Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ама на запад нЕма квартири по пестин (или илядо) лв. Знаеш ли защо? Ами защото няма такова брутално бетониране и наводняване на пазара с туули. Мои познати търсят кварира за децата в Холандия - 1300 евро за двустаен необзаведен, отделно не се знае, дали хазяина ще ги одобри, понеже има мн кандидати. Тук кога ще стане това? Никога.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Страдай, страдай
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
И аз държа едно момче, зъболекар в 45 кв.м ателие на 650 лв и не му вдигам наема, защото е перфектен наемател. И сега специализира във ВМА, точно там ми е и жилището, под носа му е.
Цена при покупка (с ремонт и обзавеждане) 3500 евра/кв.
3500 / 7 = 41,6 год
Аве лека полека си признахте и дойдохте на моето, а именно, че инвестицията за отдаване под наем категорично не си струва, дори и в София.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнениеАма то това си е запазена марка на запад. Ама ние щото сме много отворени и все сме “кога ще ги стигнем хАмериканците”, затова и лека полека почваме да заприличаме на тях- бедна обща култура, голяма маса работещи бедни, неможещи да си позволят собствен имот, камо ли такъв в хубав район в голям град. Просто цялото изродяване след соца и лудото гонене на капиталистическия модел ни докарва до точката, в която се намираме в момента. Като свършат земите за продаване на бабите и дядовците ни, както и панелните им апартаменти, които след като се продадат, парите не стигат за цял нов такъв, тогава ще дойде истинския задух на средната класа. И ще расте все повече тази пропаст, за която говориш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение
Ама няма такъв наем, това казвам. Просто сме късметлии с жената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнениеАма то това си е запазена марка на запад. Ама ние щото сме много отворени и все сме “кога ще ги стигнем хАмериканците”, затова и лека полека почваме да заприличаме на тях- бедна обща култура, голяма маса работещи бедни, неможещи да си позволят собствен имот, камо ли такъв в хубав район в голям град. Просто цялото изродяване след соца и лудото гонене на капиталистическия модел ни докарва до точката, в която се намираме в момента. Като свършат земите за продаване на бабите и дядовците ни, както и панелните им апартаменти, които след като се продадат, парите не стигат за цял нов такъв, тогава ще дойде истинския задух на средната класа. И ще расте все повече тази пропаст, за която говориш.
представи си че България е селото , и то от селата без перспектива , защото нямаме състезателния дух да се движим изпреварващо
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
тука си прав. И ние ще ФАЛИРАМЕ преди другите и единствено все още запазилите се традиции от миналото може да ни спасят. За запада такава възможност НЯМА. Целия им свят е изграден на КРАЖБИТЕ последните 500 години от така наречения ренесанс или от началото на кражбите
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
И аз държа едно момче, зъболекар в 45 кв.м ателие на 650 лв и не му вдигам наема, защото е перфектен наемател. И сега специализира във ВМА, точно там ми е и жилището, под носа му е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнениеАма то това си е запазена марка на запад. Ама ние щото сме много отворени и все сме “кога ще ги стигнем хАмериканците”, затова и лека полека почваме да заприличаме на тях- бедна обща култура, голяма маса работещи бедни, неможещи да си позволят собствен имот, камо ли такъв в хубав район в голям град. Просто цялото изродяване след соца и лудото гонене на капиталистическия модел ни докарва до точката, в която се намираме в момента. Като свършат земите за продаване на бабите и дядовците ни, както и панелните им апартаменти, които след като се продадат, парите не стигат за цял нов такъв, тогава ще дойде истинския задух на средната класа. И ще расте все повече тази пропаст, за която говориш.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение
Ама няма такъв наем, това казвам. Просто сме късметлии с жената.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Ходят, но не са с доходи над 5к. Правиш ли разликата?
Та и там има тухла в райони с транспорт и метро и никак не е зле.Last edited by bulgarian lev; 28.07.2024, 14:32.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
В Люлин всеки ден ходят 119 000 човека, включително питащия, който е бил квартирант там.
В Овча купел ходят всеки ден 50 000 човека включително аз, имам имот там. В Обеля ходят ежедневно 25 000 човека, освен глупости, вече извади и големия черпак с лъжите
Коментар
-
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
съвсем теоретично - 1% от населението купува по няколко имота и задава летвата на останалите 99%
интересното е ,че извън тоя % средната класа липсва и следващата спирка е при купувачи които не могат да си позволят тея цени и в рамките на 10 живота
Коментар
-
Аз като им казвам, че наемите са смешни - скачат. Ето това е положението - 500 лв, т.е 16 лв/ден, колкото за 2 кафета на плажа.
Коментар
Коментар