Първоначално изпратено от megamind
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Да цената в момента не отговаря на стойнстта - Имаме зараждащ се балон - Тук си напълно прав
И пак да попитам знаейки това за чий член ходиш та обикаляш по огледи???
Стой си на перона и си чакай влака що се опитваш да се качиш на бързи влакове дето не спират на вашта малка гара?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнениеhttps://m.imot.bg/results?rub=1&type...or_to=3&sort=1
Дали Ортодоксчо и Земеделеца са склонни към самоубийство' ако прочетат тази обява?
А това е точно моят!
Сега последно беше предлагал 70 на едни дето продавали за 85 та за малко да го бият
Коментар
-
Дъри Кавръка си говои гупости какво чул какво не дочул но в случаят без да иска може и да е прав.
На моя позната майка и почина след ваксиниране дали е случайност или не няма смисъл да го коментираме. Ваксината е възможно да има странични ефекти и аз лично не бих се ваксинирал макар и да не съм анти ваксър
Но и при ваксините си е като при имотите всяка коза за свой крак виси решенията са си твои дано всичко да е наред
Коментар
-
https://m.imot.bg/results?rub=1&type...or_to=3&sort=1
Дали Ортодоксчо и Земеделеца са склонни към самоубийство' ако прочетат тази обява?
А това е точно моят!
https://m.imot.bg/details/1b160801885034702Last edited by megamind; 07.02.2021, 00:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
ОК. Ще оставя всичко ,но да знаеш ти не си в състояние да ми казваш каквото и да е защото не си се доказал досега за нищо
Сега казвам лека нощ, че очаквам да се появят всякакви ортодоксални земеделци и подобни не изживели детството си индивиди
Коментар
-
ОК. Ще оставя всичко ,но да знаеш ти не си в състояние да ми казваш каквото и да е защото не си се доказал досега за нищо
Сега казвам лека нощ, че очаквам да се появят всякакви ортодоксални земеделци и подобни не изживели детството си индивиди
На моя позната майка и почина след ваксиниране дали е случайност или не няма смисъл да го коментираме. Ваксината е възможно да има странични ефекти и аз лично не бих се ваксинирал макар и да не съм анти ваксър
Но и при ваксините си е като при имотите всяка коза за свой крак виси решенията са си твои дано всичко да е наред
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Остави ги НИ.С ваксината ще имаш здравословни проблеми Запомни добре това което ти казвам.Знам го от лекари.Избора си е твой.Особено с тези ваксини рисковете за здравето ти в близко бъдеще се увеличават.
Коментар
-
Щом това казваш ще съм спокойна, че нищо лошо не ме очаква
Ако те слушах за НИ ,досега да съм фалирала
Коментар
-
Ваксинирай си се на воля.Повечето проблеми идват след втората доза.
Ако беше черен лебед предполагам от висенето вече трябваше да са му избелели перата от слънцето
- 1 like
Коментар
-
Ваксинирай си се на воля.Повечето проблеми идват след втората доза.
Ако те слушах за НИ ,досега да съм фалирала
- 2 Харесвания
Коментар
-
Кавръков, не знам от къде се информираш ,че някой е умрял от тази ваксина ? В Швейцария, никой още не се е споминал след подобна ваксинация !!!
За да не излезем от темата да те попитам ,ти след като толкова обикаляш по огледи ,че и беше брокер за известно време не си ли намери апартамент още ?
Коментар
-
Знам го но нарочно го промених та повече да му отива - Като консултант обикаляше по миналото лято сега обикаля само като наблюдател
Коментар
-
Не си разбрал ,котарака ,скитал като консултант хахаха
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар