Първоначално изпратено от nomche
Разгледай мнение
Знам за невероятни истории как прецакват кандидат строители и не са за публичен форум, но явно и ти си наясно и затва не искаш да строиш. От там нататък щом мислиш, че цените са неадекватни не купуваш. Какво има да го мислиш ?! Скъпо и тъпо и им пожелаваш успех и чакаш да се наиграят. Когато 95% от потенциалните купувачи почнат да мислят така наистина ще се наиграпт....
Наистина не разбирам кое е толкова сложното - не ти харесва цената не купуваш. Това се отнася от химикалки през домати до имоти....Ама кой бил алчен , кой не знам си какъв. Като стоката му не струва колкото иска да си я държи.
И последно в София с момента има няколко хиляди апарта на цена между 600-700 евро в строеж и проект. Който му е скъпо мове без проблем да си вземе от тях....
ПП. А да и за примерните имоти - нали е ясно че което си заслужава заминава за 1-2 седмици. Какви линкове да пускам ? Ръо този в Южният парк дето вие го пуснахте си го оставих в листа и го няма вече....Освен това въобще не търся толкова детайлно като вас с Джони - вие знаете всички обяви наизуст, а аз си пускам само ценови справки засега....
Коментар