IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
    Да бе, те и Дойче банк така. Айде да не продължавам с коментари за немските фирми и най-добрите им практики.
    който въобще не се е добирал до грам реален бизнес остава с думата МОГЪЩ и това му е определението на нещо си там....

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
      Като слушам за могъщи компании винаги се сещам за звездата на смъртта. Колко надежди и възлагаше империята и накрая някакво пишлеме джадай да съсипе всичко. Ама така е. Тежка е имперската корона.
      Allianz е по-могъща от Звездата на смъртта. Как мислиш: откъде ли Империята има пари всеки път да прави по-голяма и по-голяма и по-голяма Звезда на смъртта? - Ами защото я застрахова в Allianz за злоумишлени действия и ние плащаме щетите.
      Last edited by Императорът; 20.02.2016, 01:55.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Да бе, те и Дойче банк така. Айде да не продължавам с коментари за немските фирми и най-добрите им практики.
        И каква ти е базата за сравнение между двете? Allianz нито са набомбва в деривати, нито кредитира петроладжии и разни съмнителни типове.

Иначе и Комерц бамк я изкараха фалираща, а тя се оказа с печалба, че и дивидент ще дава.

Коментар

• Като слушам за могъщи компании винаги се сещам за звездата на смъртта. Колко надежди и възлагаше империята и накрая някакво пишлеме джадай да съсипе всичко. Ама така е. Тежка е имперската корона.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            И на кои не им върви? Сигурно има такива, ама аз не съм от тях.

Няма причина да не могат да: Allianz ного могъщи.
            “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
              на лято ще видим кой какво изравнил
              тук стъпи на мина яко, няма да имаш за басейн това лято
              Драги приятелю: твоята концентрираност, както съм ти казвал ного пъти, стига до маниакалство, не зная на какво стъпил аз: Императорът - но ако ти напримерно влезеш на тия нива в, като нищо можеш да направиш 25, дори 30% отгоре - капиталов ръст+дивидент - което при нашият любим Трейдинг не виждам кога ще стане.

Коментар

Импе, да не се окаже, че не могат да изплатят дивиденти на досегашните нива, и от там доходността и тя да падне?! Че на немските фирми не им върви напоследък (примери много).
                И на кои не им върви? Сигурно има такива, ама аз не съм от тях.

Няма причина да не могат да: Allianz ного могъщи.

Коментар

9-10% - не ного. Ама то като дивидентна доходност нашият любим Трейдинг и моят любим Allianz вече изравниха.

Импе, да не се окаже, че не могат да изплатят дивиденти на досегашните нива, и от там доходността и тя да падне?! Че на немските фирми не им върви напоследък (примери много).
                  “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

Коментар

9-10% - не ного. Ама то като дивидентна доходност нашият любим Трейдинг и моят любим Allianz вече изравниха.

Коментар

• както е тръгнало с тия печатари и кредитополучатели .... в скоро време ще сменяме портфейлите с кесии и дисаги
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Агрия-4,0%, АТЕРА-4,0%, Елана Агрокредит-4,1%, Емка-1,3%, Монбат-1,9%, Неохим-2,4%, Свилоза-2,8%, Софарма Имоти-1,3%, БРЕФ-1,4%, Гагарин-2,3%. Останалото е облигации и малко кеш.

Коментар

колко си назад от Алианц?

https://www.google.com/finance?q=ETR...JtHCsAGiqZCgAw

Коментар

колко си назад от Алианц?

https://www.google.com/finance?q=ETR...JtHCsAGiqZCgAw
                              не така де, урочаса го:

http://www.investing.com/equities/allianz-ag

5 евро надолу
                              destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                                Акции - много
                                Кеш - малко
                                Вино - много
                                Луканки - достатъчно
                                Ракия - ще стигне
                                Туршия - ще стигне

Стойност на портфейла - много голяма

А на мен твоя портфейл най ми харесва ! То и моя е подобен само се притеснявам, че ракията няма да ми стигне

Коментар

Working...
                                X