Първоначално изпратено от Арменския пoп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Банско е мястото, където се събира социалът на Европа, в търсене на евтина ски-почивка, която в последствие се оказва скъпа и хората си тръгват разочаровани заради крадливите местни и заради опустошената, осрана и опикана природа. Никой нормален човек не е луд да купува там.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Еми прав си, трябва да си купиш в Куршевел.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Банско е мястото, където се събира социалът на Европа, в търсене на евтина ски-почивка, която в последствие се оказва скъпа и хората си тръгват разочаровани заради крадливите местни и заради опустошената, осрана и опикана природа. Никой нормален човек не е луд да купува там.
Коментар
-
Банско е мястото, където се събира социалът на Европа, в търсене на евтина ски-почивка, която в последствие се оказва скъпа и хората си тръгват разочаровани заради крадливите местни и заради опустошената, осрана и опикана природа. Никой нормален човек не е луд да купува там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнение
...и какво се оказва? Банско било гадно. А вече трима в темата се похвалиха с покупки. Отделно аз знам запокупки на поне 10бр в последната година и румънците продължават хайпа.
перфе изгодно е за покупка за лично ползване и евентуално някаква продажба след време.
цените са по-ниски от Хасково и е нормално хора с пари да си харесат имотче за отмора и спорт скиорите.
затова и му казвах на кавръчето да не хейти строителите. да може да са лакоми в началото и да има канарчета да кълват, но когато стигне едно гранично ниво на пренасищане пазара и падне доходността от рентване + такси за подръжка и данъци след някоя и друга година има нормални цени, че и промоции даже.
ако нямаше да си правя къщичка до нивите щях на тези цени определено щях да се замисля за един апартамент до колегата pwise.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
...и какво се оказва? Банско било гадно. А вече трима в темата се похвалиха с покупки. Отделно аз знам запокупки на поне 10бр в последната година и румънците продължават хайпа.
А на перонЯ чоплят семки и се чудят: Да чекам до 2029-та или да не чекам???
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
И аз си взех декември апартаментче. Таксата потдръжка е 25 лв. на месец.
А на перонЯ чоплят семки и се чудят: Да чекам до 2029-та или да не чекам???
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
На микро-фирмичка с двама "служители" освен мен.
Аз съм скромен човек, не сък грандоман като теб. Би било добре да съм управител на водопад - да ми плащат за да казвам на водата къде да пада
Харесва ме че се включи с основния си псевдоним, електронен или червен все ти личи.
Аз купих в Банско, на около 470 евро се връзва квадрата, мирише на бор като излезна на терасата, а не на смог, изгорели гуми, дизели без ДПФ-и и бензинови кошове без катализатори. Обзаведен със всичко необходимо, френски прозорци и т.н. само един хладилник трябва да си взема, че този е малък и два сплит климатика или четири отделни. Замислям се за един окачен таван с изолация да не ми бяга топлото като стане -15. Има и камина ама е голяма хамалогия това с дървата и ще е само за кеф и атмосфера като почне да пада на дебели парцали снега.
Спалнята ми е на изток, и един кабинет ще си оформя вместо една от спалните с гледка към Тодорка и Вихрен, да се препичам на слънце.
За Банско нямаше по-добър момент от последната година да се купи, цените вървяха по 350-500 евро, по-ниско от това няма на къде, проблема е че трудно излизат свестни неща и повечето строителство е много зле, и да не се нанижеш на някоя сграда с висока такса подръжка - а такива бол. Е този които аз взех е купуван от англичани за около 1500 евро квадрата 2009-a което е безумие. Ако не идвам зимата абсолютния минимум на който мога да го дам е 200лв. вечер на 50% от сезона(и това е много, много занижено), но не е купуван с такава идея. Малко ме съмнява попа да е продал на 490 кофтор за ремонт честно казано, по-скоро на 390. То в Банско и няма много стари апартаменти, до стадиона има два стари блока единия саниран и на още 2-3 места.
На джонито(a.k.a червения кретен) и акт-а може да му снимам някой ден като го взема, той сигурно си мисли че като отиде при нотариуса за сделка и доверения адвокат го взема на момента.
Не знам 470 Евро добра цена ли е за Банско, този град не ме е интересувал никога, само съм минавал оттам транзитно няколко пъти. Според мен един имот, в който не се живее поне 183 дни през годината, е напълно излишен и ненужен - пари хвърлени на вятъра. Имам си Априлци, ако искам планина, природа и спокойствие. На ски ходя рядко и за целта си има Австрия - в пъти по качествена услуга, нормални хора и не утайката на цяла Европа, да не говорим че и излиза по-евтино доста често.
Коментар
-
Аз съм скромен човек, не сък грандоман като теб. Би било добре да съм управител на водопад - да ми плащат за да казвам на водата къде да пада
Аз купих в Банско,
На джонито(a.k.a червения кретен) и акт-а може да му снимам някой ден като го взема, той сигурно си мисли че като отиде при нотариуса за сделка и доверения адвокат го взема на момента.
бони ромския славей се крие зад
този скромен ник
и аз си купих 4 бр в банско
но ноември на 350 € /м
а таксата за писане на подобни като
цитираните горе
глупости е малко повече от 50 лв на месец
- 1 like
Коментар
-
Харесва ме че се включи с основния си псевдоним, електронен или червен все ти личи.
Аз купих в Банско, на около 470 евро се връзва квадрата, мирише на бор като излезна на терасата, а не на смог, изгорели гуми, дизели без ДПФ-и и бензинови кошове без катализатори. Обзаведен със всичко необходимо, френски прозорци и т.н. само един хладилник трябва да си взема, че този е малък и два сплит климатика или четири отделни. Замислям се за един окачен таван с изолация да не ми бяга топлото като стане -15. Има и камина ама е голяма хамалогия това с дървата и ще е само за кеф и атмосфера като почне да пада на дебели парцали снега.
Спалнята ми е на изток, и един кабинет ще си оформя вместо една от спалните с гледка към Тодорка и Вихрен, да се препичам на слънце.
За Банско нямаше по-добър момент от последната година да се купи, цените вървяха по 350-500 евро, по-ниско от това няма на къде, проблема е че трудно излизат свестни неща и повечето строителство е много зле, и да не се нанижеш на някоя сграда с висока такса подръжка - а такива бол. Е този които аз взех е купуван от англичани за около 1500 евро квадрата 2009-a което е безумие. Ако не идвам зимата абсолютния минимум на който мога да го дам е 200лв. вечер на 50% от сезона(и това е много, много занижено), но не е купуван с такава идея. Малко ме съмнява попа да е продал на 490 кофтор за ремонт честно казано, по-скоро на 390. То в Банско и няма много стари апартаменти, до стадиона има два стари блока единия саниран и на още 2-3 места.
На джонито(a.k.a червения кретен) и акт-а може да му снимам някой ден като го взема, той сигурно си мисли че като отиде при нотариуса за сделка и доверения адвокат го взема на момента.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
- 2 Харесвания
Коментар
-
ръста си продължава, въпреки жалките вопли на нулеваците-перонни олимпийци
с неплатен преглед и винетка
и писането на глупости за някой пастет повече
- 1 like
Коментар
-
Така си е, само дето най-добрия момент беше миналата и по-миналата година. Освен това предполагам, че ще плаща и такса поддръжка 10-12 евро на м2 за година. Нищо де важното е да се кефи, парите се изкарват.
цена 500 при първоначално платени за този имот 1500 си е промоция.
а таксата подръжка ако има подръжка не е проблем, защото при хубав парк/двор, чисто, охраняемо 1Е на квадрат на месец си струва парите.
минавка е само ако има такса подръжка, а няма подръжка.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
По една случайност може би днес отдадох за 750€. От 23 Април идват хора на моя колежка, тя ме помоли за 3 месеца.
Олиото гони 4 лв вече.
Инфлацията си е намерила причина Ковид кризата и обилния кеш.
Коментар
-
Виж, Ортодокс и Червения кретен може да са един и същ.
Браво за хубавия апартамент, който си купил в Банско. За колко го взе като обща цена?
Според мен си го дръж за теб и ходете, а не го пускай на чужди хора, да ти го съсипват.
Поздрави
Коментар
Коментар