IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Защо да рева?
    Напълно нормално е след, като почне сечта в частния сектор да има такава и при нас.
    Ако кажат, че ще редуцират 20% от персонала, то реално ще бъде 5% защото е пълно с незаети щатни бройки, така че ще съкратят не реални хора, а само на приказки. Евентуално и тези, които са пенсионери, но още работят (при мен няма много такива, но принципно е пълно с такива).
    Аз повече се притеснявам да не редуцират дебелите ДМС-та и парите за работни групи, че тогава няма да съм много щастлив.
    Това ако се случи ще видиш сделка през крив макарон. Държавните чиновници са много активни на пазара (сигурен съм, че го знаеш).
    ​​​
    Точно!

Пазарът абсолютно се движи основно от хората на хранилка. 2025та ще бъде яко нагоре поне до есента. От 2026 сме по пързалката. В номинален не, на в реално измерение със сигурност.

Уволнения няма да има. Играта с незаетите шатове дори няма да се наложи скоро. Обаче въпросът е, че от 2026 като нищо могат да позамразят доходите на бюджетниците. Преди това абсурд.

Защо така смятам - жената е на хранилка. Буквално рогът на изобилието се изсипа последните три години, като тази и миналата е нещо умопомрачително. Това е невъзможно да се поддържа, дори и със заеми. Освен това при нея назначават ТЪЛПИ. Откриват се ежедневно някакви звена. Единствените незаети позиции са тези на чистачките.

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Защо да рева?
      Напълно нормално е след, като почне сечта в частния сектор да има такава и при нас.
      Ако кажат, че ще редуцират 20% от персонала, то реално ще бъде 5% защото е пълно с незаети щатни бройки, така че ще съкратят не реални хора, а само на приказки. Евентуално и тези, които са пенсионери, но още работят (при мен няма много такива, но принципно е пълно с такива).
      Аз повече се притеснявам да не редуцират дебелите ДМС-та и парите за работни групи, че тогава няма да съм много щастлив.
      Това ако се случи ще видиш сделка през крив макарон. Държавните чиновници са много активни на пазара (сигурен съм, че го знаеш).
      ​​​
      Ревеш от цените най- вече. Накрая ще купиш, то е ясно, на каквито и цени да ти предложат. То, в София половин милион за тристаен, вече си е норма, въпроса е кога ще ги преглътнеш...
      Last edited by Bailor; 12.12.2024, 21:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение

МИНИМУМ

п.п. Сега ше дойде трайо да реве...
        Защо да рева?
        ​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

който не чака на туризма ще е по-спокоен
          Мен, примерно ми е адреналин, скокове във вода, близо до Созопол, има прекрасно място. Скачам няколко пъти и си се прибирам в Бургас. Безценно. Купувам си яхта с риболовен сонар и каюта. Развали се време, прибирам се в каютата. Преспивам там, после се прибирам в къщи...
          Давам апарта за нощувка от AIR BNB, преспивам в каютата на яхтата. Давам под наем яхтата, преспивам в апарта...празно няма. Още два бизнеса, същевременно се въртят в морската градина...
          Last edited by Bailor; 12.12.2024, 21:16.

Коментар

Което ме подсеща, че трябва да правим Ъпдейт на определни имоти...
            И то бърже!

Коментар

• Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение

Няма нищо по-лесно от влизането в еврозоната, ето ние например вече влизаме няколко пъти.
              https://www.minfin.bg/bg/media/6736

През януари 2010 г. Борисов каза, че София официално ще подаде молба за присъединяване, поставяйки си за цел въвеждане на еврото през 2013 година. Този график отпадна, когато кризата в Европа междувременно се задълбочи. До това лято обаче министър Симеон Дянков твърдеше, че България остава ангажирана с присъединяването към еврозоната.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

А, дано..на централния плаж на Бургас, принципно е по-спокойно от плажовете на Китен, Приморско и Созопол, но от допълнителен отлив, няма как да се оплача. Мисля, че Лева и Таралежа, също ще останат доволни от това.
                който не чака на туризма ще е по-спокоен
                Last edited by X_Y; 12.12.2024, 20:41.
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

не са
                  освен,че по родното черноморие ще по-спокойно уикендите...догодина
                  А, дано..на централния плаж на Бургас, принципно е по-спокойно от плажовете на Китен, Приморско и Созопол, но от допълнителен отлив, няма как да се оплача. Мисля, че Лева и Таралежа, също ще останат доволни от това.

А и, прехласнатите по Гърция, това ги очаква:

https://www.google.com/amp/s/www.bgo...-1-yanuari/amp
                  Last edited by X_Y; 12.12.2024, 20:41.

Коментар

не са
                    Виж, ся, казах ти няколко пъти, че на Халкидики съм където си поискам. Касандра, Ситония....
                    Това, което си ми постнал за Неа Рода - става, но...

Не се знае докъде ще стигне Егейско море...

Коментар

Да ти напомня и аз,

След днес, нещата ще са коренно различни...,
                      Трудно е на перонеца да свиква с цената на билетите...

не са

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Да ти напомня и аз,

След днес, нещата ще са коренно различни...,
                        Трудно е на перонеца да свиква с цената на билетите...

Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

тъй тъй.
                        Да ти напомня
                        Кога влязохме в ЕС - 2007. Кога паднаха с 50% имотите - 2009.
                        На борсата (и имотите са спекулативен актив в БГ) се купуват очаквания и се продават случили се събития.
                        По голямо положително очакване от влизане в ЕЗ НЯМА. Да не говорим че е също толкова измислено, ака реалността точно обратната - влизането ни е само и единствено ВРЕДА. Ко не верваш питай ИСПАНЦИТЕ (селенка), гърците

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Съвсем случайно таймингът за еврозоната се получава ПЕРФЕКТЕН. Не ни приеха заедно с Хърватска и не ни засегна вдигането на лихвите от ЕЦБ. Като влезнем в еврозоната след 12 месеца, ще уцелим голямото намаление на лихвите. И нарочно да се бяхме опитвали, толкова добре нямаше как да се получи. Този път извадихме голям късмет, направо шестица от тотото. Сега остава да отидем пак на избори и да скипнем увеличението на заплатите на бюджетниците, ЧУДЕСНО би било.
                          Няма нищо по-лесно от влизането в еврозоната, ето ние например вече влизаме няколко пъти.

Коментар

Отдавна съм ги разкарал от порталите. Лаиците тук, които точат лиги за еФтинджос ше чЕкат на перона...
                            тъй тъй.
                            Да ти напомня
                            Кога влязохме в ЕС - 2007. Кога паднаха с 50% имотите - 2009.
                            На борсата (и имотите са спекулативен актив в БГ) се купуват очаквания и се продават случили се събития.
                            По голямо положително очакване от влизане в ЕЗ НЯМА. Да не говорим че е също толкова измислено, ака реалността точно обратната - влизането ни е само и единствено ВРЕДА. Ко не верваш питай ИСПАНЦИТЕ (селенка), гърците
                            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Просто я усещам бонка как се наточва за евро облагите проитичащи от евро данъкоплатеца .

После в типичен бонкин стил на кон с капаци ще почне да плюва по бг емиграцията не осъзнавайки, че всичкото еврофонд и евро банкиране иде от евро данъците. Сложничко ѝ е, но нека се радва.

Имотите нагоре с едно 15%. Купонът тече.
                              Хич не ги разбираш нещата, затуй го караш на усещания. Чети повече, дрънкай по-малко.
                              Last edited by X_Y; 12.12.2024, 19:56.

Коментар

ако визираш земеделската субсидия - мога и без нея.

за софтуера 98% от приходите ни са от частни фирми.

друг въпрос е, че тръгне ли сечта всички ще имаме по-малко пари та за частния бизнес може да е много много трудно.
                                Сега, ще пренастроя една сделка, щото ме молят за отсрочка, ама днешния ден беше важен...

А, познай колко ще е рЪста в цената...?!?

Коментар

Working...
                                X