Първоначално изпратено от Evgo
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Че ние се гаврим с теб от вече 10 (десет) години. Но не виждам да си вадиш поуки. Няма да те бъзикаме, ще се гаврим с теб...Ти обаче нямаш място за притеснения (за себе си). Дано обаче не се окаже, че и други като накавръка са ти се вързали на "очакванията".
Коментар
-
Че ние се гаврим с теб от вече 10 (десет) години. Но не виждам да си вадиш поуки. Няма да те бъзикаме, ще се гаврим с теб...Ти обаче нямаш място за притеснения (за себе си). Дано обаче не се окаже, че и други като накавръка са ти се вързали на "очакванията".
Last edited by Scotty; 12.12.2024, 15:42.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Какви ги плещиш? В деЦката инфлацията е 0%. (освен ако мама вече иска си плащаш поне ток, вода и парно)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеаз очаквам ( 80% вероятност) - 2025-та да е годината в която бичия цикъл при жилищните имоти ще приключи - за съжаление не само при имотите, но да сме здрави ще го избутаме някак си.
наясно съм, че ако не приключи ще има да ме бъзикате, но това са моите очаквания
ето споделям гиТи обаче нямаш място за притеснения (за себе си). Дано обаче не се окаже, че и други като накавръка са ти се вързали на "очакванията".
- 1 like
Коментар
-
аз очаквам ( 80% вероятност) - 2025-та да е годината в която бичия цикъл при жилищните имоти ще приключи - за съжаление не само при имотите, но да сме здрави ще го избутаме някак си.
наясно съм, че ако не приключи ще има да ме бъзикате, но това са моите очаквания
ето споделям гиLast edited by bertram; 12.12.2024, 15:12.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
само няма да се плашиш
това бурно строителство прави така, че никой няма да остане без покрив над главата си в средносрочен хоризонт.
да сега сме бум, но не е зле да се има предвид цикличността на пазарита
пазар, който е вектор - няма.Last edited by два_таралежа; 12.12.2024, 15:07.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Няма лошо, ако има кой да му осигури покрив над главата и храна на масата. Ама нещастниците, дето сами трябва да си купят, туй "скептично" ги оставя под наем ДОЖИВОТ
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Няма лошо, ако има кой да му осигури покрив над главата и храна на масата. Ама нещастниците, дето сами трябва да си купят, туй "скептично" ги оставя под наем ДОЖИВОТ
това бурно строителство прави така, че никой няма да остане без покрив над главата си в средносрочен хоризонт.
да сега сме бум, но не е зле да се има предвид цикличността на пазаритe
пазар, който е вектор - няма.
ПП имотите 'свършваха' и 1994-та, 2008-ма, сега сме 2025-та - бичият цикъл няма да изкара много и ще дойде времето на купувача.
Last edited by bertram; 12.12.2024, 15:04.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Преди повече от година на 14 и преди няколко месеца на 15,2
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
няма лошо човек да е скептично настроен.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Тайничко си лапаш и не черпиш.Кога и на колко го взе ANAU?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Той, "земеделеца" толкова си може...
Сега ще започне да се върти като фурнаджийска лопата...
няма лошо човек да е скептично настроен.
за шенген винаги съм го чакал с нетърпение, защото обичам ляото да ходя в Гърция
кпп-то на таки и сие си беше проблем (и още е) , но ни взеха, което няма как да не ме радва.
за еврозоната също искам да ни вземат, но пак съм скептично настроен, защото ни управляват популисти, които си купуват избиратели с държавни харчове, а това прави дефицита и/или инфлацията проблем.
като ни приемат пак ще се радвам, но не ми пречи да смятам, че мафията ни спира с кофти управление
при едно стегнато управление можехме да сме преди хърватите в зоната, но трябва да се краде..
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение
Ама вие брокерите май не схващате, че именно заради ниските лихви инфлацията ни е по-висока. Това за кого е в плюс? Определено не и за работещите на твърди заплати!
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар