If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз купувам не с цел инвестиция а от зор бъде спокоен , не ми въздействат каламбурите на повишителите. Освен това аз действам с застраховка и застраховка на застраховката .. трудно ще съм назад каквото и както и да се развие ситуацията
действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Двоен аршин или както е удобно. Значи аз мисля говорим за НИ принципно а не само и единствено за жилища. Защо пример с гараж за 60к евро е ок а пример с ресторант не е? Гаража повече жилище ли е от ресторанта? Или защото действителността е не особено приятна гледаме само това което ни отърва на нас. Драмата предстои , помня времето когато човек можеше да си купи българия за 3 цистерни с гориво. Ще видим .. аз за тази половин година ще взема 3- ти имот . Дано повишителите да сте прави, аз обаче силно се съмнявам
В гаража си имаше вода...Перфектен е за живеене :-)
Иначе само 2 неща. Първо абсурдно е да се доверяваш на някой във форум за каквото и да било. Всички решения трябва да си взимаш сам ! На база твои изводи и , констатации и очаквания. Освен това ''повишителите'' обикновено съобщават фактите на ставащото в момента и защо така се случва, а прогнозите са редки и може да са грешни.
И второто - ще купуваш имот ама чакаш цените да падат ?!?! И ти като Митето :-))))....Подобно самоубийствено поведение не го разбирам....:-)
Двоен аршин или както е удобно. Значи аз мисля говорим за НИ принципно а не само и единствено за жилища. Защо пример с гараж за 60к евро е ок а пример с ресторант не е? Гаража повече жилище ли е от ресторанта? Или защото действителността е не особено приятна гледаме само това което ни отърва на нас. Драмата предстои , помня времето когато човек можеше да си купи българия за 3 цистерни с гориво. Ще видим .. аз за тази половин година ще взема 3- ти имот . Дано повишителите да сте прави, аз обаче силно се съмнявам
действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Аз съм се включил в един от тези дет в момента ги правят там. Щото в стрелбище, вече няма и къде да се строи, не останаха къщи. Ако реша да махам някой ден мога да те имам предвид
Нямат нужда от пари...И в Стрелбище има няколко подобни сгради.... Вече са почти готови и не продават....
Аз съм се включил в един от тези дет в момента ги правят там. Щото в стрелбище, вече няма и къде да се строи, не останаха къщи. Ако реша да махам някой ден мога да те имам предвид
Има, дето скоро ги завършиха, до метростанцията, хубава локация е според мен. Некви тобо груп, но когато ходих да питам като строяха казаха, че не продават, и на още едно място питах пак до метростанцията само че откъм дървеница и там ми казаха че не продават. Сега вече може и да продават, но не са в строеж. В последно време все ми казват, че не продават и в изток питах за един приятел и там така ми казаха. Т.е. строителите, не продават с дикаунт за строежа, чакат си акт 16 и не търсят бързи кинти. Знаят си цената.
Нямат нужда от пари...И в Стрелбище има няколко подобни сгради.... Вече са почти готови и не продават....
Аз съм определил цена от 1500 макс. За имот без забележки и без измислени общи части. Всичко над това за мен е недобра сделка. Лична оценка относно реалната стойност на един имот в град като София.
Този, който го е купил, да си троши главата.
С този подход винаги ще си останеш с имотите които имаш сега, и 90% да паднат пак ще изчислиш някаква цифра, която няма да е актуална за момента или имат някакви недостатъци и няма да купиш. Така ми се струва като гледам отстрани.
Намирам аналогия с избирането на партньор в живота, има жени и мъже, които винаги намират недостатъци в другите и в края на краищата си кукуват сами.
В Мусагеница не съм виждал ново, иначе го харесвах преди.... Има ли нещо което да се строи ?
А в Дървеница живях 5 години под наем.... / след студентските години преди да купя/ та района ми е на сърцето
Има, дето скоро ги завършиха, до метростанцията, хубава локация е според мен. Некви тобо груп, но когато ходих да питам като строяха казаха, че не продават, и на още едно място питах пак до метростанцията само че откъм дървеница и там ми казаха че не продават. Сега вече може и да продават, но не са в строеж. В последно време все ми казват, че не продават и в изток питах за един приятел и там така ми казаха. Т.е. строителите, не продават с дсикаунт за строежа вече, чакат си акт 16 и не търсят бързи кинти. Знаят си цената.
Аз съм определил цена от 1500 макс. За имот без забележки и без измислени общи части. Всичко над това за мен е недобра сделка. Лична оценка относно реалната стойност на един имот в град като София.
Този, който го е купил, да си троши главата.
Хубаво е да имаш позиция и те уважавам за това, но в районите които гледаш съм сигурен че никога няма да купиш щото такава цена няма да има освен ако не махнат 1 нула от парите в даден момент....
еджони, кривите стени какво токова ти пречат и аз имам, ма не ме бърка особено?
Ахах песимисте, начи до голяма степен сме с подобен профил. Аз гледам Диана бад частта между ГМ Димитров и Драган Цанков , Дървеница откъм Мусагеница, Мусагеница и Стрелбище.
В Мусагеница не съм виждал ново, иначе го харесвах преди.... Има ли нещо което да се строи ?
А в Дървеница живях 5 години под наем.... / след студентските години преди да купя/ та района ми е на сърцето
Ми няма перфектни имоти. Това не си ли го разбрал вече ? Все трябва да се направи компромис с нещо.
А ако стане чудо и се появи наистина имот без забележка ще е с безумна цена....
По твоето смятане вече и в Ливадите няма за 2000. Разбираш ли колко добра сделка е било тва въпреки кривите стени ?
Когато ми искат някакви извънземни суми, държа да получа нещо качествено. Не и стая с форма на трапец, проектирана от малоумен архитект и построена от бай Мангал с бракувани материали. В тази държава няма нито един качествен продукт, нито една качествена услуга. Всичко е лъжа и измама. Няма как да си дадеш парите на такива, безумие е.
Е като нема как си седиш без, или си строиш ти... такова е предлагането.
Кривите стени какво токова ти пречат и аз имам, ма не ме бърка особено?
Когато ми искат някакви извънземни суми, държа да получа нещо качествено. Не и стая с форма на трапец, проектирана от малоумен архитект и построена от бай Мангал с бракувани материали. В тази държава няма нито един качествен продукт, нито една качествена услуга. Всичко е лъжа и измама. Няма как да си дадеш парите на такива, безумие е.
Защото беше некадърно построена нова сграда с криви стени и малки спални. Да не говорим, че като извадя общите части цената ставаше пак над 2000. И без паркомясто. С една дума - боклук.
Ми няма перфектни имоти. Това не си ли го разбрал вече ? Все трябва да се направи компромис с нещо.
А ако стане чудо и се появи наистина имот без забележка ще е с безумна цена....
По твоето смятане вече и в Ливадите няма за 2000. Разбираш ли колко добра сделка е било тва въпреки кривите стени ?
еджони, кривите стени какво токова ти пречат и аз имам, ма не ме бърка особено?
Ахах песимисте, начи до голяма степен сме с подобен профил. Аз гледам Диана бад частта между ГМ Димитров и Драган Цанков , Дървеница откъм Мусагеница, Мусагеница и Стрелбище.
Коментар