IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo

Не ме засяга, интересно ми е, може да сме живяли в един блок и дори да сме се познавали до 1990 г. Повечето хора тук си казват нещата, кой какво купил/наследил, за колко пари и кога.
    и под един и същ шипков храст сте се крили

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Че ние се гаврим с теб от вече 10 (десет) години. Но не виждам да си вадиш поуки. Няма да те бъзикаме, ще се гаврим с теб... Ти обаче нямаш място за притеснения (за себе си). Дано обаче не се окаже, че и други като накавръка са ти се вързали на "очакванията".
      Как по-конкретно, ластика ли да му опъваме или да го къпем без гащи? А нещо с разкрачената ножица ще се прави ли?

Коментар

Че ние се гаврим с теб от вече 10 (десет) години. Но не виждам да си вадиш поуки. Няма да те бъзикаме, ще се гаврим с теб... Ти обаче нямаш място за притеснения (за себе си). Дано обаче не се окаже, че и други като накавръка са ти се вързали на "очакванията".
        "Който се смее последен, се смее най-добре." Чувал ли си я тази мъдрост, брокераз?
        Last edited by Scotty; 12.12.2024, 15:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

Ти живял ли си някога в кв. Бъкстон? Апартаментът ви от баба и дядо ли е?
          Теб това как по-точно те засяга? Или се засегна за брокерите?

Коментар

Какви ги плещиш? В деЦката инфлацията е 0%. (освен ако мама вече иска си плащаш поне ток, вода и парно)
            Скочи като ужилен, а брокерче? В деТСката не знам как е, но по джоба си усетих инфлацията предходните 2 години.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
              аз очаквам ( 80% вероятност) - 2025-та да е годината в която бичия цикъл при жилищните имоти ще приключи - за съжаление не само при имотите, но да сме здрави ще го избутаме някак си.

наясно съм, че ако не приключи ще има да ме бъзикате, но това са моите очаквания

ето споделям ги

Коментар

• аз очаквам ( 80% вероятност) - 2025-та да е годината в която бичия цикъл при жилищните имоти ще приключи - за съжаление не само при имотите, но да сме здрави ще го избутаме някак си.

наясно съм, че ако не приключи ще има да ме бъзикате, но това са моите очаквания

ето споделям ги
                Last edited by bertram; 12.12.2024, 15:12.
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

само няма да се плашиш
                  това бурно строителство прави така, че никой няма да остане без покрив над главата си в средносрочен хоризонт.

да сега сме бум, но не е зле да се има предвид цикличността на пазарита

пазар, който е вектор - няма.
                  средносрочен хоризонт = +/- 20 години. Е, какво толкова, докато се обърнеш и те отлетели, нали? Откак чекаме МЯУ-то 10 вече заминаха. Какво става с твоя падуан? Отказа ли се да купува жилище?
                  Last edited by два_таралежа; 12.12.2024, 15:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Няма лошо, ако има кой да му осигури покрив над главата и храна на масата. Ама нещастниците, дето сами трябва да си купят, туй "скептично" ги оставя под наем ДОЖИВОТ
                    Има.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Няма лошо, ако има кой да му осигури покрив над главата и храна на масата. Ама нещастниците, дето сами трябва да си купят, туй "скептично" ги оставя под наем ДОЖИВОТ
                      само няма да се плашиш
                      това бурно строителство прави така, че никой няма да остане без покрив над главата си в средносрочен хоризонт.

да сега сме бум, но не е зле да се има предвид цикличността на пазаритe

пазар, който е вектор - няма.

ПП имотите 'свършваха' и 1994-та, 2008-ма, сега сме 2025-та - бичият цикъл няма да изкара много и ще дойде времето на купувача.
                      Last edited by bertram; 12.12.2024, 15:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Преди повече от година на 14 и преди няколко месеца на 15,2
                        Добра печалба ,дано си взел повече бройки.

Коментар

няма лошо човек да е скептично настроен.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Тайничко си лапаш и не черпиш.Кога и на колко го взе ANAU?
                            Преди повече от година на 14 и преди няколко месеца на 15,2

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение

Той, "земеделеца" толкова си може...

Сега ще започне да се върти като фурнаджийска лопата...

няма лошо човек да е скептично настроен.

за шенген винаги съм го чакал с нетърпение, защото обичам ляото да ходя в Гърция
                              кпп-то на таки и сие си беше проблем (и още е) , но ни взеха, което няма как да не ме радва.

за еврозоната също искам да ни вземат, но пак съм скептично настроен, защото ни управляват популисти, които си купуват избиратели с държавни харчове, а това прави дефицита и/или инфлацията проблем.

като ни приемат пак ще се радвам, но не ми пречи да смятам, че мафията ни спира с кофти управление
                              при едно стегнато управление можехме да сме преди хърватите в зоната, но трябва да се краде..

Коментар

• Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение

Ама вие брокерите май не схващате, че именно заради ниските лихви инфлацията ни е по-висока. Това за кого е в плюс? Определено не и за работещите на твърди заплати!
                                Какви ги плещиш? В деЦката инфлацията е 0%. (освен ако мама вече иска си плащаш поне ток, вода и парно)

Коментар

Working...
                                X