IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
    Импе не са сърди!

Ази имам четири колелца - на старата каруца. Магарето са разболя, та съм впрегнал жената, че събираме картофито от полето
    Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха !!!!
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
      Ето го и моя портфейл към днешна дата.

Доходност от началото на годината (%)+19,40

Код Дял от портфейла
      ALBHL 3,00%
      SFARM 8,85%
      CCB 8,65%
      MCH 10,69%
      FZLES 4,92%
      BREF 3,78%
      HES 4,93%
      MDIKA 1,97%
      ATERA 2,77%
      SOFCOM 14,55%
      MONBAT 3,74%
      EUBG 3,33%
      FIB 8,13%
      SFTRD 3,50%
      ZHBG 4,30%
      6C4P 10,77%
      4ES 2,07%

кеша е отделно

- това от 25,08,2014г.
      Здравко, ще споделиш ли промените ?

Коментар

• Преци , виж какво си драскало на 25.08.2014, 20:03

-"Ако те барне мечия пазар, така хубавичко ще се овъртиш с тези репа, че ще се радваш ако останат и 33% от въпросните 133% " - по презента на Батя- портфейл !

относно ИванДавидов пост ;- Батя -25.08.2014, 10:54 - "Голям риск си поел. Един евентуален започващ бичи пазар ще те хване по бели гащи. А и как се купува на нашия пазар когато пак всички вкупом се сетят че е евтин и ще се качва...

Мой портфейл към момента:
        133% акции
        -33% кеш

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          ...я нарисувайте и вий такива колелца, бе - само аз правя това и само мен обсъждате.
          Импе не са сърди!

Ази имам четири колелца - на старата каруца. Магарето са разболя, та съм впрегнал жената, че събираме картофито от полето
          Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• ...я нарисувайте и вий такива колелца, бе - само аз правя това и само мен обсъждате.

Коментар

• Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнение
              Моят портфейл:

Акции + недвижими имоти + кеш = 100%
              Мене ме кефи картинката ти: ако ме мумифицират след като се озъбя - след 400 години ще изглеждам точно така.

Коментар

• Лобосов - браво, но ти: спекулантин.

Аз - като за дългосрочен дивидентаджия не се оплаквам. Не ме бива за спекулантин и си го признавам - всеки прави каквото може и умее, щото ако се бута, дето не умее: бият го.

Пандов: така е, драги приятелю. Принципно не обичам бамки, но от тая засега: доволен. Има добри печалбици, снася. А и не съм турил ного пари в.

Коментар

• Аз съм на 100 % в Химимпорт на 2.15 лв....
                  това е

Коментар

• Моят портфейл:

Акции + недвижими имоти + кеш = 100%
                    BSE is dark and full of terrors...

Коментар

• Повдигна ли сте темата ,
                      БЛАГОДАРЯ на всички споделили мили думи за успех и насърчения ! - макар и по късно.
                      Много от тях са впечатляващи , но не исках да пълним темата с любезности,
                      - ТУК сме да ИНВЕСТИРАМЕ и СПЕКУЛИРАМЕ !
                      Ще се радвам да Ви е полезен споделеният акцент, макар не аналитично , а практично .
                      И аз много съм взаимствал от Вас ! - но избора си е личен и не препоръчвам НИЩО !

Коментар

Не в България От година инвестирам основно по светът, а не у нас. ПИБ нямам и нямам намерение да имам.

ДЗК и Пандов: така е - плюс една малка наша компания и една крайно могъща световна бамка.

Ако плановете си изпълня, финансовият резен ще намалее, ще пъкне един нов резен, а двете най-малки резенченца ще станат по-сосни.
                        Импе а ква е доходността ?
                        Не че нещо но инвестирахме почти еднакво и аз като теб мислех взема сериозни компании и си чакам но това не работи ,затова промених стратегията от Брексита до сега съм почти 90 % печалба на портфейла
                        Last edited by lobos; 28.08.2016, 19:46.

Коментар

Не в България От година инвестирам основно по светът, а не у нас. ПИБ нямам и нямам намерение да имам.

ДЗК и Пандов: така е - плюс една малка наша компания и една крайно могъща световна бамка.
                          hsbc?
                          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
                            Каква е това "Автомобилостроене" в България ?

А финансовите услуги какво включват ? ... ПИБ ?

Ако плановете си изпълня, финансовият резен ще намалее, ще пъкне един нов резен, а двете най-малки резенченца ще станат по-сосни.
                            Last edited by Императорът; 28.08.2016, 19:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
                              Каква е това "Автомобилостроене" в България ?
                              +1

Коментар

• Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнение
                                Финансовите услуги трябва да са жабоците във всичките му разновидности.
                                и алианц
                                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Working...
                                X