Първоначално изпратено от gunnar
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеКъм сегашни цени дивидентна доходност 6,3%
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеколко дивидент ти носи това нещо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеАми как ще е добре в Луфтханза, аз това нали го казах още тогава, ама няма кой да слуша.
много некадърен мениджмънт, чак толкова не очаквах
много ми напомня на едно нещо
Cadorna Snatches Defeat From The Jaws of Victory I THE GREAT WAR Week 108
https://www.youtube.com/watch?v=GT14RRahIWw
толкова много начини има да се оправи тази компания, но просто възможностите се пилеятdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеЗдравей Inta53, цитираш ме с много стар портфейл.Ето го и най актуалния ми
ALBHL 5,80%
MCH 10,85%
FZLES 5,43%
HES 11,90%
LACH 10,88%
ATERA 12,34%
CHIM 6,91%
MONBAT 7,06%
FIB 6,10%
SOFCOM2 11,71%
SFTRD 10,32%
КЕШ 0,69%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДа, Луфтвафе - недобре.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеЗдравей , не напразно -преди две години за сравнение!
Види се кой къде е побарнал кесията! Моята си е все още с >24%+ и само ~ 2,5% повече от Н.Год-ното виртуалното салдо, а по важният за мен момент е, че бр. акциите ми е х2 спрямо 29,8,14г. срещу 14 700 заемен кеш. При теб също се вижда къде си сбил редиците! ПОЗДРАВЛЕНИЯ и УСПЕХ !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеЗдравей Inta53, цитираш ме с много стар портфейл.Ето го и най актуалния ми
ALBHL 5,80%
MCH 10,85%
FZLES 5,43%
HES 11,90%
LACH 10,88%
ATERA 12,34%
CHIM 6,91%
MONBAT 7,06%
FIB 6,10%
SOFCOM2 11,71%
SFTRD 10,32%
КЕШ 0,69%
Здравей , не напразно -преди две години за сравнение!
Види се кой къде е побарнал кесията! Моята си е все още с >24%+ и само ~ 2,5% повече от Н.Год-ното виртуалното салдо, а по важният за мен момент е, че бр. акциите ми е х2 спрямо 29,8,14г. срещу 14 700 заемен кеш. При теб също се вижда къде си сбил редиците! ПОЗДРАВЛЕНИЯ и УСПЕХ !
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение- това от 25,08,2014г.
Здравко, ще споделиш ли промените ?Ето го и най актуалния ми
ALBHL 5,80%
MCH 10,85%
FZLES 5,43%
HES 11,90%
LACH 10,88%
ATERA 12,34%
CHIM 6,91%
MONBAT 7,06%
FIB 6,10%
SOFCOM2 11,71%
SFTRD 10,32%
КЕШ 0,69%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениедоходността е добрещеше да е по-ниска ако бях още в ханзата и имотите
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе трябваше да бягаш ти от инвестициите, които ти носеха могъщество и спокойствие - и от които си разбираше.Набил си се в някакви перверзии май.
А какво е хармъни? Това не беше ли онуй момиченце, дето правеше магии и Хари Потър и му облизваше, ама нашето момче го прелъсти на балът?щеше да е по-ниска ако бях още в ханзата и имотите
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе трябваше да бягаш ти от инвестициите, които ти носеха могъщество и спокойствие - и от които си разбираше.Набил си се в някакви перверзии май.
А какво е хармъни? Това не беше ли онуй момиченце, дето правеше магии и Хари Потър и му облизваше, ама нашето момче го прелъсти на балът?
Коментар
-
Не трябваше да бягаш ти от инвестициите, които ти носеха могъщество и спокойствие - и от които си разбираше.Набил си се в някакви перверзии май.
А какво е хармъни? Това не беше ли онуй момиченце, дето правеше магии и Хари Потър и му облизваше, ама нашето момче го прелъсти на балът?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
не-бг портфейлът ми включва към момента
DRDGOLD
Pan African Resources
Teranga Gold Corp
Golden Arrow Resources Corp
Aqua Metals
от началото на май досега
+13.15%
продадох хармъни и купих Teranga и Golden Arrow, последното за да имам експозиция към сребро. последния месец обаче много бой, все едно софикс ме биепо едно време беше над +60%. иначе хармъни ги продадох защото мениджмънта ме дразни, а мениджмънта е може би най-важното за мен. ако някой се интересува, мога да разпиша коя компания защо съм я избрал и по-подробно какво ме дразни в хармъни. поздрави и лека и доходна
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
Коментар