If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не само в Софийски. И в Пловдив е толкоз. И в Плевен даже е толкоз - петица в лева минимум. Тез пък как може изобщо да питат. А в Испания ти вярвам че е и повече от 8€
гледам да съм обективен
сума народ идва заминава - говоря за чужденци, не за българи от чужбина( пред и около пенсия)
ПП най-големите изхвърляния са баш от българи гурбетчии, които са пестили яко години наред, а тук като дойдат думкат като циганче с 100лв на цяло на панаир - това не са немски, английски, холандски и тн пенсионери, а нашенци - от такъва всичко може да се очаква.
при баш чужденците пенсионери на тихи и готини бг кътчета романтиката приключва след първото викане на спешна помощ (далеч от голям град)... после пускат по международните канали за продан
В България? 2€ - 2,5€ голямата Стела в скъп столичен ресторант. Сериозно ли ме питаш?
Не само в Софийски. И в Пловдив е толкоз. И в Плевен даже е толкоз - петица в лева минимум. Тез пък как може изобщо да питат. А в Испания ти вярвам че е и повече от 8€
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Из българската дълбока провинция също няма млади жени. Но мъжете си стоят там и не предприемат нищо. Има един момент, че най-рано се женят най-простите и най-неучилите.
Мани, че като чувам от втора моя вече близка позната как са живели у мама на мъжа си и лошо ми става. А това че се майтапиме тук си е масова практика. Сериозно! И ме втрещява.
На един мъж му е заложено да слуша мама, генетика, комплекс, в живата природа на бозайниците е така. Но ако не погледне към другата жена в живота му подобаващо и края или направо липсата на всякакво начало е закономерен резултат.
Кой те излъга? Това отмина. Ай стига с туй ниско самочувствие вече. Земи да попътуваш из европата ама не по лъскавите места. Влез по задните улички и пак ще приказваме.
гледам да съм обективен
сума народ идва заминава - говоря за чужденци, не за българи от чужбина( пред и около пенсия)
ПП най-големите изхвърляния са баш от българи гурбетчии, които са пестили яко години наред, а тук като дойдат думкат като ромче с 100лв на цяло на панаир - това не са немски, английски, холандски и тн пенсионери, а нашенци - от такъва всичко може да се очаква.
при баш чужденците пенсионери на тихи и готини бг кътчета романтиката приключва след първото викане на спешна помощ (далеч от голям град)... после пускат по международните канали за продан
Коментар