ако въведете отчаяни незахлюпвачи, може да ме бутате там.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение
накаврък, цената на този беше 140К преди няма 2 седмици :-)) Сега гледам "спешно" се предлага за 150К. 4-ти етаж без асансьор за тотал ремонт. Как ти се струва? Ти сам ли ще качваш чувалите с цимент по стълбите? Ако имаше асансьор щях да съм го отнесъл още като беше на 140 без пазарлъци.
мисля, че в темата трябва да въведем ново определение за повишителите - захлупвачи или ще-захлупвачи или отнасящи
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ernan Kortes Разгледай мнениеhttps://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...hvy&f1=1&fe7=1СПЕШНО!!!92 кв.м, ул. Петра, 4-ти ет. от 6, ТЕЦ, СОБСТВЕНИК! ЦЕНТЪР! БЕЗ КОМИСИОННИ!!! Ъгъла на ул.Петра и локалното на бул.Д. Николаев 18А. Продава 3-стаен 76кв + 10кв таванско помещение + 6кв мазе + ид.ч.3,5% Разположение:югозапад-североизток. Описание: самостоятелна кухня с балкон, самостоятелна спалня,баня/wc, преходни хол и втора спалня,коридор.Високи тавани 2,90м, строителство 1958г. Външна топлоизолация, ПВЦ дограма . Без асансьор. ОТЛИЧНА ЛОКАЦИЯ тих и много зелен район между парк Заимов,градината СМГ , ИСУЛ. Безпроблемно паркиране!Зелена зона. За повече информация и договарянеПродава 3-СТАЕН
град София, Център, ул. Петра150 000 EUR
(1630.43 EUR/кв.мLast edited by the Judge; 15.07.2021, 10:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от xshell Разгледай мнение
Ако някоя година са на минус няма да има море ли ?
Риска с акциите е далеч по-несиметричен и такива сравнения не са коректни. Може да спечелиш 5%, но може да загубиш 100%. Докато с имота загубата е далеч по-ограничена - 30-50%.... ако подобен род иммоти се занулят... това мега як апарт в Царево не знам за какво ще ти е..но да не навлизаме в други теми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеПП 60к евро вложени в нещо снасящо дивидент ( примерно Атера) носи едно 4-5% годишно , което покрива едномесечно наемане без подръжката за останалите 11м...
Риска с акциите е далеч по-несиметричен и такива сравнения не са коректни. Може да спечелиш 5%, но може да загубиш 100%. Докато с имота загубата е далеч по-ограничена - 30-50%.
- 1 like
Коментар
-
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...hvy&f1=1&fe7=1
Продава 3-СТАЕН
град София, Център, ул. Петра150 000 EUR
(1630.43 EUR/кв.м
СПЕШНО!!!92 кв.м, ул. Петра, 4-ти ет. от 6, ТЕЦ, СОБСТВЕНИК! ЦЕНТЪР! БЕЗ КОМИСИОННИ!!! Ъгъла на ул.Петра и локалното на бул.Д. Николаев 18А. Продава 3-стаен 76кв + 10кв таванско помещение + 6кв мазе + ид.ч.3,5% Разположение:югозапад-североизток. Описание: самостоятелна кухня с балкон, самостоятелна спалня,баня/wc, преходни хол и втора спалня,коридор.Високи тавани 2,90м, строителство 1958г. Външна топлоизолация, ПВЦ дограма . Без асансьор. ОТЛИЧНА ЛОКАЦИЯ тих и много зелен район между парк Заимов,градината СМГ , ИСУЛ. Безпроблемно паркиране!Зелена зона. За повече информация и договаряне
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнениеМомчета и момичета,
Подочух новина, че през 2024-та с приемането на еврото като официална валута, ще бъде променен и закона за притежаване на имоти от чужденци в БГ. Предвижда се отпаднат почти всички ограничения, които уреждат чужденци да притежават земя в БГ. Отпаднат ли тези ограничения на пазара ще стане страшно. Ако това наидтина се случи, то ще ми се наложи да корегирам годината на дискаунтите 2029-та с 10 години и да чакаме дискаунтите за през 2039-та.
ПП по отношение на чаканите дискаунти има няколко възможни сценария
1. печатането спира, за да се овладее инфлацията ножицата бедни-богати + се вдигат лихвите на ЦБ -> криза -> дискаунти в настоящи валути (с броя нули, които сме свикнали да гледаме)
2. печатането продължава, дългът се трупа - > дългова криза -> дискаунти преоценени през инфлационно защитени активи (злато,сребро и др)
3.
4.
5.Last edited by bertram; 15.07.2021, 09:53.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от xshell Разгледай мнение
Чудесно, тъкмо купих едно УПИ за 7 къщи миналата седмица.
аз пък купих направо 7 къщи
миналия месец
за теб оставих УПИ-тата
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнениеМомчета и момичета,
Подочух новина, че през 2024-та с приемането на еврото като официална валута, ще бъде променен и закона за притежаване на имоти от чужденци в БГ. Предвижда се отпаднат почти всички ограничения, които уреждат чужденци да притежават земя в БГ. Отпаднат ли тези ограничения на пазара ще стане страшно. Ако това наидтина се случи, то ще ми се наложи да корегирам годината на дискаунтите 2029-та с 10 години и да чакаме дискаунтите за през 2039-та.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
началото на 2022 цените ще бъдат
по ниски от сега
и това ще е началото на края на ръста
ИМАМЕ НОВА ДАТА!
Остава само 1/2 година до дискаунтите ...
- 1 like
Коментар
-
Момчета и момичета,
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
със сигурност има поддръжка, защото се коси,плажа се обработва с тракторче и тн техника поне няколко пъти в сезона, има бариера и тн.
не съм дълбал по темата, защото мен цената за рентване ме устройва, къщички винаги ще има ( един приятел менажира 7 в комплекса) и просто не виждам смисъл да се закотвя на едно място. за догодина имам да преслушам 3 къщи в Сициля. Малко по-скъпички са но има защо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Като каза комплекс значи има поддръжка ? или не си дълбал по темата....?
не съм дълбал по темата, защото мен цената за рентване ме устройва, къщички винаги ще има ( един приятел менажира 7 в комплекса) и просто не виждам смисъл да се закотвя на едно място. за догодина имам да преслушам 3 къщи в Сициля. Малко по-скъпички са но има защо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
те са на различни хора. някой си продават, някой си ги ползват, а някой ги рентват, за да си покриват други разходи и подръжка.
всякакви цени съм виждал от 80К за зацепена в комплекса 10 години на шпакловка до 230К за обзаведена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Още ли ги продава къщичките ?
всякакви цени съм виждал от 80К за зацепена в комплекса 10 години на шпакловка до 230К за обзаведена.
Коментар
Коментар