IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Да минат жегите и ще остана ден два в София. Ще ти звънна и ще се почерпим.
    Само обещаваш

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Koга ще пием скоч?
      Да минат жегите и ще остана ден два в София. Ще ти звънна и ще се почерпим.
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev
        .............
        Koга ще пием скоч?

Коментар

Кога и къде е постнал тази къща. Точно тази. Ми онази с ламарината? И тя ли е негова. Значи има две. Лъжец, тоз Лорда, как ни заблуди. Цяла втора къща крие. Но го разкрихте.
          Коя е тази с ламарината ? Няма ламарина. Ламарината е на навеса в двора.
          https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=azlo7b&f1=1
          Last edited by rverb; 15.08.2024, 00:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение

Лорда постна тази къща и каза че е негова.
            Кога и къде е постнал тази къща. Точно тази. Ми онази с ламарината? И тя ли е негова. Значи има две. Лъжец, тоз Лорда, как ни заблуди. Цяла втора къща крие. Но го разкрихте.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Ще е интересно и аз да им предложа подобна оферта, лошото е, че ползват роботи, както е видно. Ако са живи хора, биха приели предизвикателството.
              Робот, андроид, надуваема кукла все тая. Някой отворко да дойде с парите - по 200 лв на имот оферираш. И им показваш нот актове само да ги скиват, лични данни не им даваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Ще е интересно и аз да им предложа подобна оферта, лошото е, че ползват роботи, както е видно. Ако са живи хора, биха приели предизвикателството.
                Какво е предизвикателството ?

Коментар

• Ето я къщата от другата страна : https://www.google.com/maps/@42.6921...!1e3?entry=ttu

Коментар

Това не е къщата на Лорда. Не се прави, моля те на компютърен гений да търсиш и постваш имоти които не са на никого от форума. Както и онази къща от завчера с некакъв ламаринен навес. Ако ще спорите спорете с факт и подадена информация, тук един имаше дето не вярваше че имам имоти и къде точно в София и Фиш фиш. После пък не му харесаха. Негова работа, аз не съм ги взел да му харесват на някой си дрисльо. Но като му казах да приготви по 100 кинта на жилище и нот акт и взе да си дъвче долната устна. Че аз безплатно ли ще се занимавам с вчерашни лигльовци да им доказвам това и онова. Пиша тук, като вярваш вярваш, като не вярваш ходи се учи. Нали така?

Коментар

Това не е къщата на Лорда. Не се прави, моля те на компютърен гений да търсиш и постваш имоти които не са на никого от форума. Както и онази къща от завчера с некакъв ламаринен навес. Ако ще спорите спорете с факт и подадена информация, тук един имаше дето не вярваше че имам имоти и къде точно в София и Фиш фиш. После пък не му харесаха. Негова работа, аз не съм ги взел да му харесват на някой си дрисльо. Но като му казах да приготви по 100 кинта на жилище и нот акт и взе да си дъвче долната устна. Че аз безпкатно ли ще се занимавам с вчерашни лигльовци да им доказвам това и онова. Пиша тук, като вярваш вярваш, като не вярваш ходи се учи. Нали така?
                      Лорда постна тази къща и каза че е негова.

Коментар

Цените в провинцията са нормални. Да, за Бг са нормални, всеки може да спести, да тегли кредит и при двама работещи с по 1600 -1800 лв да изплати жилище в Търново, Ямбол, Шумен, Добрич, а защо не и във Варна, Пловдив...еее, Софийските идват малко дебелички за Бг стандарта и качеството, но...казвал съм...и в Дака, и в Скопие цените са неадекватни спрямо средния доход на бенгала и македонеца съответно. Пък и качеството на живота и обслужването и потреблението е някак нисичко. Не е ли така?
                        При 2-а работещи с 1600 лева заплата всяко семейство може да си позволи и да отиде 2 пъти месечно в кварталния ресторант и да плати по цени като за Мишлен ресторант. Въпроса е, не е ли абсурдно ?

Коментар

• Това не е къщата на Лорда. Не се прави, моля те на компютърен гений да търсиш и постваш имоти които не са на никого от форума. Както и онази къща от завчера с некакъв ламаринен навес. Ако ще спорите спорете с факт и подадена информация, тук един имаше дето не вярваше че имам имоти и къде точно в София и Фиш фиш. После пък не му харесаха. Негова работа, аз не съм ги взел да му харесват на някой си дрисльо. Но като му казах да приготви по 100 кинта на жилище и нот акт и взе да си дъвче долната устна. Че аз безплатно ли ще се занимавам с вчерашни лигльовци да им доказвам това и онова. Пиша тук, като вярваш вярваш, като не вярваш ходи се учи. Нали така?
                          Last edited by X_Y; 15.08.2024, 09:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение

Потенциално мога и с плуване по Дунав. Но ако ше хващам Дунава защо да не тръгна в другата посока ?
                            Преди като казвах, че цените на имотите в България са абсурдни всички ми скочихте. Господина с мазето най-много обвиняваше че съм бил родоотстъпник. Сега лека-полека се съгласявате с доводите ми. Транспорт няма, обслужване няма, цените са неадекватни за предлагания продукт и тук имам предвид и ресторанти и имоти и градска среда и нормативна уредба/ закони. За малко да приемат правила за старите коли, но после го отнесе някакво малко шефче върнаха стария начин и пак дори Трабант може да мине теста срещу 50 лева. Междувременно хората се оплакват от въздуха, продължителността на живота копае дъното, но ние сме горди че имаме най-високо нарастване на цените на имотите в Европа след Турция където има 3 цифрена инфлация.

https://tinyurl.com/sofiaair1
                            Цените в провинцията са нормални. Да, за Бг са нормални, всеки може да спести, да тегли кредит и при двама работещи с по 1600 -1800 лв да изплати жилище в Търново, Ямбол, Шумен, Добрич, а защо не и във Варна, Пловдив...еее, Софийските идват малко дебелички за Бг стандарта и качеството, но...казвал съм...и в Дака, и в Скопие цените са неадекватни спрямо средния доход на бенгала и македонеца съответно. Пък и качеството на живота и обслужването и потреблението е някак нисичко. Не е ли така?

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

И ще ми кажеш на лично. Бате Пешо беше пич. Липсва ми.
                              Ок! Лека нощ, Селенка!

Коментар

• Лека вечер момчета .

Коментар

Working...
                                X