън.
      Апропо - не зная и ти да имаш реални контакти с наистина голям бизнес (и то в национален, а не световен мащаб), ако не броим пиенето на кафенце с нашият патрон О.Д.
      Last edited by Императорът; 20.02.2016, 11:10.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Allianz е по-могъща от Звездата на смъртта. Как мислиш: откъде ли Империята има пари всеки път да прави по-голяма и по-голяма и по-голяма Звезда на смъртта? - Ами защото я застрахова в Allianz за злоумишлени действия и ние плащаме щетите.
        Императоре, примери за голям бизнес който се е самозабравил има много, и не само в Германия. Карай го внимателно и по-спокойно с инвестициите в застрахователи, все пак обстановката в момента не е като да се е успокоила (войните тепърва ще ескалират), а и не знаеш какви са им портфейлите на Алианц.
        “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

Allianz е по-могъща от Звездата на смъртта. Как мислиш: откъде ли Империята има пари всеки път да прави по-голяма и по-голяма и по-голяма Звезда на смъртта? - Ами защото я застрахова в Allianz за злоумишлени действия и ние плащаме щетите.
          ти с половин акция там за НИЕ ли говориш???
          доста самочувствие и набрал

Коментар

Да бе, те и Дойче банк така. Айде да не продължавам с коментари за немските фирми и най-добрите им практики.
            който въобще не се е добирал до грам реален бизнес остава с думата МОГЪЩ и това му е определението на нещо си там....

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
              Като слушам за могъщи компании винаги се сещам за звездата на смъртта. Колко надежди и възлагаше империята и накрая някакво пишлеме джадай да съсипе всичко. Ама така е. Тежка е имперската корона.
              Last edited by Императорът; 20.02.2016, 00:55.

Коментар

Да бе, те и Дойче банк така. Айде да не продължавам с коментари за немските фирми и най-добрите им практики.
                И каква ти е базата за сравнение между двете? Allianz нито са набомбва в деривати, нито кредитира петроладжии и разни съмнителни типове.

Иначе и Комерц бамк я изкараха фалираща, а тя се оказа с печалба, че и дивидент ще дава.

Коментар

• Като слушам за могъщи компании винаги се сещам за звездата на смъртта. Колко надежди и възлагаше империята и накрая някакво пишлеме джадай да съсипе всичко. Ама така е. Тежка е имперската корона.

Коментар

И на кои не им върви? Сигурно има такива, ама аз не съм от тях.

Няма причина да не могат да: Allianz ного могъщи.

Коментар

на лято ще видим кой какво изравнил
                      тук стъпи на мина яко, няма да имаш за басейн това лято
                      Драги приятелю: твоята концентрираност, както съм ти казвал ного пъти, стига до маниакалство, не зная на какво стъпил аз: Императорът - но ако ти напримерно влезеш на тия нива в, като нищо можеш да направиш 25, дори 30% отгоре - капиталов ръст+дивидент - което при нашият любим Трейдинг не виждам кога ще стане.

Коментар

Импе, да не се окаже, че не могат да изплатят дивиденти на досегашните нива, и от там доходността и тя да падне?! Че на немските фирми не им върви напоследък (примери много).
                        И на кои не им върви? Сигурно има такива, ама аз не съм от тях.

Няма причина да не могат да: Allianz ного могъщи.

Коментар

9-10% - не ного. Ама то като дивидентна доходност нашият любим Трейдинг и моят любим Allianz вече изравниха.

Импе, да не се окаже, че не могат да изплатят дивиденти на досегашните нива, и от там доходността и тя да падне?! Че на немските фирми не им върви напоследък (примери много).

Коментар

Коментар

9-10% - не ного. Ама то като дивидентна доходност нашият любим Трейдинг и моят любим Allianz вече изравниха.

Коментар

• както е тръгнало с тия печатари и кредитополучатели .... в скоро време ще сменяме портфейлите с кесии и дисаги
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X