Първоначално изпратено от rverb
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Имотите в БГ , поскъпват и ще поскъпват още доста. Ако не сте го разбрали това още, толкова по-зле за вас, на мен лично не ми пука изобщо.
Ако някога започнат да поевтиняват драстично нас вече няма да ни има и не виждам защо да коментираме подобни хипотези. За сега са само нагоре, е има някоя и друга година спад ,но след това наваксват драматично. Мдам, има вечно поскъпващи активи и се виждат прекрасно
- 1 like
Коментар
-
Явно никога не си живял по времето на комунизма и не знаеш изобщо какво пишеш !
В целият свят имотите са много луксозна стока и няма никакво значение дали ни харесва това на на нас или не, те са това.
Луксозна стока са чантите LV, Не правят нищо повече от една обикновена чанта, но струват в порядъци повече. Жилищата са необходимост. В цял свят когато съотношението продажна цена / годишен наем е над 20, не се нарича МНОГО ЛУКСОЗНА СТОКА а е флаг че икономиката и политическата система имат проблеми.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Къде се вижда по-точно??
От 2008 са поскъпнали с "огромните" 30-40% а РЕАЛНАТА инфлация оттогава е над 300% сигурно.100% е само Шарлатанската !
Реално даже са поевтиняли.Имотите в БГсе вдигат заради инфлацията,а не защото са много хубави или пък търсени,но дефакто не колкото реалната такава.
И не те интересуват цените,пък подскачаш 10 метра .Според мен много те интересуватLast edited by bota156; 15.08.2024, 18:03.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнениеИмотите в БГ , поскъпват и ще поскъпват още доста. Ако не сте го разбрали това още, толкова по-зле за вас, на мен лично не ми пука изобщо.
Ако някога започнат да поевтиняват драстично нас вече няма да ни има и не виждам защо да коментираме подобни хипотези. За сега са само нагоре, е има някоя и друга година спад ,но след това наваксват драматично. Мдам, има вечно поскъпващи активи и се виждат прекрасно
От 2008 са поскъпнали с "огромните" 30-40% а РЕАЛНАТА инфлация оттогава е над 300% сигурно.100% е само Шарлатанската !
Реално даже са поевтиняли.Имотите в БГсе вдигат заради инфлацията,а не защото са много хубави или пък търсени,но дефакто не колкото реалната такава.
И не те интересуват цените,пък подскачаш 10 метра .Според мен много те интересуватLast edited by danetha; 15.08.2024, 17:52.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
За съжаление продавачите в момента съвсем са скъсали с реалността- в Люлин имаш панеляци и епк- та по 3000 евра квадрата
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
За съжаление продавачите в момента съвсем са скъсали с реалността- в Люлин имаш панеляци и епк- та по 3000 евра квадрата
Не е луд този, който яде баницата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Няма вечно поскъпващи активи ! Еле пък по банановите държави и то такива с висок % ромско население.
И Китай и те си мислеха така навремето,а 4-5г падат вече в бездната без признаци на съживяване
А къде е тяхната инфраструктура и имоти,къде са нашите....
Спадът на цените на жилищата в Китай се задълбочава до ново 9-месечно дъно
https://www.investor.bg/a/534-novini...-mesechno-dano
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Хубав е, но и там е надценено. За Мотописта 1200. За Докторски 2000 (от мен да мине и само заради инфлацията, иначе досега бях 1500). В тази сиромашия и дивотия кофтор повече не струва.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение...а мнението ми е ,че имотите като цяло ще стават още по скъпи, парцелите пък ще поскъпват още повече.
И Китай и те си мислеха така навремето,а 4-5г падат вече в бездната без признаци на съживяване
А къде е тяхната инфраструктура и имоти,къде са нашите.Все едно сме от различни планети.
Спадът на цените на жилищата в Китай се задълбочава до ново 9-месечно дъно
https://www.investor.bg/a/534-novini...-mesechno-dano
Last edited by danetha; 15.08.2024, 17:14.
Коментар
-
Явно никога не си живял по времето на комунизма и не знаеш изобщо какво пишеш !
В целият свят имотите са много луксозна стока и няма никакво значение дали ни харесва това на на нас или не, те са това.
Отделно на написаното от мен по-горе в БГ, все още има много евтини имоти ,но те не се намираат в големите градове още по-малко пък на " жълтите павета " в София. Парцелите пък са много ама много скъпи за да си строиш бунгало на тях както си решил.
Няма никакъв смисъл да ме хейтиш защото ти пиша истината и не мога да влияя на цените ,а мнението ми е ,че имотите като цяло ще стават още по скъпи, парцелите пък ще поскъпват още повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Както казах преди, в комунистическото бг предстои имотите да станат луксозна стока достъпна само за измамници, крадци на евро-фондове и за подлоги в политиката. Останалото население просто няма да имат достъп до имоти.
Който иска евтин имот по 299 евро/квадрата - купува си парцел, обува гумените ботуши, нарамва правата лопата и почва...
Сглобяема едноетажна къща тип сухо строителство при съвременните материали и технологии не е нещо сложно да се построи, дори от хора с две леви ръце...
Отделно на написаното от мен по-горе в БГ, все още има много евтини имоти ,но те не се намираат в големите градове още по-малко пък на " жълтите павета " в София. Парцелите пък са много ама много скъпи за да си строиш бунгало на тях както си решил.
Няма никакъв смисъл да ме хейтиш защото ти пиша истината и не мога да влияя на цените ,а мнението ми е ,че имотите като цяло ще стават още по скъпи, парцелите пък ще поскъпват още повече.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Айде това е надценено, ма като гледам 2400€ на квадрат е в Мотописта. Също хубав квартал за живеене.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Както казах преди, в комунистическото бг предстои имотите да станат луксозна стока достъпна само за измамници, крадци на евро-фондове и за подлоги в политиката. Останалото население просто няма да имат достъп до имоти.
Който иска евтин имот по 299 евро/квадрата - купува си парцел, обува гумените ботуши, нарамва правата лопата и почва...
Сглобяема едноетажна къща тип сухо строителство при съвременните материали и технологии не е нещо сложно да се построи, дори от хора с две леви ръце...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Дори наполовина, 3500 на метър за тоя долнопробен кофтор?
Дори и на 1/4 това е непродаваемо.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар