If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Като слушам за могъщи компании винаги се сещам за звездата на смъртта. Колко надежди и възлагаше империята и накрая някакво пишлеме джадай да съсипе всичко. Ама така е. Тежка е имперската корона.
Allianz е по-могъща от Звездата на смъртта. Как мислиш: откъде ли Империята има пари всеки път да прави по-голяма и по-голяма и по-голяма Звезда на смъртта? - Ами защото я застрахова в Allianz за злоумишлени действия и ние плащаме щетите.
Като слушам за могъщи компании винаги се сещам за звездата на смъртта. Колко надежди и възлагаше империята и накрая някакво пишлеме джадай да съсипе всичко. Ама така е. Тежка е имперската корона.
на лято ще видим кой какво изравнил
тук стъпи на мина яко, няма да имаш за басейн това лято
Драги приятелю: твоята концентрираност, както съм ти казвал ного пъти, стига до маниакалство, не зная на какво стъпил аз: Императорът - но ако ти напримерно влезеш на тия нива в, като нищо можеш да направиш 25, дори 30% отгоре - капиталов ръст+дивидент - което при нашият любим Трейдинг не виждам кога ще стане.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Импе, да не се окаже, че не могат да изплатят дивиденти на досегашните нива, и от там доходността и тя да падне?! Че на немските фирми не им върви напоследък (примери много).
И на кои не им върви? Сигурно има такива, ама аз не съм от тях.
Няма причина да не могат да: Allianz ного могъщи.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
9-10% - не ного. Ама то като дивидентна доходност нашият любим Трейдинг и моят любим Allianz вече изравниха.
Импе, да не се окаже, че не могат да изплатят дивиденти на досегашните нива, и от там доходността и тя да падне?! Че на немските фирми не им върви напоследък (примери много).
Коментар