Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
няма ни една стока дето да е поскъпнала с 300%. Дори и подстрижката е с по-малко. Според НСИ е 69% от 2008, бих се съгласил че е 100%
Някой знае ли колко е инфлацията за последните 12 месеца ? Като говоря с приятели в България всеки се оплаква от високи цени и говорят за инфлация 10-15%, което не е нормално при условие че в Западна е Европа е под 5%
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Пилците ги бройте на есен.
Надуват балони ,ще им се пукнат бузите вече .Още няколко месеца макс до изборите
5100-5700 рейндж засега в СП
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Днес май пак захлебихме, а? При мен нови 2%.
Остави ги тези заблудени души да си се радват на надценените кофтори.
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
2,22% при мен в еуро
Според мен е добре да си затворите позициите на текущо 5540 СП....... После пак ..... От по ниско ниво .....
Но вие си знаете ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение2,22% при мен в еуро
Надуват балони ,ще им се пукнат бузите вече .Още няколко месеца макс до изборите
5100-5700 рейндж засега в СП
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Днес май пак захлебихме, а? При мен нови 2%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Значи 84% от населененито тъне в лукс.Толкоз от него има собствен имот.
ПП.Научи ли какво е ДДС и има ли то почва унас?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Числото е 10 за нормално съотношение не 20. 20 е БЕЗУМИЕ. В България е 40-50 !?!?!?!? И на запад е такова безумие което изсмуква парите за развитие и всичко в киреча
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Явно никога не си живял по времето на комунизма и не знаеш изобщо какво пишеш !
В целият свят имотите са много луксозна стока и няма никакво значение дали ни харесва това на на нас или не, те са това.
Отделно на написаното от мен по-горе в БГ, все още има много евтини имоти ,но те не се намираат в големите градове още по-малко пък на " жълтите павета " в София. Парцелите пък са много ама много скъпи за да си строиш бунгало на тях както си решил.
Няма никакъв смисъл да ме хейтиш защото ти пиша истината и не мога да влияя на цените ,а мнението ми е ,че имотите като цяло ще стават още по скъпи, парцелите пък ще поскъпват още повече.Толкоз от него има собствен имот.
ПП.Научи ли какво е ДДС и има ли то почва унас?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение
Явно Ви натиснаха някакъв мазол свързан с комунизма.
Луксозна стока са чантите LV, Не правят нищо повече от една обикновена чанта, но струват в порядъци повече. Жилищата са необходимост. В цял свят когато съотношението продажна цена / годишен наем е над 20, не се нарича МНОГО ЛУКСОЗНА СТОКА а е флаг че икономиката и политическата система имат проблеми.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Имотите в БГ , поскъпват и ще поскъпват още доста. Ако не сте го разбрали това още, толкова по-зле за вас, на мен лично не ми пука изобщо.
Ако някога започнат да поевтиняват драстично нас вече няма да ни има и не виждам защо да коментираме подобни хипотези. За сега са само нагоре, е има някоя и друга година спад ,но след това наваксват драматично. Мдам, има вечно поскъпващи активи и се виждат прекрасно
- 1 like
Коментар
-
Явно никога не си живял по времето на комунизма и не знаеш изобщо какво пишеш !
В целият свят имотите са много луксозна стока и няма никакво значение дали ни харесва това на на нас или не, те са това.
Луксозна стока са чантите LV, Не правят нищо повече от една обикновена чанта, но струват в порядъци повече. Жилищата са необходимост. В цял свят когато съотношението продажна цена / годишен наем е над 20, не се нарича МНОГО ЛУКСОЗНА СТОКА а е флаг че икономиката и политическата система имат проблеми.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Къде се вижда по-точно??
От 2008 са поскъпнали с "огромните" 30-40% а РЕАЛНАТА инфлация оттогава е над 300% сигурно.100% е само Шарлатанската !
Реално даже са поевтиняли.Имотите в БГсе вдигат заради инфлацията,а не защото са много хубави или пък търсени,но дефакто не колкото реалната такава.
И не те интересуват цените,пък подскачаш 10 метра .Според мен много те интересуватLast edited by bota156; 15.08.2024, 18:03.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнениеИмотите в БГ , поскъпват и ще поскъпват още доста. Ако не сте го разбрали това още, толкова по-зле за вас, на мен лично не ми пука изобщо.
Ако някога започнат да поевтиняват драстично нас вече няма да ни има и не виждам защо да коментираме подобни хипотези. За сега са само нагоре, е има някоя и друга година спад ,но след това наваксват драматично. Мдам, има вечно поскъпващи активи и се виждат прекрасно
От 2008 са поскъпнали с "огромните" 30-40% а РЕАЛНАТА инфлация оттогава е над 300% сигурно.100% е само Шарлатанската !
Реално даже са поевтиняли.Имотите в БГсе вдигат заради инфлацията,а не защото са много хубави или пък търсени,но дефакто не колкото реалната такава.
И не те интересуват цените,пък подскачаш 10 метра .Според мен много те интересуватLast edited by danetha; 15.08.2024, 17:52.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар