Първоначално изпратено от 13ADROL
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Затъващия фериБота се е запътил към Босфора' а Накавръка еволюира от некупуване на тристайка ЕПК' през некупуване на двустайка тухла до некупуване на земеделска земя.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Да Кибиков банките ще оцелеят и даже ще отчтат едни от най силните си финансови резултати в парично изражение
Други тъпи въпроси да имаш???
Коментар
-
Да Кибиков банките ще оцелеят и даже ще отчтат едни от най силните си финансови резултати в парично изражение
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Ква е тарифата,кажи на ЛС ,че и мен ме вълнува .
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Главния въпрос "И как ще оцелее банка ако лихвите и изостават от инфлацията?" . Четене с разбиране да повторя на кибика брокер .
- 1 like
Коментар
-
Айде първо прочети какво ме пита и после суфлирай
Той ме пита аз дали бих дал на 3-4% лихва - Аз му отговорих че и на 5% не бих дал
Той ме пита банките дали са ОК че от хиперинфлацията ще им изгоят парите - Аз му отговорих че не е наясно чии пари раздават банките
И пак да ти припомня - Кибиците в ъгъла не се обаждайте че ставате смешни
Коментар
-
Не си разбрал спада е очевиден - Спаднала им е покупателната способност
Ето Кавръка иска книга да издаде "как за 3 години да купим гарсониера"
Бота обаче го гони за авторски права щото бил написал "Как за 3 години да купим 3-стаен"
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнениеЗа очила си и за учител по български,липсва ти чете с разбиране . Той говори за яка инфлация ти говориш ,че при яка инфлацията в банката пак ще е 3% и ще изгорят парите на вложителите .И ти си брокер ?! Зае.....и !
Той ме пита аз дали бих дал на 3-4% лихва - Аз му отговорих че и на 5% не бих дал
Той ме пита банките дали са ОК че от хиперинфлацията ще им изгоят парите - Аз му отговорих че не е наясно чии пари раздават банките
И пак да ти припомня - Кибиците в ъгъла не се обаждайте че ставате смешни
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Боцкай се намерил съм начин как да ходя без ваксина
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ти как ще ходиш при детето - трябва да се боцнеш няма не искам.
аз съм принципно ок да се ваксинирам, а докато стигнат до мен (45г) сигурно ще минат поне няколко месеца
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеhttps://money.bg/property/v-koi-stol...ez-2020-a.html
Докато бота156 и накаврака 4г. крякат' че имало спад' през това време се оказало' че имаме ръст.
Да ги обесим ли за назидание на рамката за тупане на килими в междублоковото пространство
Ето Кавръка иска книга да издаде "как за 3 години да купим гарсониера"
Бота обаче го гони за авторски права щото бил написал "Как за 3 години да купим 3-стаен"
- 1 like
Коментар
-
Каша ти е в главата - Доктор и хапчета е оправията
Чии пари раздават банките??? - Собствените си пари или парите на вложителите ???
Хиперинфлацията чии пари ще изгори - Парите на банката или Парите на вложителите???
Аз не бих дал и на 5% лихва това не пречи на банките у нас да дават на 3% а в ЕС около 1% - Като лихвите са плаващи ако централната се вдигне и лихвите по кридитите ще се вдигнат
Докато си задаваш грешните въпроси ще правиш грешни изводиИ ти си брокер ?! Зае.....и !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
И как ще оцелее банка ако лихвите и изостават от инфлацията? Пак те питам, ти би ли дал в момента заем на някого с 3-4% лихва за 30 години? Какво да гледам? Ето ти съседна Турция - инфлация 17%, лихви по ипотеки 25%, в евро/долар лихви 5-6%. 50% намаляха сделките и чакат техния мораториум да ги съсипе. Това е. Но другия и по-вероятен сценарии е Япония или Сингапур, дефлация и национализация.
Отменянето на златния стандарт е било защото не са могли на дават толкова много заеми и да потъват в дълг. Няма такъв проблем в момента - потънали са всички вече в дълг, изтеглени са всички доходи и потребелние от бъдещето в настоящето за цял живот напред. Няма накъде повече, освен ако не почнат да крдат и от бъдещето на децата с 50-100 годиншни заеми, но то пък и деца няма вече. В капан са всички централни банки. Или масово опрощаване на дългове(комунизъм), или масови фалити или масов режим на ограничени разходи. Това са опциите.
Чии пари раздават банките??? - Собствените си пари или парите на вложителите ???
Хиперинфлацията чии пари ще изгори - Парите на банката или Парите на вложителите???
Аз не бих дал и на 5% лихва това не пречи на банките у нас да дават на 3% а в ЕС около 1% - Като лихвите са плаващи ако централната се вдигне и лихвите по кридитите ще се вдигнат
Докато си задаваш грешните въпроси ще правиш грешни изводи
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.dnevnik.bg/evropa/2021/0...ef=home_layer2
Искате ръст ама без да Ви боцнат няма да стане ....
Ваксинирането в ЕС не върви както очаквахме, призна Фон дер Лайен
аз съм принципно ок да се ваксинирам, а докато стигнат до мен (45г) сигурно ще минат поне няколко месеца
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар