Първоначално изпратено от Yandox
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Перловската... обяснява състоянията ти на умопомрачение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Не е драма....имам си рекичка в двора , там ще шляпам :-)
Коментар
-
Ако можеше 2 плюса щях да сложа...Ама то какво да одобрява човек...фрустриране и цени ли ?!?!
Айде от кухнята малко инфо - съседа ми е строителен инвеститор с проекти в чужбина. Искаше да почва да строи и у нас , има парцели вече, но каза докато жеуезото не падне под 1.20 няма да почвам....замразил е всичко докато не паднат цените на строителните материали.... вика моето не се губи....
ПП Ратко, парцелите му не са на места дето ще ти харесат за покупка, както и на мен не ми харесват....
Коментар
-
Дай линк Ботич... Както се развиват нещата с ваксините от догодина няма да мога да излизам от България така че морето ни става опция :-), а това ми е по-евтино от гаража :-)
https://www.facebook.com/groups/1917...ser/1610186836
Ще ти идвам на гости - то само така може да се събираме нефаксинираниНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Както се развиват финансите ти - и от Радомир няма да излизаш...
Коментар
-
Дай линк Ботич... Както се развиват нещата с ваксините от догодина няма да мога да излизам от България така че морето ни става опция :-), а това ми е по-евтино от гаража :-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеПродава се директно от собственика тристаен апартамент тип мезонет 115кв.м в центъра на град Царево и на 500 метра от централния плаж, на две нива състоящ се от първо ниво: коридор, баня и тоалетна, непреходна спалня, тераса и хол с кухненски бокс. второ ниво: еднопространствено помещение (спалня) и баня с тоалетна. Кооперацията е ново строитество с Акт 16 (разрешение за ползване)
цена 40 000 Евро
Коментар
-
Ясно. Даже и за там нямаш пари
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
ти няма защо да чакаш
хихихихи
написах че ще поевтинеят
а не че ще ги раздават без пари
на брокери защото били
много активни по форумите
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеПродава се директно от собственика тристаен апартамент тип мезонет 115кв.м в центъра на град Царево и на 500 метра от централния плаж, на две нива състоящ се от първо ниво: коридор, баня и тоалетна, непреходна спалня, тераса и хол с кухненски бокс. второ ниво: еднопространствено помещение (спалня) и баня с тоалетна. Кооперацията е ново строитество с Акт 16 (разрешение за ползване)
цена 40 000 Евро
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Най-после написа кога да очакваме по-ниски цени
Началото на 2022 г !!! Чакам
хихихихи
написах че ще поевтинеят
а не че ще ги раздават без пари
на брокери защото били
много активни по форумите
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ми не мерси, Ихтиман не ме интересува :-)
Коментар
-
Продава се директно от собственика тристаен апартамент тип мезонет 115кв.м в центъра на град Царево и на 500 метра от централния плаж, на две нива състоящ се от първо ниво: коридор, баня и тоалетна, непреходна спалня, тераса и хол с кухненски бокс. второ ниво: еднопространствено помещение (спалня) и баня с тоалетна. Кооперацията е ново строитество с Акт 16 (разрешение за ползване)
цена 40 000 Евро
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
обади се и разпитай на какъв хал е строежа. нали си търсач
Коментар
Коментар