IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Новобранците - браво на вас, Биков драги - при теб Мишокът е малко тежичък - поизчерпан е вече като потенциал.

При мен нищо особено ново - нова позиция - само Ford, понарастна малко тежестта на Allianz и HSBC, за сметка на Бръзият мишок и 1-2 малки позиции.
    колко си назад от Алианц?

https://www.google.com/finance?q=ETR...JtHCsAGiqZCgAw

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнение
      Имп. Това не мишокът това са земеделските кредити, това с тежестта се изменя все още рязко всеки месец според както дойде....още се формира протфейлът
      А-а-а... не мога да ги запомня тия кодове.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Новобранците - браво на вас, Биков драги - при теб Мишокът е малко тежичък - поизчерпан е вече като потенциал.

При мен нищо особено ново - нова позиция - само Ford, понарастна малко тежестта на Allianz и HSBC, за сметка на Бръзият мишок и 1-2 малки позиции.
        Имп. Това не мишокът това са земеделските кредити, това с тежестта се изменя все още рязко всеки месец според както дойде....още се формира протфейлът

Коментар

• Новобранците - браво на вас, Биков драги - при теб Мишокът е малко тежичък - поизчерпан е вече като потенциал.

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Всичко си е почти същото

Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
            Акции - много
            Кеш - малко
            Вино - много
            Луканки - достатъчно
            Ракия - ще стигне
            Туршия - ще стигне

Стойност на портфейла - много голяма

Коментар

• Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнение
              BREF - 42.8%
              ATERA - 41.19%
              SFI - 12%
              SFTRD - 4%

туй съм аз (само от 3 седмици на БФБ съм) за момента и очаквам новите прив. на СОФКОМ
              Бравос новобранка, може си зелен на бфб, ала поне за мене портфейла ти е много по мъдър от много стари и още по стари пушки.
              Успех.

Аз към момента:

Атера 51%
              Бреф 25
              Гагарин 15
              Свилоза 5
              Хим /п/ 4

Коментар

• извърташ ми думите и не си вникнал в смисъла им - споко, нормално е, чукча не читател чукча писател. но съм достатъчно разумен да поддържам едно ниво и да не падам под него така че разговорът спира до тук.

радвам се за всички вас с по 100-200-300 000, 000 ,000 ,000 ,0000 .... акции и левове, живи и здрави, но защо толкова кисели? хмм....

истински богатите са богати не само на пари, но и на други ценности и от тях има какво да се научи

Коментар

• Айде и протфейла на новобранеца

1.CCB 9,94%
                  2.ATERA 10,55%
                  3.SFI 13,08%
                  4.SOFCOM 10,92%
                  5.0EA 23,94%

КЕШ 31,57%

дотук минус 0,85% за 5 месеца
                  Last edited by Novaka_Bull; 18.02.2016, 17:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнение
                    Ами дразня се щото тук размера има зачение според мен . Сложил чичо 500 лв и цял ден ми пише колко процента и т.н.
                    Свиквай,виж какви велики мисли има,че няма значение дали влагаш 5 или 50000000.Отиди веднъж на прословутите събирания на инвеститорите и ще паднеш от коне още преди да си се качил на него
                    За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнение
                      Ами дразня се щото тук размера има зачение според мен . Сложил чичо 500 лв и цял ден ми пише колко процента и т.н.
                      Елаборирай моля какво значение има колко пари е вкарал някой друг? Рискът всеки си го дефинира сам за себе си и всеки сам решава дали му се търгува с 500, 5000, 50 000, 5 000 000..
                      по- ми е важно да видя къде имат доверие хората, а колко са вкарали си е тяхна работа...

успехи в търгуването на всички независимо от целите и възможностите

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                        дай личен пример
                        Е ми дадох

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
                          Пък и то едно управление на 100 бона ако си ги набутал в хим ще е ама нямам думи
                          Що проблем ли е ? Да ти ги дам да ми ги управляваш .

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
                            Е тогава пък става съвсем мерене ! Иначе дори само споделянето на портфейл не е лошо, защото човек може да си направи някаква равносметка и да сравни какво има той и в какво инвестират другите, както и дадена акция, която не сме забелязали примерно.

Коментар

• Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнение
                              BREF - 42.8%
                              ATERA - 41.19%
                              SFI - 12%
                              SFTRD - 4%

туй съм аз (само от 3 седмици на БФБ съм) за момента и очаквам новите прив. на СОФКОМ
                              BREF - 24,93%
                              ASX:SKI - 26 %
                              SPEEDY- 20,15%
                              AGR - 10,52%
                              0EA - 9,63 %
                              ЧЕЗ - 8,47%

Oт нова година до сега: +2,86%
                              “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                                Това е от нова година или за последната календарна?
                                от нова година
                                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Working...
                                X