Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
айде да не е толкова сложно. Парцела е 30-50€, един фундамент и 100квадрата барака от турците за 300€ квадрата. После двора САМ - огради, озеленяване и много мерак. Ще каниш приятелите да ти помагат - дали ще има 1 навит. За пиене 50, за помощ ЙОК. Теглиш им МНОГО майни на всичките и си пиеш с кметаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Не е сложно направата на къщичка от средно технически грамотен човек, който ръцете му излизат от правилното място. Но....
Хората са мързеливи, някои не искат къща, защото иска много труд и пари за поддръжка.
Цената на самият парцел не е за подценяване. По села и паланки е евтино, но купи едно читаво УПИ в рамките на околовръстното на СФ?!
200-300Е м2 минимум за парцела. После, ток, вода, присъединяване, проекти, визи... Ще побелееш преди да си копнал първата копка с правата лопата. Ако къщата е над 100м2 забрави. Трябва фирма регистрирана в строителната камера.
За сам човек си е трудно и ако нямаш авери да помагат ще минеш на платени общаци, които ще ти скъсат нервите и джоба.
Времето в което ще се пребиеш от работа няма да работиш основната си работа и ще търпиш загуба.
Накрая ще си с барачка, без нерви и пари и може би нещо с много грешки и косури.
Горното го казвам от опит. Строил съм достатъчно.
Та не всичко, което лети се яде и твоито са приказки за маса:-)))Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеКойто иска евтин имот по 299 евро/квадрата - купува си парцел, обува гумените ботуши, нарамва правата лопата и почва...
Сглобяема едноетажна къща тип сухо строителство при съвременните материали и технологии не е нещо сложно да се построи, дори от хора с две леви ръце...
Хората са мързеливи, някои не искат къща, защото иска много труд и пари за поддръжка.
Цената на самият парцел не е за подценяване. По села и паланки е евтино, но купи едно читаво УПИ в рамките на околовръстното на СФ?!
200-300Е м2 минимум за парцела. После, ток, вода, присъединяване, проекти, визи... Ще побелееш преди да си копнал първата копка с правата лопата. Ако къщата е над 100м2 забрави. Трябва фирма регистрирана в строителната камера.
За сам човек си е трудно и ако нямаш авери да помагат ще минеш на платени общаци, които ще ти скъсат нервите и джоба.
Времето в което ще се пребиеш от работа няма да работиш основната си работа и ще търпиш загуба.
Накрая ще си с барачка, без нерви и пари и може би нещо с много грешки и косури.
Горното го казвам от опит. Строил съм достатъчно.
Та не всичко, което лети се яде и твоито са приказки за маса:-)))
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Както казах преди, в комунистическото бг предстои имотите да станат луксозна стока достъпна само за измамници, крадци на евро-фондове и за подлоги в политиката. Останалото население просто няма да имат достъп до имоти.
Който иска евтин имот по 299 евро/квадрата - купува си парцел, обува гумените ботуши, нарамва правата лопата и почва...
Сглобяема едноетажна къща тип сухо строителство при съвременните материали и технологии не е нещо сложно да се построи, дори от хора с две леви ръце...
Last edited by X_Y; 15.08.2024, 12:02.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнениебях 20 ина дни отпуска и не бях преглеждал новите имоти от запазеното ми търсене. Сега имам 110 нови предложения и ги разглеждам с интерес. Не е истина, какви душегубки се продават за 200-300К. Просто някои брокерези са директно за бесилото:-))) Много са си повярвали!
Смея се след почти всяка обява.
Който иска евтин имот по 299 евро/квадрата - купува си парцел, обува гумените ботуши, нарамва правата лопата и почва...
Сглобяема едноетажна къща тип сухо строителство при съвременните материали и технологии не е нещо сложно да се построи, дори от хора с две леви ръце...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ма мен ми се ще бре пич, отдавна не съм сядал както едно време. Но се разкостих от движение насам натам. И бачкане има, и по морето тичам, и къде ли не.
Споко, ще отхапем шишето и ще наваксаме.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Само обещаваш
Споко, ще отхапем шишето и ще наваксаме.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Много ще да е изгладял тоя брокер щом се захваща с тая оферта.Требе да се намали наполовина за да се продаде.
Дори и на 1/4 това е непродаваемо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
В сграда от 1937 на ет.6 ако е без асансьор доста повече % трябва да е отстъпката.
П.П. бях 20 ина дни отпуска и не бях преглеждал новите имоти от запазеното ми търсене. Сега имам 110 нови предложения и ги разглеждам с интерес. Не е истина, какви душегубки се продават за 200-300К. Просто някои брокерези са директно за бесилото:-))) Много са си повярвали!
Коментар
-
Много ще да е изгладял тоя брокер щом се захваща с тая оферта.Требе да се намали наполовина за да се продаде.
П.П. бях 20 ина дни отпуска и не бях преглеждал новите имоти от запазеното ми търсене. Сега имам 110 нови предложения и ги разглеждам с интерес. Не е истина, какви душегубки се продават за 200-300К. Просто някои брокерези са директно за бесилото:-))) Много са си повярвали!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнениеИма и оптимисти! ;-)
Продава 2-СТАЕН в град София, Оборище - 53 кв.м / 369900 EUR :: imot.bg ОбяваLast edited by nradev1111; 15.08.2024, 12:00.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Да минат жегите и ще остана ден два в София. Ще ти звънна и ще се почерпим.
Коментар
-
Koга ще пием скоч?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар