Първоначално изпратено от nradev1111
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Числата или цифрите? Аз нямам претенции. Не гоня никого за басове и консултации. Слушам интересни разговори. Те така.
Ратко си кътка маломерките и други активи. И доколкото го следя си се развива човека. Не ви знам какво точно делите. От мене лека.Last edited by nradev1111; 01.07.2024, 05:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнениеЦелта на тези задачки-закачки не е да замествате във формули, а да разберете смисъла. Примерно първото нещо, което ви говори условието на тази конкретна задача, още преди да изчислявате резултата, е че справедливата цена на тази облигация е по-ниска от номинала. Защо е така - остава за домашно.
Колкото до това дали се използва в практиката - няма как да си сериозен инвеститор в ценни книжа (включително и държавни) без тази база.Last edited by nradev1111; 01.07.2024, 00:32.
Коментар
-
Числата или цифрите? Аз нямам претенции. Не гоня никого за басове и консултации. Слушам интересни разговори. Те така.
Ратко си кътка маломерките и други активи. И доколкото го следя си се развива човека. Не ви знам какво точно делите. От мене лека.Last edited by nradev1111; 01.07.2024, 00:30.
- 1 like
Коментар
-
Целта на тези задачки-закачки не е да замествате във формули, а да разберете смисъла. Примерно първото нещо, което ви говори условието на тази конкретна задача, още преди да изчислявате резултата, е че справедливата цена на тази облигация е по-ниска от номинала. Защо е така - остава за домашно.
Колкото до това дали се използва в практиката - няма как да си сериозен инвеститор в ценни книжа (включително и държавни) без тази база.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
И ти ли стана рабирач по финанси.Мале ,малеТука всички са мелелонери и ме бият нищо че не познават числата
Ратко си кътка маломерките и други активи. И доколкото го следя си се развива човека. Не ви знам какво точно делите. От мене лека.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten
чета малко избирателно, но тук започнах да се попикавам от смях
радев, да си купиш новия учебник и да не се излагаш с примери от 97-маLast edited by X_Y; 01.07.2024, 09:39.
Коментар
-
Бравос. Продължавай в същия дух. То теорията е хубаво нещо ама май Ратко те бил в практиката. Мдам, натам иде работатаТука всички са мелелонери и ме бият на практика нищо че не познават числата
Last edited by nradev1111; 01.07.2024, 05:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Може и под номинал .Ако я купиш под 972 лв значи си на далалвераАко е по номинал значи си се набутал.
Е по- проста формула нема на къде.Тебе сложна ли ти идва?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten
дръж се мъжки, бе, колега
и приеми, че твоята затихваша функция ще се изпълнява от аи
който всеки с достъп до интернет ще може да ползва
без да се обзалааг за долнопробен алкохол
Last edited by X_Y; 01.07.2024, 09:37.
Коментар
-
По номинал ли я закупуваш? Каква ти е изходната цена? Имаше една много по-проста формула за изчисляване на доходност до падежа. Записките обаче не са ми тук. И ти говоря за неща учени преди много време, защото работя друго.Ако е по номинал значи си се набутал.
Е по- проста формула нема на къде.Тебе сложна ли ти идва?Last edited by nradev1111; 30.06.2024, 23:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor
Проучил е всички оферти на банките, Преди 2-3 години се кълнеше, че ГПР-то не било вярно изчислено. Сега обърна плочата, било вярно, ама кредита ми бил в малък размер- 30000лв. Е, той колко очаква да бъде потребителски кредит? Ето , щом той е голям инвеститор, да видим ТОЙ какъв потребителски може да изтегли и на какъв %? Аз казвам, че на мен винаги ще ми отпуснат на по-добри условия от неговите. Хайде да се пробваме счети, навит ли си???
Коментар
-
Никито къде се запиля?
Коментар
Коментар