Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ама ти що го питаш пешето за апартаменти.
питай го за домато, пиперо, патлиджаните, боба.
освен ако не искаш да свършиш заклещен в банишора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ратен за твоите толкова трябваше да искаш е не 1500€ . У БП никой не работи, кой им плаща наемите в младост
което също си е подарък.
в интерес на истината отдаването сега отнема доста повече време.
Коментар
-
ама това е епк от 84-та
на 2166Е!
вие ептен се еба***вате с клиентите, бре!
предложи го на пешето,
он може и да се върже.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ми така мисля аз.Който има милион да раздава на измамници негова воля
За мизерията в София нормалната цена за описания от теб имот е 120к във Вазов и 50к в Обеля.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Пешето ме посъветва да търся до 120к апартамент поне 130-140 квадрата, затова.
питай го за домато, пиперо, патлиджаните, боба.
освен ако не искаш да свършиш заклещен в банишора.
- 1 like
Коментар
-
ама това е епк от 84-та
на 2166Е!
предложи го на пешето,
он може и да се върже.
Ако се чудиш още, ще платиш като поп 3000 догодина. Поне така казва Арменският - той ги разбира работите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
потокът хора плевен -> софия е показателен, че гледаш едностранчиво и тенденциозно
Коментар
-
В Младост нямам каки, нямам инфо за там. Ако науча нещо, моментално те уведомявам.
Ето като за теб нещо:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=6hgcl4&f1=1
Сега, цената му е като във Вазов, но нали няма надценени имоти в София, цените са топ и супер достъпни, пък и виж какъв зелен простор е около блока, за 300 лева все ще го отдадеш
на 2166Е!
предложи го на пешето,
он може и да се върже.
Коментар
-
джонка, малко си ми странен дори и за брокер.
от една страна си подготвил 500к за 4-стаен и дебнеш на замаушка.
от друга искаш квадрата да е 900Е.
защо е това разминаване?
Коментар
-
джонка, немате ли там баща ти или някой друг твой познат неко маломерка в младост?
разбирам, че не се занимавате с наеми и не предлагате маломерки и , но все пак...ако излезе нещо при вас или "колегите", имай ме предвид.
Ето като за теб нещо:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=6hgcl4&f1=1
Сега, цената му е като във Вазов, но нали няма надценени имоти в София, цените са топ и супер достъпни, пък и виж какъв зелен простор е около блока, за 300 лева все ще го отдадеш
Коментар
-
Добре. Това са 101 светли квадрата. Ще дойдат към 120 РЗП. Или 135 с общи части. Цена под 900 Евро.
Търся и подобни оферти излизат в Люлин, Обеля, Малинова Долина, Овча Купел и подобни. И то на последни етажи, с тераси по 50 квадрата. За цяла София са може би 20-ина реалните оферти за подобно жилище.
Дори в Папурково искат 200к за подобен апартамент. Нали поне някакво елементарно качество на живот трябва да има човек.
от една страна си подготвил 500к за 4-стаен и дебнеш на замаушка.
от друга искаш квадрата да е 900Е.
защо е това разминаване?
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Нормален апартамент е апартамент с две спални по минимум 15 кв.м. две бани по минимум 4.5 кв.м холбокс 40 кв.м две тераси по 6 кв.м.Коридор 10 кв.м.А нормална цена е това да го вземеш за макс 120000 евро ако е на шпакловка и замазка.Освен Вазов и Лозенец има и други квартали и там живеят хора и там чукат готини мацки.Ти си се запънал Вазов та Вазов..ми то големо его с големи пари се оправя.Казвам ти че трябва да си голям глупак да фърлиш един милион за курник у Вазов
Търся и подобни оферти излизат в Люлин, Обеля, Малинова Долина, Овча Купел и подобни. И то на последни етажи, с тераси по 50 квадрата. За цяла София са може би 20-ина реалните оферти за подобно жилище.
Дори в Папурково искат 200к за подобен апартамент. Нали поне някакво елементарно качество на живот трябва да има човек.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеПеси оценявам чувството ти за хумор ма един милион за София.То и София не е онова което беше.Аз може да се джафкам с Джони но за мизерията той е напълно прав.Не може НДК да смърди на пикоч,
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
добър начин за набиране на оферти ще се окажат тия домоуправители.
Коментар
Коментар