Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеЕто го и моя портфейл към днешна дата.
Доходност от началото на годината (%)+19,40
Код Дял от портфейла
ALBHL 3,00%
SFARM 8,85%
CCB 8,65%
MCH 10,69%
FZLES 4,92%
BREF 3,78%
HES 4,93%
MDIKA 1,97%
ATERA 2,77%
SOFCOM 14,55%
MONBAT 3,74%
EUBG 3,33%
FIB 8,13%
SFTRD 3,50%
ZHBG 4,30%
6C4P 10,77%
4ES 2,07%
кеша е отделно
- това от 25,08,2014г.
Здравко, ще споделиш ли промените ?
Коментар
-
Преци , виж какво си драскало на 25.08.2014, 20:03
-"Ако те барне мечия пазар, така хубавичко ще се овъртиш с тези репа, че ще се радваш ако останат и 33% от въпросните 133% " - по презента на Батя- портфейл !
относно ИванДавидов пост ;- Батя -25.08.2014, 10:54 - "Голям риск си поел. Един евентуален започващ бичи пазар ще те хване по бели гащи. А и как се купува на нашия пазар когато пак всички вкупом се сетят че е евтин и ще се качва...
Мой портфейл към момента:
133% акции
-33% кеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение...я нарисувайте и вий такива колелца, бе - само аз правя това и само мен обсъждате.
Ази имам четири колелца - на старата каруца. Магарето са разболя, та съм впрегнал жената, че събираме картофито от полетоМнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнениеМоят портфейл:
Акции + недвижими имоти + кеш = 100%Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Лобосов - браво, но ти: спекулантин.
Аз - като за дългосрочен дивидентаджия не се оплаквам. Не ме бива за спекулантин и си го признавам - всеки прави каквото може и умее, щото ако се бута, дето не умее: бият го.
Пандов: така е, драги приятелю. Принципно не обичам бамки, но от тая засега: доволен. Има добри печалбици, снася. А и не съм турил ного пари в.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Повдигна ли сте темата ,
БЛАГОДАРЯ на всички споделили мили думи за успех и насърчения ! - макар и по късно.
Много от тях са впечатляващи , но не исках да пълним темата с любезности,
- ТУК сме да ИНВЕСТИРАМЕ и СПЕКУЛИРАМЕ !
Ще се радвам да Ви е полезен споделеният акцент, макар не аналитично , а практично.
И аз много съм взаимствал от Вас ! - но избора си е личен и не препоръчвам НИЩО !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе в БългарияОт година инвестирам основно по светът, а не у нас. ПИБ нямам и нямам намерение да имам.
ДЗК и Пандов: така е - плюс една малка наша компания и една крайно могъща световна бамка.
Ако плановете си изпълня, финансовият резен ще намалее, ще пъкне един нов резен, а двете най-малки резенченца ще станат по-сосни.
Не че нещо но инвестирахме почти еднакво и аз като теб мислех взема сериозни компании и си чакам но това не работи ,затова промених стратегията от Брексита до сега съм почти 90 % печалба на портфейлаLast edited by lobos; 28.08.2016, 19:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе в БългарияОт година инвестирам основно по светът, а не у нас. ПИБ нямам и нямам намерение да имам.
ДЗК и Пандов: така е - плюс една малка наша компания и една крайно могъща световна бамка.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеКаква е това "Автомобилостроене" в България ?
А финансовите услуги какво включват ? ... ПИБ ?От година инвестирам основно по светът, а не у нас. ПИБ нямам и нямам намерение да имам.
ДЗК и Пандов: така е - плюс една малка наша компания и една крайно могъща световна бамка.
Ако плановете си изпълня, финансовият резен ще намалее, ще пъкне един нов резен, а двете най-малки резенченца ще станат по-сосни.Last edited by Императорът; 28.08.2016, 19:18.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеКаква е това "Автомобилостроене" в България ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнениеФинансовите услуги трябва да са жабоците във всичките му разновидности.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
Коментар