IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Свлачище ли е? Да. Има ли канализация? Не. Незаконно ли е? Да (прочети поправките в ЗУТ от 2015, нали си юристка)...Тогава? Кое е преувеличено?

За такава кака трябва да си осемцифрен (поне). Аз съм все още седемцифрен. Задоволявам се с по-малко. Това е.
    Боклуци нямаше. Канализация имаше. Собственикът ти каза, че му е Ок документацията. Аз отивам на почивка ти пак работа ме караш да върша

Ако си седем цифрен приятелю - какво по дяволите правиш тук? Какъв е този бяс и неудовлетворение?

Йок. Не се връзва.

Колкото до каката … приятелю - погледни пак ама тя не е проблем въобще ако си “седемцифрен”.

Живей си със здраве

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Слуховете за горните неща са силно преувеличени

Не отговаряш на другите ми въпроси

Явно колата, къщата и немската кака са мираж. .. копнеж … разбираемо е и това … но не е реално.
      Свлачище ли е? Да. Има ли канализация? Не. Незаконно ли е? Да (прочети поправките в ЗУТ от 2015, нали си юристка)...Тогава? Кое е преувеличено?

За такава кака трябва да си осемцифрен (поне). Аз съм все още седемцифрен. Задоволявам се с по-малко. Това е.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Да гледа ,,Мъжки времена" - филм на Едуард Захариев. Репликата: " едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш" е култова! И Мариана Димитрова - каката която крадоха се влюби в единствения истински мъж, мъжкар, който я защити от групата на крадците - Григор Вачков, но той остана мъж, верен на честта и потисна любовта си, защото знаеше кое може и трябва да направи!
        Когато чета крайни изказвания си имам едно наум. Прочее, идеални държави няма.

Мъдрият човек комбинира. Тази година мислех да отскоча до Гърция и се разубедих - жеги, пожари, отровни животни - три случая на познати.

Аз съм гъвкав човек. “Оброчище” си беше супер.

Преду това бях в Хавеа. После септември ще видя пак да се измъкна. Сега си бачкам от София и си виждам приятели и роднини.

А филмът няма да го разбере. Той е дете от материалния свят. С перфектен череп
        Last edited by Selena2024; 14.08.2024, 17:47.

Коментар

Викаш там на свлачището в Оброчище, сред боклуци, фекалии и беззаконие, е най-добре, а?
          Слуховете за горните неща са силно преувеличени

Не отговаряш на другите ми въпроси

Явно колата, къщата и немската кака са мираж. .. копнеж … разбираемо е и това … но не е реално.
          Last edited by Selena2024; 14.08.2024, 17:11.

Коментар

Замисли се обаче за следното: да приемем, че имаш достатъчно пари да си позволиш лукс и в БГ, и навсякъде извън БГ. Дай ми една единствена причина да избера БГ. Било то за живеене, било то за бизнес, било то само за 1 седмица почивка ако щеш.

Мога да продължа още много в тоя дух. И накрая се оказва, че БГ е добра дестинация единствено за тези, които печелят парите си по незаконен начин и за тези, които нямат никакви пари (и що-годе успяват да преживеят с полуфабрикати, собствена градинка и пр.). За човек успял малко да надскочи средната класа БГ е чист мазохизъм.
            Какъв лукс бе човек, след като в беге-то хората нямат елементарни права и свободи?!

българия от поне 10 години е класическа комунистическа страна с тоталитарно, репресивно управление - шепа дърти крадливи, корумпирани комунистически партийни номенклатури владеят тотално властта от десетилетия, и който не им се подчинява, и не им играе по свирката, най-често попада в затвора с измислени обвинения, и му съсипват съдбата и целия живот(за справка вижте къде са Иванчева, Петрова и Цецо Мустака);

всички закони и институци в бе-ге-то са по комунистически образец; функцията им е да мачкат, репресират, да унижават и да се гаврят с обикновения човек. Обикновен българин в собствената си страна има права приблизително колкото на бясно куче...

Защо са ти пари, и какво ще правиш с тях на място където нямаш най-важното - свобода?!
            Българската конституция е една лъжа - абсолютно нищо от написаното вътре не е вярно.

Ако не вярваш на горното твърдение ето няколко потресаващи примера как българските комундели, чрез престъпни закони и репресивни институции се гаврят със собствените си хора, като тези са миниатюрна част от трагичната картина в бг-то...

ПЪЛЕН АБСУРД: Мъж си купи скъпа кола от данъчните, доставиха му я без двигател и части. Нападжиите отказват да му върнат парите

-------------

Как мъж не може да докаже, че е влязъл законно в България с автомобила си? Вземат му колата и губи работата си в западна Европа

Ако искаш живота ти да мине като безправен, унижен, и репресиран роб от банда дърти комунисти - българия на Чалгаря, тиквата от Банкя и Пеевски е твоята дестинация....
            Last edited by Frosty; 14.08.2024, 17:04.
            ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Определено я избирам пред немската и испанската. Проблем са други работи
              Викаш там на свлачището в Оброчище, сред боклуци, фекалии и беззаконие, е най-добре, а?

Коментар

А какво точно правиш тук във форума? Ако си открил идеалната държава. Това много много не го разбирам.

В смисъл 10000 поста колко е зле бг с какво точно допринасят за твоето благосъстояние и то в бг имотна тема?

Значи намираш подобна къща, кола и кака и си Ок
                Да гледа ,,Мъжки времена" - филм на Едуард Захариев. Репликата: " едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш" е култова! И Мариана Димитрова - каката която крадоха се влюби в единствения истински мъж, мъжкар, който я защити от групата на крадците - Григор Вачков, но той остана мъж, верен на честта и потисна любовта си, защото знаеше кое може и трябва да направи!
                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение
                  За много хора семейство, роднини, приятели от детство са преди всякакви пари, всякакви почивки и всякакви екзотични места, храни и прочее. Това е причината поради която аз съм в България и съм останал, за другото донякъде сте прав, но има наистина прекрасни места в България, с прекрасна природа, имаме прилични културни събития на европейско ниво, имаме прилични музиканти, прилични оперни певци, прилични театрални актьори, разбира се не може да се мерим със страни като Италия и централно-европейските по отношение на изкуства, но все пак България е най-старата европейска държава устояла на времето, все още не сменила името си, а това не е малко и показва много неща за страната и за хората,и най-вече че не е преходна, а с история и скрита сила.
                  В сравнителен аспект България е много добро място, но това няма абсолютно, ама абсолютно нищо общо с глупостите, които си написал. Музиканти, театрални актьори, природа, не си сменила името... потрес някакъв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                    Човекът гледа някакви набалончени, непродаваеми имоти по обявите и си представя, че и неговите струват толкова....
                    Прави си сметка без кръчмар...

Ето малко картинки от линковете му:

Непродаваема съборетина в Радомир за 120 000 лв

Фрости, жена ми продаде подобна къща в едно малко градче до Силистра, наследствена. Взе 80 хиляди за нея. Добави още и сестра и толкоз и си купиха апарт в Бургас.

Коментар

Тук съм 100% съгласен.
                      Сега разбираш ли защо не смятам България за страна от развития свят?

Тук има и апартамента на каката:

https://www.youtube.com/watch?v=jqJ_NJ64vn4
                      А какво точно правиш тук във форума? Ако си открил идеалната държава. Това много много не го разбирам.

В смисъл 10000 поста колко е зле бг с какво точно допринасят за твоето благосъстояние и то в бг имотна тема?

Значи намираш подобна къща, кола и кака и си Ок

Коментар

Точно така - ОК е. Средна работа. Никаква причина да избереш БГ заради природата.
                        Определено я избирам пред немската и испанската. Проблем са други работи

Коментар

Тук съм 100% съгласен.

ама изрязва Ламбото яко! Ламбото за през деня, баварката синята за през нощта. Супер е каката! Като гледам картините, шмайзера и изключително правилно оформения и череп като антрополог се замислям колко чисти ендорфини отделя когато се кефи, тя е позитивна, непринудена и изпитва удоволствие от всичко с каквото се захване, такъв човек е. Освен зареждащите я оргазми, тогава правилният и профил, изражение и череп са още по-впечатляващи.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                            Р. Искър е най-старата река на Балканския полуостов в геологически аспект. Съществувала е отпреди нагъването и издигането на Ст. Планина преди десетки даже 100 млн години. И се появиха мутрите на прехода които решиха да правят вецове и да съсипват.
                            Диктатура трябва тука, а не демокрация. Тогава и имотите ще паднат. Но ще е един ден нац. герой този диктатор, като Пиночет в Чили. Това е тъжната истина.
                            Тук съм 100% съгласен.

Коментар

• Р. Искър е най-старата река на Балканския полуостов в геологически аспект. Съществувала е отпреди нагъването и издигането на Ст. Планина преди десетки даже 100 млн години. И се появиха мутрите на прехода които решиха да правят вецове и да съсипват.
                              Диктатура трябва тука, а не демокрация. Тогава и имотите ще паднат. Но ще е един ден нац. герой този диктатор, като Пиночет в Чили. Това е тъжната истина.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

може и да не се стигне до там, но трябва да се залесява с правилните видове характерни за нашия климат.
                                за съжаление се гледа как да се 'очисти' гората, за да има материал за плоскости, износ и тн и тн.

+ да се подържат язовири и да се намалят загубите от стара инфраструктура (водопроводи)

+ да се стъпи на ушите на мафията с вецоветв

и вода ще има

да му мислят гърци и турци, че тапата (язовирите) е в наши ръце, което ни дава известно предимство
                                Точно така. Като за начало премахване на стотиците вецове които кой и как настрои не се знае. Само по р. Искър по дефилето от Ч бряг до София има няколко десетки. За чий? Нарушиха оттока и самоподдържането на реката, миграцията на риба и всичко останало. Това е престъпление по типа на съветския пролетарски мафиотски стил който пресуши цело море - Аралско море (езеро) с площта на България беше че и по-голямо...отклонявайки двете големи реки да поливат пустинята. Какво познаване само на природните закони! Потресаващо!
                                Залесяване на стотици хиляди хектари! От национално значение и сигурност приоритет. С АЕЦа се издъниха и ток няма.
                                Last edited by bulgarian lev; 14.08.2024, 15:28.

Коментар

Working...
                                X