IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sylver88 Разгледай мнение
    Влезнах с не малко пари, почти 40% от спестяванията са ми вече на БФБ. Исках и да експериментирам, имах дисциплина в университета -теория и управление на инвестициите, взех го с 3ка на поправката.
    Надявам се, да се справя по-добре. Преди време имах друг портфейл, но поради ликвидни нужди го ликвидирах със загуба от 20 лв, сега като реших проблемите вкарах пак пари, които се надявам няма да има нужда тегля. Около Коледа ще вкарам една заплата и вече чак за деня за акции пак.
    Споко - те тия, дето са ти преподавали и са ти писали три - надали имат и една сделка в живота си.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Влезнах с не малко пари, почти 40% от спестяванията са ми вече на БФБ. Исках и да експериментирам, имах дисциплина в университета -теория и управление на инвестициите, взех го с 3ка на поправката.
      Надявам се, да се справя по-добре. Преди време имах друг портфейл, но поради ликвидни нужди го ликвидирах със загуба от 20 лв, сега като реших проблемите вкарах пак пари, които се надявам няма да има нужда тегля. Около Коледа ще вкарам една заплата и вече чак за деня за акции пак.
      Браво, така се почва ! Поздрави и успех и от мен !

Коментар

Радвам се искрено на хора като теб. Пожелавам ти успех!

Коментар

• Български портфейл:
          AGR- 32 %
          BREF - 21%
          Speedy- 16,96 %
          CHIM -6%
          CEZ- 5%

Другото е плява.
          “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

.......... имах дисциплина в университета -теория и управление на инвестициите, взех го с 3ка на поправката. ..........
            Много от портфолио мениджърите са отличници, някой от които с CFA. Обаче я им виж резултатите .... 6-ата на изпит в университета не е гаранция за нищо .... нито пък 3-ата
            Life won't wait for you.

Коментар

• Влезнах с не малко пари, почти 40% от спестяванията са ми вече на БФБ. Исках и да експериментирам, имах дисциплина в университета -теория и управление на инвестициите, взех го с 3ка на поправката.

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
                Браво !
                Не съм капацитет по БГ акции макар да участвам на пазара от 8 г ..
                Браво и от мен - за куража да участваш в охулен и неликвиден пазар...
                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Ето моя, от скоро съм в играта:
                  Софарма имоти - 2хх акции, цена на прид. 4.775
                  Софарма трейдинг - 1хх акции, цена на прид. 5.47
                  ФНИБ АДСИЦ - 1хх акции, цена на прид. 1.882
                  Алкомет - 1х акции, цена на прид. 10.99
                  Елана Агрокредит - 1хх акции, цена прид. 1.168
                  ХЕС- 5х акции, цена на прид. 3.59
                  Спиди- х акции, цена на прид. 36.1
                  М+С - 3х акции, цена на прид. 4.98
                  Софарма- 3х акции, цена на прид. 2.705

За сега съм с лека печалба, надявам се да се справя по-добре.
                  Браво !

Коментар

• Ето моя, от скоро съм в играта:
                    Софарма имоти - 2хх акции, цена на прид. 4.775
                    Софарма трейдинг - 1хх акции, цена на прид. 5.47
                    ФНИБ АДСИЦ - 1хх акции, цена на прид. 1.882
                    Алкомет - 1х акции, цена на прид. 10.99
                    Елана Агрокредит - 1хх акции, цена прид. 1.168
                    ХЕС- 5х акции, цена на прид. 3.59
                    Спиди- х акции, цена на прид. 36.1
                    М+С - 3х акции, цена на прид. 4.98
                    Софарма- 3х акции, цена на прид. 2.705

За сега съм с лека печалба, надявам се да се справя по-добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
                      Не одобрявам нито една от компаниите в колелцето
                      Липсва най-важното - цената на придобиване
                      Всичко останало са празни приказки
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        Ето ви едно колелце - аре: знам че ного обичате да коментирате моите колелца:

[ATTACH]7499[/ATTACH]
                        С колко пари е този портфейл ?

Имам предвид - не ме интересуват парите ти (да не останеш с грешно впечатление), а все пак колко трябва да си вкарал, че да постигнеш такава диверсификация ?

Коментар

• Импов, винаги има първи път.То се прави на сигурен бичи пазар и по малко. Ти да не вземеш отсега да се плашиш вече..

Коментар

• Мене не ме бива за спекулантин, драги - само ще ме опапат мечките мърцина.
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Импов, ти трябва да провериш и дали твоите сегашни акции ще се приемат за репо- сделки.Тогава ще се залагат стабилни акции за да се купуват по-бързи шитове Този път трябва и ти да го направиш за да си осигуриш добра пенсия..Има време аз ще ти помогна..

Коментар

• Ами Галата и разни такива могат да ги надуят и повече.Въпроса е кога ще тръгне пазара и ще се освободи от сянката на тиквите и кратуните

Коментар

Working...
                                X