IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten

ти на него нищо не можеш да му докажеш, покажеш, кажеш и всички производни
    он си знае

Три точки:

1 Инвестиции във високо ликвидни активи
    2.Ремонти и инвестиции в/на имоти
    3.Пътувания

По трите точки ще публикувам ежеседмични или ежемесечни бюлетини.

Коментар

• Моля придържайте се към темата и без лични спорове!!!

Коментар

• [QUOTE=bertram;n4238777]

това твоето не е пътуване особено като се вземе предвид професията /QUOTE]

Професията,ти въобще имаш ли представа с какво се занимавам в момента и кого контролирам??

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

това твоето не е пътуване особено като се вземе предвид професията, но ти си фиксиран в тухлите... както ти харесва
          безнадежен случай си.

ПП никой не ти говори за някакви скъпи полети и мнгозвездни хотели! в момента уиз , райън и няколко други алтернативи в комбинация с ербнб може да видиш и обиколиш много за нормални пари... ама..

спирам по темата, че си губим времето

лека ви вечер
          Не е пътуване, да до Австрия какво пътуване е? Никакво, баси перонните трагици!

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

врачуваш ли
            може ли да кажеш, как ще мине живота на накавръчко
            отказа се от имотиту
            опари се в акциите
            какво го очаква в бъдеше?
            Уникален Бертрам, вече почвам да обикалям, като простинал кон за да му докажа, че хората с имоти могат да бъдат навсякъде из земните кълбета..

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Аз досега за пътувания писах. Ти какво точно пишеш, не става ясно....
              това твоето не е пътуване особено като се вземе предвид професията, но ти си фиксиран в тухлите... както ти харесва
              безнадежен случай си.

ПП никой не ти говори за някакви скъпи полети и мнгозвездни хотели! в момента уиз , райън и няколко други алтернативи в комбинация с ербнб може да видиш и обиколиш много за нормални пари... ама..

спирам по темата, че си губим времето

лека ви вечер
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

ти даже не разбираш
                не те храня, а казвам, че живота ти ще мине в мизерия, че вечер тук да си смяташ цифрите.

човек ти си географ по образование и професия... ако ти не пътуваш кой, но си РОБ на тухлите - не ми пречиш на мен, но е жалко.

ПП часовника тиктака и ако днес можеш утре може да не можеш, че се обади някоя болежка. И не ми казвай, че пътуваш - това твоето е нищо (една-две обиколки с ерконата из европата преди 10г или един пазар в Турция). Пак казвам грехота е, а накрая някой наследник бързо бързо ще разкеши...

наздраве
                Не е пътуване из 5 държави, явно трябва да посетя 50. Ти къде ходи, освен в Милано?

Коментар

ти даже не разбираш
                  не те храня, а казвам, че живота ти ще мине в мизерия, че вечер тук да си смяташ цифрите.

човек ти си географ по образование и професия... ако ти не пътуваш кой, но си РОБ на тухлите - не ми пречиш на мен, но е жалко.

ПП часовника тиктака и ако днес можеш утре може да не можеш, че се обади някоя болежка. И не ми казвай, че пътуваш - това твоето е нищо (една-две обиколки с ерконата из европата преди 10г или един пазар в Турция). Пак казвам грехота е, а накрая някой наследник бързо бързо ще разкеши...

наздраве
                  Аз досега за пътувания писах. Ти какво точно пишеш, не става ясно....

Коментар

ти даже не разбираш

наздраве
                    врачуваш ли
                    може ли да кажеш, как ще мине живота на накавръчко
                    отказа се от имотиту
                    опари се в акциите
                    какво го очаква в бъдеше?
                    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                      Берти ме храни много, но аз съм претърсил цяла Македония, Гърция и Австрия още до 2014г. В Истанбул бях преди няколко месеца. Това ли разбира под стискане? Ще го поздравя и от немската ми банка скоро...
                      ти даже не разбираш

наздраве
                      Last edited by bertram; 10.01.2025, 21:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Е, сега пък стискане. Има си цели стратегии за НИ. Има цял департамент в Икономическия на тази тема, то си е наука. Не е само лавандула.
                        Берти ме храни много, но аз съм претърсил цяла Македония, Гърция и Австрия още до 2014г. В Истанбул бях преди няколко месеца. Това ли разбира под стискане? Ще го поздравя и от немската ми банка скоро...

Коментар

Е, сега пък стискане. Има си цели стратегии за НИ. Има цял департамент в Икономическия на тази тема, то си е наука. Не е само лавандула.
                          С всеки имот в добавка, си позволявам по-големи месечни харчове и по-бързи спестени средства за все по-кратко време. До 2021г. спестяване на 45000лв. ми отне 5 години, сега за 55000, ми отне 3. Прогнозно за следващите 80000, ще ми отнеме по- малко от 2

Коментар

викаш цял живот мизерия и стискане, за да броим всяка вечер тухлите на по една ракия
                            това ли е да си добре?

Коментар

Така, де, ама и надолу капе от него. Не можем да бъдем като Бъфет, затова можем да бъдем поне като бай Лорда.
                              викаш цял живот мизерия и стискане, за да броим всяка вечер тухлите на по една ракия
                              това ли е да си добре?

Коментар

в основата на пирамидата знаеш кои са ... също и кой е строил пирамидите (като изключим конспирациите с извънземните )
                                ...та богатството е нагоре..
                                Така, де, ама и надолу капе от него. Не можем да бъдем като Бъфет, затова можем да бъдем поне като бай Лорда.

Коментар

Working...
                                X