Първоначално изпратено от national power
Разгледай мнение
Освен със познания по високо волтов ток, малко земеделие и имоти, с какви познания други ще се похвалиш ;
Кажи освен триъгълника София - Козлодуй-плевенските села, извън страната излизал ли си за седмица, месец някога ;; Че Запада го характеризираш само квото си чел ;
Европейски и Азиатски столици, посещавал ли си ;
Купих си билети за след два месеца, с цел туризъм, не ме бъркат тестове и Ковид.
В момента богатите (и не само) българи се развяват свободно по Дубай, Занзибар и Малдивите (пределно е ясно, че това е много висока топка за тебе).
Брей че гроздето било кисело.
Казах ти, щом не си отделил пари и време да посетиш ЦЕРН (бил съм във Женева и Лугано, междудругото), дето темата ти е интересна, какъв е смисъла ; да се похвалиш със зимнината от бурканите ли ;;
Явно живееш още по Тошово време, като те чета, представа си и нямаш за живота на 20-40 годишните, и деца да имаш на тая възраст, абсурд да проумееш какво мислят.
Нямаш представа сега как се отглежда дете, говоря за 7-18 годишните.
Капризи, мързел, неуважение, център на внимание от родителите, промиване на мозъка, зомбиране със телефони/таблети/игри, претенции, депресирани, неумение за комуникация и т.н.
И две-три да има в класа нормални, другите ги надушват и ги подиграват, изолират, дразнят яко, в бреме се превръща училището, а там се формира половината от бъдещия човек.
Имоти, какво ? Без финансова и икономическа култура е като Седларов да гледа корейски филм.Иначе ще ти каже, че е разбрал всичко от филма, те така с вазе.
Виж пръста ми къде сочи, а не ми коментирай ръката дали е със изрязани нокти.
Не ти я знам Вярата къде е щом от сутринта почваш тука да хулиш и неслучайно те трият често, повечето от нас са със единични такива на месец, а ти доста често десетки на ден.
Коментар