IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Само обещаваш
    Ма мен ми се ще бре пич, отдавна не съм сядал както едно време. Но се разкостих от движение насам натам. И бачкане има, и по морето тичам, и къде ли не.
    Споко, ще отхапем шишето и ще наваксаме.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Много ще да е изгладял тоя брокер щом се захваща с тая оферта.Требе да се намали наполовина за да се продаде.
      Дори наполовина, 3500 на метър за тоя долнопробен кофтор?
      Дори и на 1/4 това е непродаваемо.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

В сграда от 1937 на ет.6 ако е без асансьор доста повече % трябва да е отстъпката.

П.П. бях 20 ина дни отпуска и не бях преглеждал новите имоти от запазеното ми търсене. Сега имам 110 нови предложения и ги разглеждам с интерес. Не е истина, какви душегубки се продават за 200-300К. Просто някои брокерези са директно за бесилото:-))) Много са си повярвали!
        Смея се след почти всяка обява.
        Най вероятно има асансьор.Над 5 етажа имат.

Коментар

Много ще да е изгладял тоя брокер щом се захваща с тая оферта.Требе да се намали наполовина за да се продаде.
          В сграда от 1937 на ет.6 ако е без асансьор доста повече % трябва да е отстъпката.

П.П. бях 20 ина дни отпуска и не бях преглеждал новите имоти от запазеното ми търсене. Сега имам 110 нови предложения и ги разглеждам с интерес. Не е истина, какви душегубки се продават за 200-300К. Просто някои брокерези са директно за бесилото:-))) Много са си повярвали!
          Смея се след почти всяка обява.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
            Много ще да е изгладnял тоя брокер щом се захваща с тая оферта.Требе да се намали наполовина за да се продаде.
            Last edited by nradev1111; 15.08.2024, 12:00.

Коментар

• Има и оптимисти! ;-)
              Продава 2-СТАЕН в град София, Оборище - 53 кв.м / 369900 EUR :: imot.bg Обява

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Да минат жегите и ще остана ден два в София. Ще ти звънна и ще се почерпим.
                Само обещаваш

Коментар

Koга ще пием скоч?
                  Да минат жегите и ще остана ден два в София. Ще ти звънна и ще се почерпим.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev
                    .............
                    Koга ще пием скоч?

Коментар

Кога и къде е постнал тази къща. Точно тази. Ми онази с ламарината? И тя ли е негова. Значи има две. Лъжец, тоз Лорда, как ни заблуди. Цяла втора къща крие. Но го разкрихте.
                      Коя е тази с ламарината ? Няма ламарина. Ламарината е на навеса в двора.
                      https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=azlo7b&f1=1
                      Last edited by rverb; 15.08.2024, 00:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение

Лорда постна тази къща и каза че е негова.
                        Кога и къде е постнал тази къща. Точно тази. Ми онази с ламарината? И тя ли е негова. Значи има две. Лъжец, тоз Лорда, как ни заблуди. Цяла втора къща крие. Но го разкрихте.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Ще е интересно и аз да им предложа подобна оферта, лошото е, че ползват роботи, както е видно. Ако са живи хора, биха приели предизвикателството.
                          Робот, андроид, надуваема кукла все тая. Някой отворко да дойде с парите - по 200 лв на имот оферираш. И им показваш нот актове само да ги скиват, лични данни не им даваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Ще е интересно и аз да им предложа подобна оферта, лошото е, че ползват роботи, както е видно. Ако са живи хора, биха приели предизвикателството.
                            Какво е предизвикателството ?

Коментар

• Ето я къщата от другата страна : https://www.google.com/maps/@42.6921...!1e3?entry=ttu

Коментар

Това не е къщата на Лорда. Не се прави, моля те на компютърен гений да търсиш и постваш имоти които не са на никого от форума. Както и онази къща от завчера с некакъв ламаринен навес. Ако ще спорите спорете с факт и подадена информация, тук един имаше дето не вярваше че имам имоти и къде точно в София и Фиш фиш. После пък не му харесаха. Негова работа, аз не съм ги взел да му харесват на някой си дрисльо. Но като му казах да приготви по 100 кинта на жилище и нот акт и взе да си дъвче долната устна. Че аз безплатно ли ще се занимавам с вчерашни лигльовци да им доказвам това и онова. Пиша тук, като вярваш вярваш, като не вярваш ходи се учи. Нали така?

Коментар

Working...
                                X