If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
това твоето не е пътуване особено като се вземе предвид професията, но ти си фиксиран в тухлите... както ти харесва
безнадежен случай си.
ПП никой не ти говори за някакви скъпи полети и мнгозвездни хотели! в момента уиз , райън и няколко други алтернативи в комбинация с ербнб може да видиш и обиколиш много за нормални пари... ама..
спирам по темата, че си губим времето
лека ви вечер
Не е пътуване, да до Австрия какво пътуване е? Никакво, баси перонните трагици!
Аз досега за пътувания писах. Ти какво точно пишеш, не става ясно....
това твоето не е пътуване особено като се вземе предвид професията, но ти си фиксиран в тухлите... както ти харесва
безнадежен случай си.
ПП никой не ти говори за някакви скъпи полети и мнгозвездни хотели! в момента уиз , райън и няколко други алтернативи в комбинация с ербнб може да видиш и обиколиш много за нормални пари... ама..
спирам по темата, че си губим времето
лека ви вечер
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
ти даже не разбираш
не те храня, а казвам, че живота ти ще мине в мизерия, че вечер тук да си смяташ цифрите.
човек ти си географ по образование и професия... ако ти не пътуваш кой, но си РОБ на тухлите - не ми пречиш на мен, но е жалко.
ПП часовника тиктака и ако днес можеш утре може да не можеш, че се обади някоя болежка. И не ми казвай, че пътуваш - това твоето е нищо (една-две обиколки с ерконата из европата преди 10г или един пазар в Турция). Пак казвам грехота е, а накрая някой наследник бързо бързо ще разкеши...
наздраве
Не е пътуване из 5 държави, явно трябва да посетя 50. Ти къде ходи, освен в Милано?
ти даже не разбираш
не те храня, а казвам, че живота ти ще мине в мизерия, че вечер тук да си смяташ цифрите.
човек ти си географ по образование и професия... ако ти не пътуваш кой, но си РОБ на тухлите - не ми пречиш на мен, но е жалко.
ПП часовника тиктака и ако днес можеш утре може да не можеш, че се обади някоя болежка. И не ми казвай, че пътуваш - това твоето е нищо (една-две обиколки с ерконата из европата преди 10г или един пазар в Турция). Пак казвам грехота е, а накрая някой наследник бързо бързо ще разкеши...
наздраве
Аз досега за пътувания писах. Ти какво точно пишеш, не става ясно....
ти даже не разбираш
наздраве
врачуваш ли
може ли да кажеш, как ще мине живота на накавръчко
отказа се от имотиту
опари се в акциите
какво го очаква в бъдеше?
Берти ме храни много, но аз съм претърсил цяла Македония, Гърция и Австрия още до 2014г. В Истанбул бях преди няколко месеца. Това ли разбира под стискане? Ще го поздравя и от немската ми банка скоро...
ти даже не разбираш
Е, сега пък стискане. Има си цели стратегии за НИ. Има цял департамент в Икономическия на тази тема, то си е наука. Не е само лавандула.
Берти ме храни много, но аз съм претърсил цяла Македония, Гърция и Австрия още до 2014г. В Истанбул бях преди няколко месеца. Това ли разбира под стискане? Ще го поздравя и от немската ми банка скоро...
Е, сега пък стискане. Има си цели стратегии за НИ. Има цял департамент в Икономическия на тази тема, то си е наука. Не е само лавандула.
С всеки имот в добавка, си позволявам по-големи месечни харчове и по-бързи спестени средства за все по-кратко време. До 2021г. спестяване на 45000лв. ми отне 5 години, сега за 55000, ми отне 3. Прогнозно за следващите 80000, ще ми отнеме по- малко от 2
Коментар