If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да ми честитят момците с дисагите...къщата ми на морето вече е заета на 100% от днес до 26ти Август, без да съм обявявал даже в публичното пространство. Даже малко ме е яд, защото имах две посещения планувани аз лично за по ден-два. Но ще спя при съседа Таралежа ако се наложи. Но...по 600 кинта на ден за първите които изпълват всяко легло и после са 6 човека по 100 лв на спалня (300 лв на нощувка) - да смятат кибиците що си взех къща на брега на океана.
да разбирам ли, че мечтаната почивка в собствена къща на морето се отлага и някой друг ще се радва
лев,
ти нали си търесеше 'къще' за тебе? ... айде пак хан... за три бона (или 9000 все тази) ли си?
Да ми честитят момците с дисагите...къщата ми на морето вече е заета на 100% от днес до 26ти Август, без да съм обявявал даже в публичното пространство. Даже малко ме е яд, защото имах две посещения планувани аз лично за по ден-два. Но ще спя при съседа Таралежа ако се наложи. Но...по 600 кинта на ден за първите които изпълват всяко легло и после са 6 човека по 100 лв на спалня (300 лв на нощувка) - да смятат кибиците що си взех къща на брега на океана.
Тези боклуци и след още 50% дискаунт трудно ще се продадат.
Този третия в Хиподрума дажа изисква ремонт. Другите не ги и гледам подробно. Но с оглед ножицата и ластика при купувачите с различни възможности и търсене ще се продадат. Баси, доживяхме цена далеч над 2500€/кв.м да я наричаме дискаунт.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Това къще си е в самото село и е ОК. Неговият кофтор е в незаконна вилна зона, свлачищен район без канализация и улици.
Стара ремонтирана къща със 100 кв РЗП и 1300 кв.м. двор в Оброчище за 80К€. Нормално. Е, аз съм на брега на океана със 3×59 кв м РЗП и двор 280 кв.м за малко повече платени вече преди близо година.
Ама верно има яко попарени я от жегата, я от неосъществени мечти. Пийте по една студена вода да ви мине.
Ти с чакали фантазьори моеш ли да излезеш на глава. Стига си им обяснявал колко ти е дохода, нали чу, хората с доходи не купували щото си имали жилища. Аве, от 9 кладенеца вОда ще ти извадят сал кусур да ти намерят.
Здравко Брадъра: Такова чудо в Приморско не е било
Невиждан от десетилетие наплив от туристи на Северния плаж в морското градче
[ATTACH=CONFIG]n4197664[/ATTACH]
"24.07.2024г. 11:15 ч. Северен плаж Приморско. Подобен наплив от туристи този плаж не помни от десетилетие!“, написа приморския гларус в социалните мрежи.
За сметка на тва, по скъпите варненски плажове няма почти никой - един плаж с обяд излиза 300 кинта, а паркинга е 5 лв час.
Коментар