IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
    ~+1%, без промяна в състава
    Това е от нова година или за последната календарна?
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнение
      Защо не пишета какви пари управлявате в тези портфейли . Моя е такъв , моят е онакъв , а пък моят е около 100 000 лв .
      Това ми хареса. Моят/без да меря нищо с никой/ е малко по-голям. Половината е в двата ЧЕЗ-а, което ми носи относително спокойствие, а другата половина е в ХИМ, ЦКБ, ПИБ, лекарства и рози, което пък за момента ми носи относителни загуби. Продадох Атера, М+Ц, Хес, Гагарин, Тексимбанк и Енерго про.Съжалявам за последното, но нямаше начин. Успех.

Коментар

• Принципно тази тема е полезна (би могла да бъде) донякъде за някой нов, като колегата по-долу, който пише че е от 3 седмици и вече е успял да се ориентира в "богатото разнообразие" на БФБ-то. Иначе и аз не виждам много смисъл от нея. Писал съм тук, но вече спирам. Моят съвет към новите колеги е да четат анкетите на Голямата Мечка. Те могат да са им много по-полезни. Особено тази за мажоритарите.
        Vanitas vanitatum...

Коментар

Защо не пишета какви пари управлявате в тези портфейли . Моя е такъв , моят е онакъв , а пък моят е около 100 000 лв .
          дай личен пример
          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Защо не пишета какви пари управлявате в тези портфейли. Моя е такъв , моят е онакъв , а пък моят е около 100 000 лв .
            Прав си... Суета на суетите, всичко е суета!
            Vanitas vanitatum...

Коментар

• Пък и то едно управление на 100 бона ако си ги набутал в хим ще е ама нямам думи

Коментар

Е тогава пък става съвсем мерене ! Иначе дори само споделянето на портфейл не е лошо, защото човек може да си направи някаква равносметка и да сравни какво има той и в какво инвестират другите, както и дадена акция, която не сме забелязали примерно.

Коментар

Ами то ако си -10% примерно за тази и -20% за миналата година и 500 000 да имаш не трябва да те радва

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
                    Като доходност или като бройки
                    .....като бройки .

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
                      Удвоих Трейс.......
                      Като доходност или като бройки

Коментар

• Удвоих Трейс.......

Коментар

• Защо не пишета какви пари управлявате в тези портфейли . Моя е такъв , моят е онакъв , а пък моят е около 100 000 лв .

Коментар

• Хайдеееее, почнахме да си ги мериме пак

Коментар

• BREF - 42.8%
                              ATERA - 41.19%
                              SFI - 12%
                              SFTRD - 4%

туй съм аз (само от 3 седмици на БФБ съм) за момента и очаквам новите прив. на СОФКОМ

Коментар

• Аферим: добър е.
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X