IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
    Браво !
    Не съм капацитет по БГ акции макар да участвам на пазара от 8 г ..
    Браво и от мен - за куража да участваш в охулен и неликвиден пазар...
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от sylver88 Разгледай мнение
      Ето моя, от скоро съм в играта:
      Софарма имоти - 2хх акции, цена на прид. 4.775
      Софарма трейдинг - 1хх акции, цена на прид. 5.47
      ФНИБ АДСИЦ - 1хх акции, цена на прид. 1.882
      Алкомет - 1х акции, цена на прид. 10.99
      Елана Агрокредит - 1хх акции, цена прид. 1.168
      ХЕС- 5х акции, цена на прид. 3.59
      Спиди- х акции, цена на прид. 36.1
      М+С - 3х акции, цена на прид. 4.98
      Софарма- 3х акции, цена на прид. 2.705

За сега съм с лека печалба, надявам се да се справя по-добре.
      Браво !

Коментар

• Ето моя, от скоро съм в играта:
        Софарма имоти - 2хх акции, цена на прид. 4.775
        Софарма трейдинг - 1хх акции, цена на прид. 5.47
        ФНИБ АДСИЦ - 1хх акции, цена на прид. 1.882
        Алкомет - 1х акции, цена на прид. 10.99
        Елана Агрокредит - 1хх акции, цена прид. 1.168
        ХЕС- 5х акции, цена на прид. 3.59
        Спиди- х акции, цена на прид. 36.1
        М+С - 3х акции, цена на прид. 4.98
        Софарма- 3х акции, цена на прид. 2.705

За сега съм с лека печалба, надявам се да се справя по-добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
          Не одобрявам нито една от компаниите в колелцето
          Липсва най-важното - цената на придобиване
          Всичко останало са празни приказки
          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Ето ви едно колелце - аре: знам че ного обичате да коментирате моите колелца:

[ATTACH]7499[/ATTACH]
            С колко пари е този портфейл ?

Имам предвид - не ме интересуват парите ти (да не останеш с грешно впечатление), а все пак колко трябва да си вкарал, че да постигнеш такава диверсификация ?

Коментар

• Импов, винаги има първи път.То се прави на сигурен бичи пазар и по малко. Ти да не вземеш отсега да се плашиш вече..

Коментар

• Мене не ме бива за спекулантин, драги - само ще ме опапат мечките мърцина.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Импов, ти трябва да провериш и дали твоите сегашни акции ще се приемат за репо- сделки.Тогава ще се залагат стабилни акции за да се купуват по-бързи шитове Този път трябва и ти да го направиш за да си осигуриш добра пенсия..Има време аз ще ти помогна..

Коментар

• Ами Галата и разни такива могат да ги надуят и повече.Въпроса е кога ще тръгне пазара и ще се освободи от сянката на тиквите и кратуните

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      Ами например Хима може да иде на 5-6 -10..ЦКБ- 5-6, ИХЛБЛ-5-6-10..Много по ликвидни са от другите и има кои да ги подкрепят..Знаеш и парадокса на нисколиквидните- там могат при скок да ги направят колкото поискат..
                      Тогава какво ще правиш
                      Е, то и Галата е около 1.65 акцията, ама мене нещо не ме кефят...

Иначе да - някои акции - ного скокливи - Хесовицата е такава още от 14-15 години насам.

Коментар

• Ами например Хима може да иде на 5-6 -10..ЦКБ- 5-6, ИХЛБЛ-5-6-10..Много по ликвидни са от другите и има кои да ги подкрепят..Знаеш и парадокса на нисколиквидните- там могат при скок да ги направят колкото поискат..
                        Тогава какво ще правиш

Коментар

ЗА ръста не бъди сигурен- все някога и БФБ ще се събуди и тодава ще скача в пъти
                          Че колко: в пъти? Ако Трейдингът (напримерно) стане 18 кинта, Трейдингчета ли ще си допълвам или Даймлерчета, дори и на сто еврака?

Коментар

• Ъх: ако данъкът дивидентец в Германия и Америка бе 5%, колкото туканка... Дебна и две французки (Total и Sanofi), ама ги искам максимално ниско.

Разбира се - притежавам мънинки дялове от ного-ного-ного компании, ама през фондове и няма как да ги сметна.

Коментар

• ЗА ръста не бъди сигурен- все някога и БФБ ще се събуди и тодава ще скача в пъти

Коментар

Ти май не смяташ данъците
                                Напротив - като смятам дивидентна доходност, гледам колко реално получавам. Иначе доходността на Allianz скача на 5.48%, ама немците ного дерат, кожата им.

Коментар

Working...
                                X