If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако не можете да стигнете до апартамента си В Бургас или Варна, каква е стойността на този апартамент ?
Ми ще стигнеш, ще пътуваш със самолет, влак или с автомобил през нощта например че е по-хладно и слънце не дразни, трафика намалява и печелиш време от деня. Стига да искаш ще стигнеш.
Стига с тоя влак бе, излагате се. Знаеш ли че в сезона с тая Тракия ако тръгнеш за Бургас може да си оплюеш брадата. Да кибичиш в ежедневните почти тапи от инциденти по двулентова магистрала, след което да те отклонят и да съжалиш че шофираш изобщо. Да се измориш до крайност от висене и рискови маневри. Недейте простя с предпочитанието за влак, както и за метрото в София, щото и такива коментари съм чел . Вас са ви правили на задната седалка на коли все едно та наужким не слизате от тях - ни у София, ни извън Сф.
ПП: Това не към теб персонално, а към снобските коментари характерни за незрели хора.
Ако не можете да стигнете до апартамента си В Бургас или Варна, каква е стойността на този апартамент ? Защо в България няма магистрали ?
Чета Ви мненията и това което виждам е самодоволство и неадекватност. На няколко пъти вече поствате линкове предизвикващи недоумение, говорите за "ние инвеститорите", бяхте споменали нещо и за това, че аз или някой друг не мога да Ви обяснява защото Вие сте голямата работа инвеститор. Вижте действителността, Вие сте един беден човек , който пътува с влак и живее под земята за да си намали месечната сметка за ток от 150 на 100 лева. Така наречения етаж от къща, с изключение на стаята с радиатора, изглежда като свърталище на клошари. Ако поне бяхте чували думата адекватност, нямаше да пишете в този форум. За съжаление не сте и вероятно половината форум стои перманентно с повдигнати вежди , все едно всички сме минали през пластичния хирург на чалгаджийките.
Акциите носят повече приход от апартамента
Стига с тоя влак бе, излагате се. Знаеш ли че в сезона с тая Тракия ако тръгнеш за Бургас може да си оплюеш брадата. Да кибичиш в ежедневните почти тапи от инциденти по двулентова магистрала, след което да те отклонят и да съжалиш че шофираш изобщо. Да се измориш до крайност от висене и рискови маневри. Недейте простя с предпочитанието за влак, както и за метрото в София, щото и такива коментари съм чел . Вас са ви правили на задната седалка на коли все едно та наужким не слизате от тях - ни у София, ни извън Сф.
ПП: Това не към теб персонално, а към снобските коментари характерни за незрели хора.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Видях Ви линковете. Аз ли бъркам или етажа ви В Гео Милев, къщата в Радомир, магазина в Овча купел и апартамента в Бургас, сумарно, по мечтани цени на продавачите, са около 300,000 евро?
В момента продавам апартамента си за 500,000 евро. Имам купувач, но се е запънал на 480,000. Дано се задържи защото другите преди него ми предлагаха към 300,000. Този е съсед и е склонен да се изхвърли за да може дъщеря му да живее до него и да си гледа внучките. Вероятно реалната цена е към 300,000. Това би трябвало да Ви даде идея колко реални са исканите от продавачите цени. Имам и акции към 220,000 евро. Минала година съм порастнал с почти половин сантиметър. Доктора може да Ви го разтълкува от гледна точка на възраст. Аз имам много малка роля за всичко това, но ако гледаме цифрите има още много хляб да ядете преди да имате причина за самодоволството, което демонстрирате
На макс 22 години си. До около 25 се расте. Каза че учиш. Тоя апарт в София ли е не разбрах. Ми лъзгай го и захлупвай в Сардиния. И другите пари за порастване и квалификация както писа. Кво друго да ти кажа.
За оперите...ако не ги слушате от деца няма как да ви харесват. Момчета и момичета на 20-26-30 годишна възраст има пред зала България, където аз отвреме навреме ходя но слушам симфонична музика и концерти. Прави ми много добро впечатление този факт. Не са доминираща част от публиката, но има млади хора. Имат вкус. Аз слушам и рок, и хеви метъл, и поп музика. Обичам музиката.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Чета Ви мненията и това което виждам е самодоволство и неадекватност. На няколко пъти вече поствате линкове предизвикващи недоумение, говорите за "ние инвеститорите", бяхте споменали нещо и за това, че аз или някой друг не мога да Ви обяснява защото Вие сте голямата работа инвеститор. Вижте действителността, Вие сте един беден човек , който пътува с влак и живее под земята за да си намали месечната сметка за ток от 150 на 100 лева. Така наречения етаж от къща, с изключение на стаята с радиатора, изглежда като свърталище на клошари. Ако поне бяхте чували думата адекватност, нямаше да пишете в този форум. За съжаление не сте и вероятно половината форум стои перманентно с повдигнати вежди , все едно всички сме минали през пластичния хирург на чалгаджийките.
Акциите носят повече приход от апартамента
Така, да ви оборя мнението точка по точка. Вие още сте студент, следователно недоучили да проучите битието на богатите хора и си въобразявате, че те трябва да демонстрират богатството си. Само да ви сведа, че шефа на Хайнекен, до края на живота си се е возил в трамвай, а всеки нормален европеец се вози във лак и това не е признак за бедност.
Приземният етаж на всяка къща, обзаведен, е невероятен благодат, щото в горещите дни държи 10 градуса по Целзий под тези на първият етаж. Всички, които си строят нови къщи в селата около София, не си позволяват да строят мазе, проверете го това, щото само мазето струва 100 000лв.
Интересно е също, как може човек, който не ме познава нито мен, нито е посещавал имота ми, да твърди как изглеждал и на какво прилича!!!!! Това ще е интересно да се обясни??!!!
Двустаен в Слатина- 121 000 €
Етажът в Редута-;179985€
Къща в Радомир- 72908€
Къща на село до Радомир- 10000€
Апартамент в центъра на Бургас- 130000€
Магазин в София, овча купел- 20000€
А, защо решихте, че проявявам самодоволство? Това, че имате акции за 220000€, как кореспондира с ваши предишни мнения за нуждата да продадете апартамента в София за образователни нужди, както посочихте, при такива средства в акции?
Видях Ви линковете. Аз ли бъркам или етажа ви В Гео Милев, къщата в Радомир, магазина в Овча купел и апартамента в Бургас, сумарно, по мечтани цени на продавачите, са около 300,000 евро?
В момента продавам апартамента си за 500,000 евро. Имам купувач, но се е запънал на 480,000. Дано се задържи защото другите преди него ми предлагаха към 300,000. Този е съсед и е склонен да се изхвърли за да може дъщеря му да живее до него и да си гледа внучките. Вероятно реалната цена е към 300,000. Това би трябвало да Ви даде идея колко реални са исканите от продавачите цени. Имам и акции към 220,000 евро. Минала година съм порастнал с почти половин сантиметър. Доктора може да Ви го разтълкува от гледна точка на възраст. Аз имам много малка роля за всичко това, но ако гледаме цифрите има още много хляб да ядете преди да имате причина за самодоволството, което демонстрирате
А, защо решихте, че проявявам самодоволство? Това, че имате акции за 220000€, как кореспондира с ваши предишни мнения за нуждата да продадете апартамента в София за образователни нужди, както посочихте, при такива средства в акции?
Моите имоти по мечтани цени, може да струват и 3 лева и петдесет стотинки.
ОБявете продажба на апартамента дори за 1 500 000€, ще е интересно, колко ще получите за него...
Много ми харесва темата с обсъждане на имотите, които ПРИТЕЖАВАМ в съответните локации. Другото, което ме кефи, че вие тези имоти нямате шансове да ги купите.Аз вече три години не инвестирам в имоти, обаче, така, че ми дреме на самолета, текущи доходи дал Бог, и от имоти и от дивиденти. Капиталовата е топ...какво може да ме бутне, хейтърски мнения? Хахахаха...
Кога за последно сте ходили на опера, театър? В Италия и Австрия ходил ли сте на опера и театър за да сравните? Музика като джаз, блус кога сте слушал на живо, концерт, пиано бар, у нас и във Франция примерно?
За името явно нищо не знаете, не си познавате историята на собствената държава(ако ви е България де)...
Сан Марино го водят уж най, но не е коректно защото си е било град (град-държава) и все още си е.
За природата също не искам да коментирам, ама човек трябва да си свали д-то от старата трошка и да се поизпоти за да види нещо наистина хубаво, една от страните с най-много и лековити минерални извори в света, имаме една палитра от различни климати и хабитати, имаме една от най-богатите флора и фауна в Европа, от първенци по видове на птици и т.н. но ограничения българин след 10-12-тата си година казва че всичко си знае и бате Бойко го каза че к** се набива, акъл не.
Какво си мислите, че извън България живеят неандерталци?
Повечето от моите познати в България не са ходили на опера от ученическите си години. На театър ходят малко по-често. Вие кога за последно отидохте на театър и на опера и какво толкова Ви донесе това ? Ако има значение, за последно съм ходил на опера преди месец, в Ла Скала. Звучи добре нали ? Само , че преди това не бях ходил 15 години , нито в България , нито никъде. Ако не Ви го кажа , мога да се превъзнасям колкото си искам. На театър не помня кога съм ходил. Не си записвам. Може би преди година. Вероятно това ме прави парапитек.
Измисляте си истории и после се гордеете с тях. България не е съществувала като държава през поне половината от последните 13-14 века. Преди турците да ни завладеят каква България е имало ? Имало е отделни Видинско, Търновско и какви ли не още царства , които само на думи са били царства всъщност са били към 30-40 независими феодала. След освобождението пак се казваме България и това се приема като че ли 5 века Османска империя не са съществували, разпокъсването преди това също, важното е че никога не сме си сменяли името. По Вашата логика, ако утре някой създаде държава Рим може да претендира, че не е сменял името на Римската империя повече от 2000 години.
Природата си е природа. Имаме късмета да имаме красиви планини. Но такива има по цял свят. Отделно че чехите може да нямат високи планини , но пък имат замъци, гърците Акропола и хиляди други по цялото Средиземно море, за французи италианци и швейцарци въобще да не започваме. С нищо не превъзхождаме другите държави. Те нас също. Като се бием в гърдите, че сме по-най само показва , че сме същите тъпаци като македонците
Нещо съм пропуснал.На родомирския "лорд" ли е тази ?
Много ми харесва темата с обсъждане на имотите, които ПРИТЕЖАВАМ в съответните локации. Другото, което ме кефи, че вие тези имоти нямате шансове да ги купите.Аз вече три години не инвестирам в имоти, обаче, така, че ми дреме на самолета, текущи доходи дал Бог, и от имоти и от дивиденти. Капиталовата е топ...какво може да ме бутне, хейтърски мнения? Хахахаха...
Коментар